HomeViestejäLee Carrol - Kryon2.6.2022 - On seuraavan ison juttunne aika

2.6.2022 - On seuraavan ison juttunne aika

ON SEURAAVAN ISON JUTTUNNE AIKA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
2.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Puhutaanpa ajoituksesta. Tiedätkö, että jos luet näitä sanoja nyt, ajoitus on täydellinen? Jos luet näitä sanoja ja tunnet jotain, mikä sanoo: "Haluaisin kuulla lisää", se on täydellistä. Se on energiaa, jota annetaan.

Minun sanani eivät ole vain minun sanojani. Ne kantavat jotain muuta – kutsun, myötätuntoa, tunnistamista, rakkautta.

Kenttään lähetetään nyt energiaa, joka pysyy ja pysyy, joten ihminen tuntee sen riippumatta siitä, milloin hän lukee tämän kanavoidun viestin.

Mutta juuri nyt, tänään, halusin kertoa teille sen ajoituksesta, missä olette nyt maailmassanne – tässä lineaarisessa maailmassa jossa olette, jossa teillä on jokin päivämäärä ja teillä on jokin aika päivästä, ja jossa synnytte näihin aikoihin, joita kutsumme Muutokseksi.

Muutos tapahtui 2012, joulukuun 21. päivä, ja olisi niitä, jotka sanovat: "No, silloin se alkoi." Mutta itse asiassa se ei alkanut silloin. Se alkoi 18 vuotta sitä ennen, ja se jatkuu 18 vuotta sen jälkeen.

Sanon, että olette aivan tämän Muutoksen keskellä. Tässä 36 vuoden ikkunassa on energiaa, joka on erilaista, kuin on koskaan ollut tällä planeetalla. Katsokaa ympärille. Näette outoja asioita tapahtuvan uutisissanne.

Vastaus on kyllä, asioita tapahtuu, kun planeetan tietoisuus ei tue. Tämä Muutos josta olemme kertoneet teille monta kertaa, on valon lisääntymistä maan päällä.

Se on vertauskuva. Se ei merkitse valaisemista. Se merkitsee korkeampaa tietoisuutta.

Siinä se tietoisuus jota on aina ollut täällä, joka on ollut synkempää tietoisuutta ja sodan tietoisuutta, alkaa vähentyä.

Vanha energia tällä planeetalla – hallituksissa tai johtajuudessa tai yksilöissä, sillä ei ole merkitystä – potkii ja huutaa, kun se näkee valoa alkavan tulla ja muuttavan valon ja pimeyden suhdetta, koska kaikenlaisia asioita tapahtuu.

Korruptio nähdään. Sopimattomat asiat nähdään ja käsitellään. Asiat joita on aina ollut, alkavat muuttua. Ennakkoluulot ja ahdasmielisyys aletaan haastaa, ja niiden täytyy muuttua. Pimeyden, pimeän energian, joka on aina ollut etualalla ja näkynyt ylpeänä, täytyy mennä piiloon.

Rakkaat ystävät, valo voittaa, ja voitte nähdä sen ihmisten reaktioissa.

Tuossa 36 vuoden ikkunassa olette jo tehneet harppauksia. Teette niitä nyt, mutta tulee enemmän tilaisuuksia ennen tämän ikkunan loppua, ja ne sallivat huomattavampia muutoksia ja keksintöjä.

Tämä on keksintöjen aikaa, rakkaat ystävät. Tämä on siivouksen aikaa, rakkaat ystävät. Tämä on sen perustamisen aikaa, mitä haluatte – ei vain yksilöinä, vaan myös maissa ja koko planeetalla.

Suhde toisiinne ja se, mitä pidätte sopivana ja mitä ei ole ollut menneisyydessä ihmisten, yhteiskunnan tai kulttuurien osalta, kyseenalaistetaan myös. Kirkko, iso kirkko, kyseenalaistetaan myös.

Huomaatte, että on hyvin, hyvin erilaista. Tästä puhumme. Kannustamme teitä ryhtymään toimeen asioissa, joita käsittelette nyt intuitiivisesti.

Yksilöinä hyvin monilla teistä on projekteja, joita ette ole ajatelleet hyvin pitkään aikaan – että kenties ajattelette nyt – tai kenties olette kokeilleet niitä aiemmin eivätkä ne toimineet.

Siitä puhumme. Energia on tänä päivänä erilaista, kuin se oli kaksi vuotta sitten. Se on täynnä lupausta asioista, joita mietitte.

Ei ole tätä parempaa aikaa, erityisesti vanhalla sielulla joka kuuntelee tätä nyt ja joka tietää sen, mitä juuri sanoin, ja se on rukannut hänen kiinnostustaan, koska puhun suoraan hänelle.

Tässä on paljon, rakkaat ystävät, tässä on hyvin paljon teille. Olen Kryon ja rakastunut teihin kaikkiin. Valo voittaa. Katselkaa sitä.

Ja niin se on.

Kryon Magneettipalvelusta

Katkelma jonka Lee Carroll kanavoi 4.5.2022 Healing Wednesdayn aikana.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >