HomeViestejäSandra Walter16.6.2023 - Päivänseisauksen energiahyppy - portteja avautuu ja tulee intensiivisemmäksi

16.6.2023 - Päivänseisauksen energiahyppy - portteja avautuu ja tulee intensiivisemmäksi

PÄIVÄNSEISAUKSEN ENERGIAHYPPY – PORTTEJA AVAUTUU JA TULEE INTENSIIVISEMMÄKSI

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
16.6.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

On ollut eläväinen viikko tähtiporttimatkustusta päivänseisauksen energiamuutosta varten. Kiitollisuutta kaikille, jotka ottavat onkeensa kutsun päivänseisauksen ennakkovalmisteluihin. Näitä uusia virtoja aktivoituu tänä viikonloppuna (ennakkoportti on 13.–19.6.).

Minua kutsuttiin Zionin kansallispuistoon Utahissa – yksi voimakkaimmista ulottuvuuksienvälisistä "liitäntäpisteistä" uuteen kristallitähtiporttiin ja verkkovirtoihin.

Zionin alue on yksi geologisten ihmeiden huippupaikoista tällä planeetalla. Kaunis, eriskummallinen, henkeäsalpaava ja täynnä tähtiporttiliitäntäpisteitä. Yksi kännykkäyhteydettömistä suosikkierämaa-alueistani Utahin paljon portteja sisältävillä ylängöillä, Mukuntuweap tai "pystymaa" on huikaisevaa aisteille. Se heijastaa veden palaamista Länteen. On kaunista nähdä rehevien kasvien kukoistavan taas ja Virgin-joen syvät virtaukset. Kondorikotkia lensi pään yläpuolella, kun portteja avautui joka päivä – todellinen Gaia-siunaus.

Meillä on geomyrskyjä ja järistys/mannerlaatta-aktiivisuutta, kun nämä portit avautuivat tällä viikolla.

Gaian kiihtyvät magneettiytimen muutokset saavat aikaan paljastusaaltoja, uutta tiedostamista ja laajentuneita tiloja. Luovumme vanhasta Itsestä tämän vaiheen myötä ja sopeudumme läsnäolon laajentumiseen sisällä. Yhdisty Gaian ylösnousseisiin ulottuvuuksiin ja tunne kutsu uuteen olemiseen.

Nämä ovat syvällisiä, sydäntä muuttavia ja tietoisuutta laajentavia uuden valon aaltoja. Ilma tuntuu kuin plasmalta, täynnä kristalliharmonioita.

Päivänseisauksen fokus on aurinkoaspekti, tähtivalon synnyttäminen näiden kristallivirtojen avulla. Kosmiset voimat aktivoivat Gaian kristalliytimen, joka vuorostaan huokuu puhtaita taivaallisia taajuuksia.

Mestarikristallit lähellä kristalliydintä vapauttavat harmonisia taajuuksia krstalli-DNA:ta varten – vastaanotettavaksi, uudelleenkalibroitavaksi sydämemme kykyihin ja säteilemään valoa korkeamman ulottuvuuden kokemukseen.

Pyörimis- ja painottomuusaistimuksia tunnetaan magneettiydinmuutosten, taivaallisten valokehopäivitysten ja runsaan mannerlaatta-aktiivisuuden vuoksi, mikä saa olomme tuntumaan epävakaalta. Säilytä tasapaino, kun aurinkoenergiat lisääntyvät – se voi vaikuttaa mentaali-, tunne- ja fyysiseen terveyteen.

Tietoisia korkeampia valintoja. Fokusoidu haluamaasi ulottuvuuteen – anna näiden transformaatioaaltojen huuhtoa tiheä illuusio. Monet ylittävät kristallisillan (ääretön kristallisydän + DNA + uusi kosminen valo) uuteen tietoisuuteen tässä nyt-hetkessä.

Päivänseisauksen energiahyppy ja uudet valosäteilyt

Gaia käyttää tähtivettä tänä vuonna moniin näistä ulottuvuuksia muuttavista porteista. Se on mutkikas aihe, josta käsittelemme yksityiskohtaisesti Convergence-tapahtumassa. Se on hyvin läsnä tämän viikon porttityössä, ja tunnen, että lisää tätä tähtivesi-valoälykkyyttä synnytetään omassa kehossamme. Tällä erää tunne kristalliplasmaa ja vettä transformaation kanavana/kuljettajana.

Taivaallisia valokehoaktivointeja annetaan myös tätä käytävää varten. Uusi valokerros muodostuu Gaian ja meidän ympärille, mikä tukee siirtymistä uusiin ulottuvuuksiin. Usein tämä taivaallinen valokeho käyttää elimiä ja uusia rauhasia uuden rakenteen luomiseen – kuin rakentaisi asetelman/tähdistön biomaisemaan. Toinen Convergence-aihe ... tämä taivaallinen valokehoaspekti tuo puhtautta ja valojalostuksen korkeampaa laatua.

Päivänseisaus, auringonnousu ja viikonloppuportti

Ota paras irti tästä vuoden 2023 toisesta energiahypystä. Muista, että henkilökohtainen kristallitähtiporttisi, sydän, on osa näitä tähtiporttivirtoja ja dynaamista kristalliverkkoa. Puhdistaminen, aktivoiminen ja valovirran kutsuminen äärettömän kristallisydämen kautta on avain uuteen kokemukseen.

Tiedämme, miten valmistaudutaan ja pidetään tilaa uudelle. Ole oma portinvartijasi, yhdisty Gaiaan, Solarikseen ja tähtiporttivirtoihin, tullaksesi YHDEKSI näiden transformoivien uusien valovirtojen kanssa.

Auringonvälähdyskokemuksia on odotettavissa valmistautuneille sydämille. Luo levollinen, fokusoitunut ja avoin tila transformaatiolla ja mene ulos vastaanottamaan.

Meditoi aurinkoa ja sulaudu täysin aurinkoläsnäoloon yläpuolella, alapuolella (Gaian ydin) ja aurinko-timantti-kristallisydämessä. Käy YouTube-kanavan vanhoissa keskusteluissa vuodesta 2019 saakka, saadaksesi kuvauksia näistä todellisuutta hajottavista auringonvälähdyskokemuksista.

Päivänseisauksen huippu on keskiviikkona 21.6. klo 7.57 PDT.

Yhdistymme meditaatiossa ja uusien valovirtojen tuella 7.30–8.30 PDT. Liity tähän synkronoituun valotoimintaan ylösnousevien sydänten yhtenäisessä kentässä, missä tahansa olet.

On voimakasta opastusta kunnioittaa tätä käytävää ennen päivänseisausta ja todistaa auringonnousun ensisäteet, missä tahansa olet.

Tukevaa keskustelua tästä nyt-kokemuksesta

Saa syvää jakamista (yksi parhaista keskusteluista tähän mennessä) tästä kauniista ja eriskummallisesta käytävästä. Katso editoitu Soulogy-nauhoitus YouTube-kanavallani täällä.

Sunnuntain ykseysmeditaatiot

Nähdään kentässä sunnuntain ykseysmeditaatioita ja synkronoituja äärettömän kristallirakkausvalon, rauhan ja ylösnousemuksen lisäyksiä varten. Kiitollisuutta omistautumisestasi ja osallistumisestasi tässä loistavassa nyt-hetkessä.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >