HomeViestejäLee Carrol - Kryon25.7.2022 - Nopeutuva aika

25.7.2022 - Nopeutuva aika

NOPEUTUVA AIKA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
25.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutaman vuoden kuluessa astronominne ja fyysikkonne saattavat alkaa yhdistää poikkeaman suhteellisessa ajassa ja teidän osanne siinä.

Muutatte aikaa alueellanne, mutta teillä ei ole muuta aikaa, johon verrata sitä.

Siksi aika vaikuttaa olevan sama, mutta solutasolla useimmat teistä ovat tietoisia tapahtuvasta nopeutumisesta. Vaikka tässä ei ehkä ole tolkkua teille, tulee aika, jolloin tiede katsoo universumia ympärillänne ja sanoo, että se "hidastuu".

Tosiasia on, että te nopeudutte! Pitäkää silmällä sitä.

Se liittyy ajan suhteellisuuteen, tähän planeettaan ja siihen, mitä olette tehneet. Jotkut teistä voivat jo aistia tämä ja sanovat: "Tietysti, aika nopeutuu. Voimme tuntea sen!"

Jotkut teistä heräävät varhain aamulla ahdistuneena, kun solunne tuntevat sen. Olette ehdottoman oikeassa, jos olette miettineet, nopeutuuko aika.

Tervetuloa sen ulotteisuuden alkuun, jota teillä ei ollut eilen!

–Kryon

Ote Kryon-kirjasta 8 – Merkkipaalun ohitus.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >