HomeViestejäVidya Frazier27.2.2024 - Onko sinulla identiteettiromahdus?

27.2.2024 - Onko sinulla identiteettiromahdus?

ONKO SINULLA IDENTITEETTIROMAHDUS?

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
27.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko elämässäsi ollut hiljattain aikoja, jolloin oivallat, ettet tunnista itseäsi enää? Kuin olisit muuttunut hyvin erilaiseksi ihmiseksi, kuin olet aina ennen ollut?

Ja kenties joskus myös ihmiseksi, josta et erityisesti pidä?

Jos olet tiennyt olevasi ylösnousemuspolulla korkeampaan taajuuteen, olet luultavasti oivaltanut, että tässä transformaatioprosessissa tunne itsestäsi luultavasti muuttuisi tietyllä tavalla. Kenties ajattelit olevasi onnellisempi, selkeämpi ja vapaampi. Sinusta tulisi henkisesti heränneempi etkä enää kärsisi tunnepuolella yhtä paljon.

Todennäköisesti oletit, että siirtyminen korkeampiin versioihisi sisältäisi parantumista ja heräämistä uusiin aspekteihisi. Mutta oivalsitko, miten vaikea tämä prosessi olisi? Miten paljon menetystä siihen liittyisi, miten paljon muutosta tapahtuisi suhteissasi ja työelämässäsi, tai miten paljon epäterveiden kaavojen parantamista sinun täytyisi tehdä?

Ja oivalsitko, että koko tunteesi siitä, kuka luulit olevasi, muuttuisi niin paljon?

Ylösnousemus on vaikeampaa, kuin odotimme

Näyttää tosiaankin siltä, että ylösnousemusprosessi vaatii valtavien muutosten tapahtumista, ei ainoastaan elämässämme, mihin meidän täytyy nyt tottua, vaan myös siinä, miten koemme itsemme tietoisena olentona – miten koemme oman identiteettimme.

Joillakin tämä on ollut jokseenkin vähittäin tapahtuvaa irtipäästämistä tietyistä ajatuksista, keitä he ajattelevat olevansa, ja sen näkemistä, miten he ovat kietoneet identiteettinsä asioihin, joita he tekevät, rooleihin joita he esittävät, tai suhteisiin joissa he ovat olleet.

Ja he ovat asteittain tulleet siihen oivallukseen, etteivät he ole enää mukana noissa aktiviteeteissa tai suhteissa – ja näin he ovat tavallaan jääneet tässä kohtaa ilman tuttua identiteettiä.

Toisilla tämä identiteetin menettäminen on melko äkillistä, kun monia rooleja ja suhteita on riuhtaistu heiltä pois hyvin lyhyessä ajassa.

Ja tämä tuntuu todelliselta romahdukselta, jossa he jäävät melko brutaalilla tavalla ilman mitään tuttua identiteettiä.

Miten tahansa se tapahtuukin, se voi jättää hämmennyksen, ahdistuksen ja epätoivon tilaan. On eri asia, että osia elämästä otetaan pois, kuin tuntea, että oma identiteetti häviää, ja tuskin pystyt samaistumaan siihen, kuka sinusta on tullut.

Todellinen muutos identiteetissä on välttämätön

Ja kuitenkin tämä tuntuu sellaiselta kokemukselta, joka meidän kaikkien täytyy käydä läpi tavalla tai toisella, kun teemme todella merkityksellisen hypyn huomattavasti korkeampaan värähtelyyn, joka tunnetaan 5D:nä.

5D-ulottuvuus on niin erilainen kuin se, jossa olemme eläneet, että siinä on tolkkua, että meidän pitäisi jotenkin isosti transformoitua voidaksemme värähdellä tämän uuden ulottuvuuden paljon korkeammalla taajuudella.

Vaikuttaa siltä, että meidän täytyy löytää täysin se, kuka olemme, kaikkien ihmispersoonamme ajatusten ulkopuolella siitä, kuka olemme sen perusteella, mitä olemme saavuttaneet elämässä, miten henkisesti herännyt meistä on tullut, missä suhteissa olemme olleet ja mitä olemme tunnollisesti parantaneet.

Vaikka kaikki nämä asiat ovat olleet todella tärkeitä tähän mennessä ylösnousemuspolullamme 3D:ssä ja 4D:ssä, ilmeisesti nyt on välttämätöntä laittaa sivuun kaikenlaiset ajatukset siitä, kuka olemme.

Sen sijaan meidän täytyy alkaa tutkia, miten koemme itsemme suoraan todellisena henkisenä perusolemuksena, miten ikinä ymmärrämmekin sen: kirkas valo, puhdas rakkaus, selkeä tietoisuus, ”minä olen” -olemus, Henki, Jumala, Lähde, tai miten tahansa kuvaisimmekin sitä.

Tuntuu siltä, että tämä on varmaan se identiteetti, jonka koemme jatkuvasti eläessämme viidennessä ulottuvuudessa. Niinpä siinä on tolkkua, että meidän täytyy nyt päästää irti kaikista vanhoista ajatuksistamme, kuka olemme aina luulleet olevamme, ja alkaa tutkia paljon syvempää identiteettiämme.

Ilmassa roikkuminen

Mutta tämä muutos on tietysti prosessi. Se on valtava. Se vaatii aikaa. Ja saatat huomata tässä kohtaa, ettet ole ainoastaan tunnistamatta, kuka olet, vaan myös ”roikut ilmassa” epämiellyttävästi.

Vaikka sinulla saattaa olla hetkellisiä kokemuksia uudesta 5D-identiteetistäsi, se ei ole tullut sisään vielä täysin. Sinut täyttää vain vieras tyhjyyden tunne.

Suuren osan aikaa saattaa tuntua, ettei elämässäsi tapahdu enää juuri mitään, mikä kiinnostaa sinua. Asiat joihin vanha identiteettisi olisi hypännyt innoissaan, eivät enää kiinnosta. Aktiviteetit ja ystävät joista ennen nautit, eivät enää innosta. Istut jotenkin ”5D:n odotushuoneessa” ja odotat, että uusi itsesi on valmis tervehtimään sinua.

Identiteettiromahdus

Jos voit samaistua tähän, saattaisit nauttia kuunnella esitykseni siitä, mitä kutsun identiteettiromahdukseksi ja mitä ehdotan auttamaan sinut läpi tästä kummallisesta, joskus kiehtovasta ja usein hämmentävästä identiteettisi kadottamisprosessista.

Are You Experiencing Identity Meltdown?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >