HomeViestejäLee Carrol - Kryon1.7.2022 - Sielusi on suurenmoinen!

1.7.2022 - Sielusi on suurenmoinen!

SIELUSI ON SUURENMOINEN!

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
1.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Annan teille nyt totuuden, joka ylittää kaiken, mitä mitkään planeetan opit ovat koskaan antaneet teille. Oletteko valmiita?

Silloin kun asiat olivat tyhjiö eikä ollut mitään universumia, Jumala loi sen, mikä oli universumi. Siis Jumala loi galaksit, kaikki osat, ja miten uskomattomasti aikaa se vei.

Haluan kertoa teille, että silloin kun Jumala loi aurinkonne ja Maan, te olitte tuolla syntyalueella, josta luette ja jota ajattelette.

Te kaikki olitte siellä, ja katselitte sitä. Näitte sen majesteettisuuden, sen kauneuden. Näitte Maata muovattavan teille. Tiesitte, että tulisitte tähän paikkaan, valon ja pimeyden kokeen myötä. Tiesitte, mitä kävisitte läpi.

Lisäksi näitte sen tapahtuvan kaikissa galakseissa, mukaan luettuna tämä. Kauan ennen kuin tämä Maa oli valmis teille, osallistuitte siihen. Monet teistä ovat olleet muilla planeetoilla ja muilla alueilla.

Miltä se saa olosi tuntumaan?

Haluan kertoa sinulle, miten suuri SINÄ olet. SINÄ olet valtava. En tarkoita kokoasi, vaan sukulinjaasi, historiaasi, kauneuttasi ja loistoasi.

Sielusi on suurenmoinen, ja niin SINÄKIN olet.

Ja niin se on.

Kryon Magneettipalvelusta

Katkelma jonka Lee Carroll kanavoi 2.3.2022 Healing Wednesdayn aikana.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >