HomeViestejäLee Carrol - Kryon24.12.2021 - Hyvien uutisten kanavia on tulossa

24.12.2021 - Hyvien uutisten kanavia on tulossa

HYVIEN UUTISTEN KANAVIA ON TULOSSA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
24.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Asia joka muuttuu radikaalisti, sitten kun tämä tapahtuma (covid-pandemia) on täysin ohi, on niiden vastuu, jotka informoivat teitä mediassa. Kun pöly laskeutuu, tarkastelette tätä lähemmin ja sanotte: "Koko media pahensi sitä!" Rakas ystävä, elämässäsi ei ole koskaan ollut mitään tällaista.

Mediainformaatiolähteenne ovat markkinointilähtöisiä. Ne eivät ole informaatiolähtöisiä. Rakkaat ystävät, tiedätte tämän. Ne kaikki kilpailevat katsojamäärästä, ja mitä dramaattisempia asioita ne pystyvät näyttämään, sitä enemmän ihmisiä houkutellaan.

Tämä pätee useimpiin teistä, maailmaan, ja kenties myös valotyöntekijöihin. Monien teidän täytyy muistaa tietoisesti sulkea media, koska se on tarkkaan suunniteltu "vetämään teidät sisään".

Maailma tuntee vetoa draamaan. Kun media on antanut teille informaatiota, joka saattaa olla oikein ja pitää paikkansa, se "pyörittää" sen pelkopuolta teidän edes tiedostamattanne, että se tekee niin. Eikä ainoastaan tämä, vaan se luottaa toistoon ja varmistaa, että kuulette sen monta kertaa.

Tiesittekö, että jos avaatte median herätessänne ja suljette sen mennessänne nukkumaan, teidän on mahdollista kuulla sama asia uudestaan ja uudestaan, 30–40 kertaa? Miltä se saa olonne tuntumaan? Miltä sisäisestä lapsestanne tuntuu, kun näette vain, että aikuisetkin pelkäävät?

Media ei ole vielä tietoinen jostain muusta, mitä se tekee automaattisesti omassa ohjelmoinnissaan: sen suunnitellun draaman välissä, mitä se antaa teille, se näyttää mainoksia, jotka luovat vielä sopimattomampia ajatuksia.

Nuo mainokset ovat usein lääketieteestä ja lääkkeistä, joita tarvitsette, koska olette vanha. Tai lääkkeistä joita tarvitsette, koska olette nuori ja teillä on finnejä, tai lääkkeistä joita tarvitsette, koska teillä on ahdistusta (jota ne aiheuttivat). Tai lääkkeitä joita tarvitsette vain siksi, että olette siinä ihmisenä, joka ikääntyy joka hetki.

Toisin sanoen, ette ole koskaan normaali! Tarvitsette aina jotain lääkitsemään itseänne. Tai kenties tarvitsette lakimiestä auttamaan sen jälkeen, kun tuo lääkitseminen on mennyt pieleen?

En usko, että nuo mediakanavat oikeasti pohtivat, mitä tekevät: ne ovat vastuussa planeetan pelottelemisesta kuoliaaksi. Se muuttuu. Pitäkää sitä silmällä.

Vaatimus tilivelvollisuudesta tämän tilanteen luomisessa saa lopulta aikaan "toivon mediakanavia". On lopultakin tilaa hyvien uutisten kanaville.

Kutsutaanpa niitä TFT-kanaviksi (kumppanini termi "totuus-faktat-toivo"). Ne esittävät faktoja, jotka ovat vahvistettuja, ja sitten ne näyttävät asioita, jotka ovat tasapainossa ja kohottavia noihin faktoihin liittyen. Sitten voitte nähdä, mitä tapahtuu ja ei tapahdu.

On erittäin paljon hyviä uutisia, joista kukaan teistä ei tiedä, rakkaat ystävät! Kukaan teistä ei näe sitä, koska ne eivät sisälly siihen, mitä media tekee. Se on tällä hetkellä draamabisnestä, ei totuusbisnestä.

Planeetta vaatii tätä: katsotte niitä, jotka ovat vastuussa mediastanne, ja sanotte: "Huonoa työtä! Ette tehneet sitä hyvin. Ette tehneet sitä oikein. Annoitte meille viihdettä ja draamaa. Ette antaneet meille mitään, mikä auttoi sydämiämme. Ette pitäneet meitä kädestä, kun olisitte voinut pitää, ettekä halanneet meitä tarpeeksi. Ette tehneet yhtään sitä."

Media puolustautuu ja sanoo: "Meidän tehtävämme ei ole pitää teitä kädestä. Meidän tehtävämme on informoida teitä." Rakkaat ystävät, tervetuloa uuteen normaaliin. Medianne pitäisi todellakin panostaa toivon ja totuuden antamiseen teille.

Uutisissa on kaksi puolta, ei vain draamaa. Tämä muuttuu, ja tämä tulee seuraavaksi.

Ja niin se on.

Katkelma jonka Lee Carroll kanavoi 4.4.2020 suoratoistona Torontoon, Ontarioon, Kanadaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >