HomeViestejäVidya Frazier13.4.2024 - Jokin on muuttunut - tunnetko sen?

13.4.2024 - Jokin on muuttunut - tunnetko sen?

JOKIN ON MUUTTUNUT – TUNNETKO SEN?

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
13.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Se on hyvin hienovaraista. Mutta jos pysähdyt hetkeksi ja virityt, voit ehkä tuntea sen. Voit oivaltaa, että pimennyksen jälkeen jokin on muuttunut todellisuudessa. Jotain uutta on tullut esiin.

Eikä kyse ole vain siitä, ettei mikään niistä katastrofeista joita tietyt lähteet ennustivat, tapahtunut 8.4. (tai ainakaan vielä, tai tavoilla jotka voimme nähdä). Se on jotain enemmän.

Kenties pimennys tosiaan avasi meille uuden todellisuuden, johon voimme astua, kuten pimennysten sanotaan usein tekevän.

Jos tarkistat tilanteen, saatat tuntea, että ilmassa on nyt suurempaa selkeyden ja keveyden tuntua … tunne suuremmasta vapaudesta … tietäminen, että olemme nyt siirtyneet tiukemmin korkeammalle, positiivisemmalle aikajanalle. Ja että voimme yhdistyä iloiseen energiaan, joka on edessämme ja jota ei ollut siinä aiemmin.

Kenties näin on, koska niin monia meitä osallistui joukkomeditaatioihin ympäri maailmaa ja fokusoitui positiiviseen aikajanaan ja uuteen Maahan, jonka haluamme kaikki luoda.

Kuka tietää? Ei ole tietoa siitä, mikä on luonut tämän uuden aistimuksen vapaudesta ja selkeydestä. Mutta se on ehdottomasti olemassa, ja se on selvä.

Tämä ei tietenkään tarkoita, että kaikki virtaa nyt tasaisesti tulevaisuuteen. On todennäköistä, että edessämme on vielä synkkiä aikoja. Tapahtumat maailmassa voivat jatkua kaoottisina ja myrskyisinä, kun 3D-maailman romahtaminen jatkuu.

Saattaa tapahtua edelleen suuri määrä kuolemia ja tuhoja. Saatamme kokea edelleen suurta mullistusta myös henkilökohtaisessa elämässänne, kun ylösnousemus jatkuvasti kiihtyy.

Mutta kenties tunnemme nyt suurempaa levollisuutta, vahvuutta ja mielentyyneyttä, jos koemme – tietäen, että sen mikä hajoaa, sekä sisällämme että maailmassa, täytyy lähteä, jotta uusi maa voi tulla esiin.

Ja pystymme tehokkaammin auttamaan niitä, joita kaikki nämä muutokset heittelevät, erityisesti paljastuminen, jota varmasti tapahtuu vakaammin vuoden jatkuessa.

Kenties meillä on voimakkaampi tunne irrallisuudesta, ettemme ole osa kaikkea, mikä hajoaa ja lähtee, ja olemme fokusoituneempia uusiin, positiivisiin kehityskulkuihin, joita syntyy. Pystymme virtaamaan helpommin siihen, mikä on nimetty ”vibamuutokseksi”.

Voimme vain odottaa ja katsoa, mitä tapahtuu. Mutta nautitaanpa samaan aikaan siitä suuremmasta rauhan, levollisuuden ja keveyden tunteesta, jota tuntuu olevan tässä uudessa, esiintulevassa todellisuudessa. Ja juhlitaanpa sitä, että olemme jo kulkeneet neljännesmatkan tästä uudesta vuodesta, joka on luvannut suurta mullistusta ja epävarmuutta – ja löydämme edelleen tiemme joka päivä vahvuudella ja kestävyydellä.

Fokusoidutaanpa niin paljon, kuin voimme, siihen kauneuteen, jota löydämme ympäriltämme, iloon jota voi purkautua sisällämme ilman selvää syytä, ja elävään rakkauteen jota on nyt ilmassa, jota hengitämme.

Ruumiillistetaanpa täysin se uusi ja laajentuva 5D-olento, joka syntyy sisällämme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >