HomeViestejäLee Carrol - Kryon22.12.2021 - Reinkarnaation piirteitä - osa 4: supersielut

22.12.2021 - Reinkarnaation piirteitä - osa 4: supersielut

REINKARNAATION PIIRTEITÄ – OSA 4: SUPERSIELUT

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
22.12.2021 Healing Wednesday -suoratoisto
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä on neljäs osa neliosaisesta sarjasta, joka koskee reinkarnaatiota. Jos haluat kaikki neljä osaa, ne ovat saatavilla näiden nettisivujen FREE AUDIO -osiossa. Etsi DECEMBER 2021.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

_______

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Jos olette seuranneet tämän kuukauden (joulukuu) kanavointeja, niissä on kyse perheestä. Se sopii hyvin joulunaikaan. Mutta tässä on kyse perheestä eri sanana – reinkarnaatio.

Olemme antaneet monia reinkarnaation piirteitä kolmessa viime kanavoinnissa. Jotkut niistä tiedätte aiemmista kanavoinneistani, ja jotkut ovat uusia. Mutta niissä on kyse prosessista – järjestelmästä, jos halutaan sanoa niin – jossa sama sielu jatkaa tulemista tälle planeetalle uudestaan ja uudestaan eri ilmaisumuodoissa. "Ilmaisumuoto" on sana, jota käytämme ihmismuodosta, jonka otatte ja joka edustaa sitä sielua, joka olette.

Reinkarnaation piirteitä

Olemme kuvanneet vähän historiaa, miten reinkarnaatio toimii, ja olemme kuvanneet vähän, mitä tapahtuu sukupuolen vaihtumisessa ja miten usein sitä tapahtuu, ja olemme antaneet teille myös joitain muita aspekteja.

Olemme kertoneet teille myös, että järjestelmä tällä planeetalla on erityislaatuinen ja erilainen kuin muilla planeetoilla. Olemme kertoneet teille, että siinä, miten nopeasti palaatte, on aikaero riippuen saavuttamastanne tietoisuudesta, ja että kaikki tämä vaikuttaa siihen muotoon, joka otetaan henkilökohtaista reinkarnaatiotanne varten. Kun sanon "muoto", tarkoitan tällä, että kun menette toiselle puolelle ja teillä on ollut yksi tai kaksi elämää tällä planeetalla, se on hyvin, hyvin erilaista kuin vanhalla sielulla, joka on saattanut olla täällä satoja kertoja.

Tietoisuuskoulu

Vertasimme reinkarnaatiojärjestelmää maakoulun, jossa vanhat sielut käyvät läpi elämän toisensa jälkeen, oppien oppitunnin toisensa jälkeen, ja käyvät läpi ilmaisun toisensa jälkeen, päästäkseen lopulta paikkaan, jossa ne ovat tietoisempia ja tietävämpiä siitä, miten asiat toimivat tällä planeetalla. Tämä laittaa heidät uudelle tasolle sielusuunnittelussa, josta puhuimme viime kanavoinnissa. Mutta minulla on jotain parempaa: minulla on jotain uutta, josta emme ole koskaan ennen puhuneet, ja haluan olla tarkkana sen esittämisestä oikein.

Reinkarnaatio – "kiinteä" järjestelmä?

Monissa henkisissä järjestelmissä reinkarnaation uskotaan usein olevan kiinteä, tai järjestelmä joka on "kiveen kirjoitettu". Kenties joku johon todella luotatte ja jota kunnioitatte ja rakastatte, on kertonut teille: "Näin se toimii." Sitten minä tulen kertomaan teille, että se on erilaista. Ihmisillä on suurta vastarintaa aina, kun joku näyttää kirjoittavan uudelleen tai muuttavan piirteitä henkisissä opetuksissa.

Taas kerran, on niitä, jotka sanovat: "Jumala on sama eilen, tänään, ikuisesti. Siis Kryon, älä tule muuttamaan sitä."

En ole muuttanut, rakkaat ystävät, enkä koskaan muuta. Muistakaa, että tämä on tarina teistä. Tämä on teidän matkanne. Tämä on teidän tarinanne ihmistietoisuudesta tällä planeetalla. Se on muuttumassa, ja kun tiedostatte enemmän ja ulottuvuutenne lisääntyvät, se järjestelmä jonka Jumala loi teille, alkaa myös muuttua reaktiona siihen, mitä olette oppineet.

Ajatelkaa sitä näin: onko alempi luokka koulussa sama, kuin ylempi luokka? Onko teillä edelleen välitunti? Leikittekö edelleen hiekassa välineillä, jotka teille annettiin, kun olitte 10- tai 11-vuotias, vai ovatko ne vähän erilaisia? Tosiaankin, nyt menette esimerkiksi lukusaliin välitunnin sijasta. Suhteenne opettajiin on myös erilainen, koska monia kutsutaan nyt "professoriksi". Siis ymmärrättekö, mitä sanon? Koulu saattaa olla sama, mutta luokkataso määrittelee suhteenne kouluun ja noudattamanne säännöt. Rakkaat ystävät, alatte lähestyä ylösnoussutta luokkatasoa tällä planeetalla.

Valmistunut maaplaneetta

Tämä planeettanne alkaa käydä läpi tietoisuuden juonitteluja. Tuossa prosessissa on syntynyt ongelmia, ja asioita joita ette olisi koskaan uskoneet tapahtuvan ja sattuvan, on täällä. On päätöksiä, joita teidän täytyy tehdä ja tahtoa. Alatte nähdä nyt, mihin tämä tietoisuustesti keskittyy, ja näette, että valintanne vaikuttavat. Se ei muutu sen vuoksi, miten paljon Jumala auttaa teitä. Se oli henkisyyden vanha ajatusmalli. Tuo oli se erittäin vanha ajatus, että madellaan Jumalan edessä ja pyydetään ja pyydetään. Olette nyt korkeammalla tietoisuusluokalla ja idea on, miten paljon voitte tavoittaa ja napata sitä informaatiota, jota annetaan teille ja on aina annettu.

Nyt kyse on intuitiivisten aistienne ja sieluitsenne tiedostamisesta. On kyse sen tiedostamisesta, mitä ympärillänne on ja että voitte kerätä noita vastauksia ja alkaa nähdä, mitä teidän täytyy tehdä siirtyäksenne eteenpäin näinä levottomina aikoina. Kun saavutatte tietyn pisteen ja kun tällä planeetalla on tarpeeksi ihmisiä, jotka ovat inkarnoituneet satoja kertoja ja joista on tullut viisaita vanhoja sieluja, jotain tapahtuu. Ja tuo jokin on reinkarnaatiojärjestelmän täydellinen muuttuminen.

Paljastus perheestä

Kun aloitimme tämän kanavoinnin, sanoimme, että kyse oli perheestä, eikö niin? Minäpä kerron teille perheestä: perhe viitaa sieluihin tässä universumissa, ei vain sieluihin maan päällä. Ette ehkä todella, oikeasti tajua sitä, mutta jos voisin viedä teidät kotiin hetkeksi tai pariksi, jos voisin viedä teidät toiselle puolelle hetkeksi tai pariksi, se mitä näkisitte, salpaisi hengityksenne.

Näkisitte, että tuossa valtavassa sielumäärässä on perhe, joka on paljon vanhempi kuin se, jonka ajattelette teillä olevan tällä planeetalla. On sieluja, jotka tunnette erittäin, erittäin hyvin, koska he ovat olleet muilla planeetoilla kanssanne ennen Maata. Nyt tästä tulee hyvin esoteerista. Tämä tulee hyvin vaikeaksi joidenkin uskoa, ja jotkut se saa pyörittelemään silmiään. Mutta minäpä kerron, mitä se merkitsee. Ennen kuin pääsitte tänne, rakkaat ystävät, kävitte läpi paljon, paljon enemmän, kuin olette käyneet läpi täällä. On kirjaimellisesti triljoonia sieluja, jotka eivät ole koskaan olleet tällä planeetalla ja jotka ovat valmiita tulemaan tänne.

Maa – erittäin hidasta kehittymistä

Muistatteko keskustelumme elämän hyvin hitaasta alusta planeetallanne? Siinä missä koko galaksinne luotiin samanaikaisesti, aurinkokunnat joissa oli planeettoja elämänpotentiaalin kera, erosivat suuresti.

Se elämänkipinä joka tarvittiin elättämään itsensä ja kasvaakseen, alkoi ja loppui monta kertaa maan päällä, ja kului miljoonia vuosia, ennen kuin se asettui siihen tarvittavaan tasapainoon hapen, fotosynteesin ja luonnollisen uudistumisen osalta, joka teillä tällä hetkellä on.

Samaan aikaan kun Maa kävi läpi tätä, oli muita planeettoja – hyvin omanne kaltaisia – joilla alkoi elämä, joka toimi välittömästi ja sitten kehittyi nopeasti.

Lopulta, kun aika oli oikea, heillä oli oma "Eedenin puutarha" -kokemuksensa, ja henkisyys alkoi kasvaa, aivan kuten tapahtui maan päällä. Pimeyden ja valon tasapaino teki jollain tietämättömällä planeetalla saman, mikä tapahtui teillä, ja oli sotia ja suurpaloja, jotka olivat vielä pahempia, kuin te olette kokeneet. Samaan aikaan kun tämä tapahtui, maapallonne yritti edelleen kehittää elämää.

Olemassaolonne täällä, kaiken sen kera mitä pidätte modernina, tapahtui muilla planeetoilla kauan, kauan sitten. Ja tuo iso kysymys? Sielunne EI ole "maasielu". Se on universaali sielu, ja olette viettäneet vain viimeiset 200.000 vuotta täällä, ilmaisumuotona maan päällä. Teillä oli hyvin suuri sieluperhe, jonka kanssa kävitte läpi paljon, kauan ennen Maata, ja joka on odottanut tänne tulemista tähän saakka.

Tähän saakka reinkarnaatiojärjestelmä on ollut kuin koulu maan päällä. Se alkaa hitaasti, ja opitte ja koette, ja tulette taas takaisin eri tavalla – enemmän viisauden kera. Lopulta teistä tulee kypsä, viisas vanha sielu. Vanhat sielut opettavat muita sieluja, ja näistä tulee vanhoja sieluja. Planeetan tietoisuustaso lisääntyy hitaasti tässä koulussa. Se on sieluperhe, ja niin asiat toimivat täällä maan päällä reinkarnaatiossa.

Supersielut

Muutetaanpa nyt se kaikki. Mitä jos muita sieluja – vanhoja sieluja muilta valmistuneilta planeetoilta – voisi alkaa tulla tänne käymättä läpi kaikkia luokkia? "Mitä?" saatatte sanoa. "Valmistuneiden on täytynyt valmistua koulusta! He eivät voi tulla valmistuneina." Mutta mitä jos he valmistuivat toisesta inkarnaatiokoulusta, joka on yhtä syvällinen kuin koulu maan päällä?

Ensimmäistä kertaa, tämän uuden energian sallimana, muita universaaleja sieluja jotka ovat olleet muilla planeetoilla ja jotka ovat käyneet monta kertaa läpi sen, mitä te käytte läpi – supersieluja – alkaa tulla tänne nyt.

He tietävät täsmälleen, mitä täällä tapahtuu, koska he ovat käyneet läpi sen muualla, ja heidän tietoisuutensa on jo korkea. Näitä supersieluja inkarnoituu ja on valmiina lähtemään tänne – melkein kuin inkarnoituneita mestareita – ja sekoittumaan teidän kaikkein kanssa. Tunnette ja tunnistatte heidät, koska he ovat kirkkaita valoja kulttuurissanne, täynnä upeita uusia ideoita, joita näyttää tulevan tyhjästä. He eivät tiedä mitään olemisestaan supersielu, yhtään sen enempää kuin te tiedätte olemisestanne vanha sielu. Mutta intuitiivisesti he tunnistavat perheen (teidät) ja tuntevat olevansa vähän väärässä paikassa planeetallanne. Mutta he ovat nerokkaita!

He luovat uusia hallintotapoja, joita ette koskaan ajatelleet ja joissa on tolkkua. Heillä on ratkaisuja vuosisatoja vanhoihin ongelmiin, joita ette uskoneet mahdollisiksi. Sanotte: "Miten tämä voi tapahtua? Mistä he tulivat?" Joitain on jo täällä. Mitä pidätte tästä? Onko se liian kummallista?

Nyt tiedätte, miksi voin katsoa teitä ja kertoa, että on toivoa. Hyvin paljon tapahtuu pelkopeiton ja tämänhetkisen ahdistuspeiton alla, jonka monet teistä kokevat. Hyvin paljon tapahtuu tasoilla, joita ette voi kuvitella – koska ette tiedä, mitä ette tiedä.

Nämä uudemmat reinkarnaatiojärjestelmät alkavat muuttaa muotoa ja muuttua, voidakseen toimia yhdessä niiden nyt aktivoituneiden solmujen ja nollien kanssa, joista olemme puhuneet aiemmin. Näistä supersieluista tulee uuden tietoisuuden "kiihdyttimiä", ja he alkavat työskennellä kanssanne, kun ymmärrätte, että te muutatte tämän planeetan. Teidän täytyy ottaa tuo haaste vastaan ja tehdä ne päätökset, joita tarvitaan nyt, ja he ovat täällä auttamassa tässä.

Haluan teidän ajattelevan näitä asioita ja ymmärtävän nämä asiat niin, että tiedätte paljon enemmän siitä, mitä on tuntea rauhaa tulevaisuuden osalta. Ja taas kerran kerron teille yhden asioista, joita olemme kanavoineet aiemmin: älkää tuomitko tulevaisuuttanne sen perusteella, mitä tapahtui menneisyydessä. Älkää katsoko tilannettanne ja sanoko: "No, tämä on vain ihmisluonto, ja se on samanlaista, kuin oli viime kerralla." Voi, ei ole. Ettekö ole tuntenut/aistinut sitä vielä? Olette uudessa Maassa. Supersieluja tulee, joten olkaa valmiita, rakkaat sielut.

He tuntevat teidät, kun he näkevät teidät, ja te tunnette heidät, kun te näette heidät. Ja kun se tapahtuu, voitte iskeä heille silmää ja sanoa: "Kiitos, perhe, että olette täällä, kun tarvitsemme teitä."

Olen Kryon, rakastunut ihmiskuntaan.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >