HomeViestejäVidya Frazier5.3.2024 - Todellisuus alkaa olla hyvin vinksallaan

5.3.2024 - Todellisuus alkaa olla hyvin vinksallaan

TODELLISUUS ALKAA OLLA HYVIN VINKSALLAAN

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
5.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko huomannut, miten elämästä on tulossa aina vain kummallisempaa nykyään? Miten todellisuus ei ole jotenkin yhtä ennustettavaa, kuin ennen? Miten epäloogisia tietyt asiat ovat?

Totta, outoja asioita on aina tapahtunut aika ajoin – asioita joita emme voisi koskaan todella selittää tai ymmärtää. Mutta viime aikoina hyvin moni asia on näyttänyt olevan kerrassaan … no, vinksallaan.

Teknologiaoutoutta

Otetaan esimerkiksi teknologia. Joo, se ei ole vuosien saatossa koskaan ollut täysin luotettavaa.

Mutta viime aikoina todella outoja asioita on tuntunut tapahtuvan paljon – kuten postauksia ja videoita häviää seuraavaan päivään mennessä. Ja joskus myös sähköposteja, suoraan postilaatikosta.

Data jonka olisit voinut vannoa olevan puhelimessasi eilen, on yhtäkkiä hävinnyt. Tekstarit jotka tiedät lähettäneesi, eivät saapuneet koskaan määränpäähänsä.

Tietysti viime aikoina on tapahtunut enemmän huijausta ja sensurointia. Ja ihmiset tekevät nyt kummallisia asioita tekoälyllä netissä. Ja silti on asioita, joissa ei ole tolkkua, edes ottaen huomioon kaiken sen. Se voi saada ihmettelemään, oletko tulossa vähän hulluksi.

Entä sitten se, että koko internet kaatui useiksi tunneiksi valtavalla alueella USA:ssa vähän aika sitten? Mitä se oli? Auringonpurkauksia? Syvävaltio? Valkohattuallianssi? Emme ehkä koskaan saa tietää.

Ihmisten kummallinen käyttäytyminen

Sitten on ihmisiä, jotka näyttävät tekevän asioita, joita he eivät koskaan ennen tehneet, ainakaan yhtä usein.

Kuten kävelevät sokeasti suoraan autosi taakse, kun peruutat hitaasti ja ilmiselvästi ulos parkkipaikalta.

Tai ajaessaan he tekevät hulluja käännöksiä tai pelottavia päätöksiä. Meidän täytyy oikeasti olla ekstravalppaana nykyään, kun olemme tien päällä.

Entä se uskomaton määrä älykkäitä ja hyvin koulutettuja ihmisiä, jotka jatkavat tuon ”jutun ottamista” käsivarteensa ja maskin käyttämistä siitä valtavasta informaatiomäärästä huolimatta, mitä tässä kohtaa on kaikesta tuosta hullutuksesta. Totaalisen hämmentävää. Ja he katsovat edelleen valtavirtauutisia. Oikeasti?!

Ja sitten koko tämä trans-juttu. Se on suorastaan hämmentävää. Pitkään sen jälkeen kun useimmat ihmiset yleensä hyväksyivät ja myös tukivat ajatusta homopareista, sen faktan rinnalla, että jotkut valitsivat muuttaa fyysisesti sukupuoltaan – ei mikään iso juttu – tuli yhtäkkiä tämä hulabaloo sukupuolesta, mikä aiheuttaa sekasortoa kaikissa instituutioissamme.

Aikaoutous

Ja sitten ajassa tapahtuu kummallinen asia, eikö? Miten viikot ja kuukauden vain hujahtavat ohitsemme nykyään. Mihin ihmeessä vuosi 2023 meni?

Mutta sitten on myös silloin tällöin niitä päiviä, jotka tuntuvat jatkuvan ja jatkuvan ja jatkuvan eivätkä koskaan lopu. Se riittää saamaan sinut ajattelemaan, että olet elänyt täysin uudella planeetalla muutaman viime vuoden.

Mitä taivaallemme tapahtuu?

Sitten siitä ei pääse yli eikä ympäri, että taivaallamme on tapahtunut viime aikoina hyvin outoja asioita. Revontulien siirtyminen etelään päin, ufojen ilmestyminen rutiininomaisesti tavallisten ihmisten nähtäväksi, kummalliset sääilmiöt, aavemaiset pilvimuodostelmat.

Kaikenlaiset teoriat selittävät näitä asioita – paljastusten tekijät informaation kera niistä, jotka aiheuttavat niitä. Mutta kuitenkin, on todella outoa integroida nämä jutut tunteeseen siitä, miten todellisuus toimii – tietysti sen rinnalla, että maanulkopuolista elämää on ollut läsnä tällä planeetalla ikuisesti, jos tämäkin on uutinen sinulle.

Olet tulossa hulluksi

Kenties olet havainnut, että sinulla ja jollain toisella on täysin erilaiset muistot tietystä tapahtumasta, johon kumpikin osallistuitte.

Tavallaan pienempi versio ”Mandela-ilmiöstä”. Mikä itsessään on todella outo, eikö?

Ehkä olet myös kokenut asioiden häviävän paikasta, johon tiedät laittaneesi ne. Ja sitten löydät ne myöhemmin täysin eri paikasta. Tai et löydä niitä lainkaan. Jotkut meistä voivat päätellä, että todennäköisesti jotain tapahtuu ikämme vuoksi - alamme unohdella. Mutta kaikki eivät voi syyttää sitä tästä ilmiöstä.

Sisäisiä muutoksia

Ja nämä ovat vain pieniä, vähän häiritseviä asioita, joita tapahtuu meille.

Entä sitten ne tärkeämmät asiat, joita myös koemme ja jotka ovat todella outoja?

Kuten tunne, että vanha identiteetti häipyy … tai tunne, että luiskahtelee todellisuusulottuvuuksien välillä … tai tunne, että olemme juuri tehneet aikajanahypyn? Entä kaikki ne kummalliset oireet, joita meillä on ja jotka selitetään pois ”ylösnousemusoireina”?

Ja kaikki ne menetykset, joita koemme – ystävät ja perheenjäsenet, jotka menetämme syystä tai toisesta? Entä sen energian, innostuksen ja ilon kadottaminen, jota meillä ennen oli elämää kohtaan? Joillakin elämästä on tullut tunnistamatonta.

Kummallisin on vasta tulossa

Ja kuitenkin, jos se mitä monet ennustavat tälle vuodelle, toteutuu lopultakin, kenties kaikkein kummallisin todellisuusmuutos on vielä edessämme: sen paljastuminen, mitä globaali eliitti on tehnyt maailmalle ja ketkä erityisesti ovat osallistuneet siihen kaikkeen.

Tämän vuoden astrologia lupaa meille tosiaankin tätä – kuten myös monet muut vähemmän esoteeriset lähteet.

Se mitä kuulemme, saattaa yllättää meidätkin, jotka olemme odottaneet ja odottaneet täyden paljastuksen lopultakin tapahtuvan. Mutta niille, joilla ei ole ollut mitään aavistusta siitä, todellisuus kallistuu pelottavilla tavoilla. Erityisesti jos he alkavat lopultakin saada tietoonsa sen todellisen syyn, miksi niin monia ihmisiä on kuollut viime aikoina. Ja miksi niin monia lapsia on kadonnut ympäri maailmaa.

Samaan aikaan meidän täytyy olla todella valppaana jostain muusta, mitä on tapahtunut viime aikoina ja mikä on huolestuttavaa: kaikki paljastukset joita tulee ilmi tänä aikana, eivät pidä paikkaansa – edes luotettavammilla vaihtoehtoisilla uutissivustoilla.

Näin on erityisesti nyt, kun Chatbox Geminin kaltaisia tekoälysovelluksia ilmestyy, joilla voit keksiä kuvan kenraali George Washingtonista mustana miehenä. Tai mustista Vikingeistä.

Se on tavallaan hassua – mutta tavallaan itse asiassa pelottavaa, jos ajattelee siltä kannalta, että oikeasti haluaa tietää totuuden jostain.

Enemmän kuin koskaan meidän täytyy varoa misinformaatiota, disinformaatiota ja malinformaatiota (Luoja, missä maailmassa elämmekään – nyt on kolme eri sanaa asioille, jotka eivät ole totta. Täytyy vain pudistaa päätään ihmeissään!) Riittää pehmentämään pään, kun yrittää saada selvää siitä kaikesta.

Vinksallaan-tekijä

Siis miksi kaikkia näitä kummallisia asioita tapahtuu tässä kohtaa? Tyttäreni viittasi hiljattain tähän ilmiöön, joka tapahtuu nyt todellisuudessa, ”viksallaan-tekijänä”.

Minusta se on yhtä hyvä termi, kuin mikä tahansa, kuvaamaan tätä, mitä on tuntunut tapahtuvan näinä olemassaolomme viime päivinä ennen siirtymistä viidenteen ulottuvuuteen.

Kenties se on melko hölmö termi joillekin siitä vakavammasta ja sydäntä särkevästä ilmiöstä, joka tapahtuu. Mutta on kenties hyvä pitää asiat vähän keveinä meille, jotka olemme empaatti-valotyöntekijä-tyyppejä, joiden täytyy pysyä vakaana, samaan aikaan kun hyvin paljon tapahtuu maailmassa, jonka hajoaminen jatkuu ympärillämme ja sisällämme.

Siinä on tolkkua

Joka tapauksessa, tuntuu olevan yksinkertainen selitys sille, miksi kaikkia näitä kummallisia asioita näyttää tapahtuvan tässä kohtaa: väärä/epäaito 3D-matriisi on hajoamassa ja samanaikaisesti täysin uusi korkeamman ulottuvuuden käyttöjärjestelmä alkaa tuoda itseään todellisuuteemme. Ei ole enää mitään todella kiinteää ja vakaata, mihin voimme luottaa täysin – kaikki muuttuu. Niinpä siinä on luonnollisesti tolkkua, että kummallisia ja ennustamattomia asioita tapahtuisi.

Ja tässä prosessissa käymme itsekin läpi valtavia muutoksia, kun muutumme aina vain nopeammin korkeampitaajuiseksi itseksemme. Osia meistä putoaa pois, ja uusia kykyjä ilmaantuu yhtäkkiä.

Kuten saamme selville, neljännen ulottuvuuden läpi kulkeminen on melko monimutkainen uroteko. Luulen, että lopulta totumme kaikkeen kummallisuuteen, mitä siihen liittyy.

Ja kun jotain kummallista ja selittämätöntä tapahtuu, kenties sanomme vain: ”Ai, kyse on luultavasti vain vinksallaan-tekijästä.” Emmekä ajattele sitä paljon enempää.

Tai kenties kuulemme jonkun varoittavan meitä: ”Ole varovainen, kun menet ulos tänään – näyttää olevan hyvin vaihteleva vastaanotto logiikalle, järjelle ja sille, miten asioilla oli tapana toimia. Tapahtuu paljon vinksallaan-tekijää.”

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >