HomeViestejäLee Carrol - Kryon11.10.2020 - Vetoomus tiedemiehille

11.10.2020 - Vetoomus tiedemiehille

VETOOMUS TIEDEMIEHILLE

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
11.10.2020 Tucson, Arizona, Lemurian tähtisiemenkokoontuminen
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä kanavoinnissa Kryon puhuu suoraan tiedemiehille. Vetoomuksena on olla avoin sille, mitä ei ole odotettu. Onko tieteellä ennakkoasenne? Kryon antaa ymmärtää, että on, ja hän antaa esimerkkejä ansoista, joihin on helppoa langeta: "Sen tiedetään toimivan, mitä olette löytäneet. Siksi ei ole muuta."

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Joskus informaatiota on myös lisätty tai tiivistetty. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka suoratoistettiin livenä Lemurialaisten tähtisiementen kokoontumiseen Tucsonissa, Arizonassa.
________

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta.

Kysymyksiä on aina esitetty: "Kun kanavoit, onko kanavoitava olento [Kryon] riittävän tietoinen tietääkseen, missä olet? Tietääkö Henki, mitä tapahtuu, vai edustaako kanavointi jonkinlaista "irtikytkentää" – että jollain tavalla tuot olennon verhon toiselta puolelta ja se on tavallaan pyhässä todellisuuskuplassa eikä tiedä, mitä koet?"

Koko tämä kysymys tulee misinformaatiosta ja siitä havainnosta, miten Jumala [Luova lähde] näkee teidät. Kaunis ja suurenmoinen totuus on tämä: olette Jumalan tuntemia tavalla, mitä ette pysty täysin kuvittelemaan. "Jumalan tuntema" merkitsee, että kaikki ne asiat joita käytte läpi, tiedetään ja tunnetaan. Ja tämän kauneus on siinä, ettei kyse ole vain vaikeuksista, rakkaat ystävät. Henki ei ole täällä ainoastaan auttamassa teitä vaikeuksien läpi. Henki on täällä juhlimassa kaikkia elämänkokemuksia kanssanne, ja haluan teidän tietävän sen! Kun on aika nauraa, käsitättekö, miten parantavaa ja lohduttavaa se on? Ettekö tunne äiti/isä Jumalan hymyilevän ja luovan energian kanssanne, kun nauratte? Silloin kun juhlitte jotain, mikä on erityisen upeaa teille tai muille, ja olette tuossa tilassa, jossa rentoudutte ja teillä on upeaa … olemme siinä.

Henki on aivan vieressänne 24/7. Henki rakastaa teitä, ja niinä aikoina jolloin tarvitsette apua, Hengen ojennettu käsi on siinä. On sitä vapaata tahtoa, josta puhumme koko ajan, päätättekö tarttua siihen. On hyvin monia, jotka on koulutettu pois tuosta todellisuudesta! He uskovat, että heidän täytyy vertauskuvallisesti kiivetä portaita tai käydä tietyssä paikassa tai sanoa tiettyjä sanoja tai uskoa tietyllä tavalla, jotta Luoja kiinnittää huomiota tai kuuntelee heitä tai toteuttaa jonkin toiveen.

Tuo ajatus on täysin ihmisen keksimä, rakkaat ystävät. Se tulee omasta hierarkkisesta rakenteestanne, miten puhuisitte omalle kuninkaallisellenne tai ihmisjohtajallenne … esimerkiksi, miten monen toimihenkilön kautta teidän täytyy kulkea voidaksenne puhua pomolle. Henki ei toimi näin. Ei ole hierarkiaa, on vain rakkautta. Tuo luova Lähde joka loi universumin, taivaat ja kaiken, mitä näette, tietää teidän nimenne – se tietää teidän nimenne.

Muutoksia on tulossa

Tällä planeetalla tapahtuu jotain, mikä muuttaa tapaanne ajatella. Olemme sanoneet tämän aiemmin. Olemme kertoneet, että tulee parannetun tiedon mahdollisuus, ja osa tuota mahdollisuutta olisi sen paljastuminen, että moniulotteiset energiat ovat osa jokapäiväistä tiedettä. Saattaisitte kutsua sitä "moniulotteiseksi ilmiöksi/vaikutukseksi". Haluan puhua juuri tästä asiasta, ja muusta.

Ihmiset ajattelevat tietyllä tavalla, ja usein niin on suojautumisen vuoksi. Kyse on siitä tiedostamattomasta havainnosta, että teitä suojellaan vääriltä asioilta, ja se liittyy sosiaaliseen selviytymiseen. Tämä tulee siitä, että asiat ovat planeetalla olleet pitkän aikaa tietyllä tavalla, ja siksi se pitää paikkansa ja on oikein. Tähän asti kaikki hyvin.

On kuitenkin monia kätkettyjä ennakkoasenteita, myös niiden keskuudessa jotka sanovat olevansa ennakkoluulottomia, ja se tapahtuu tiedostamattoman kouluttamisen vuoksi, jota ihminen saa syntymästä saakka. Se tapahtuu, koska ne joita kunnioitatte ja rakastatte, opettivat teille tiettyjä asioita ja näyttivät, miten asiat toimivat kulttuurissanne. Tähän sisältyy se, mitä opitte perheeltä kasvaessanne, sitten koulusta ja kirkolta ja mitä opitte suhteista ikätovereihin.

Jos kuitenkin ajan kuluessa ja paljastumisten myötä löydätte todisteita, että jotkut noista asioista ovat hyvin eri tavalla, kuin opitte, on usein loogista hämmennystä ja myös toimintahäiriöitä. Vaikka monet näkevät tuon paljastuneen totuuden, he eivät halua osallistua siihen. Sen sijaan he haluavat pysyä siinä, mitä heille on kerrottu, vaikka se todistetaan valheeksi tai epätäydelliseksi. Muu olisi melkein kuin niiden pettämistä, jotka tekivät parhaansa opettaakseen heille tämän totuuden. Niinpä monilla alueilla saattaa olla kätkettyjä ennakkoasenteita, erityisesti tieteessä.

Tasapainoinen fyysikko

Haluaisin esitellä teille tasapainoisen fyysikon. Ne jotka ovat "hiukkasfysiikan" (high physics) puolella, tietävät alusta saakka, että todellisuudessa on paljon enemmän, kuin planeetalla tiedetään. On paljon, mitä ei ole vielä paljastettu. Tunnustetaan, ettei tiede tiedä vielä kaikkea, ja nähdään merkittäviä kokeita, joiden tuloksia ei vielä täysin ymmärretä. Alusta saakka, jo fysiikan opetuksessa, nähdään klassisia esimerkkejä asioista, jotka eivät toimi niin, kuin 3D:ssä pitäisi. "Kaksoisrakokoe" (double-slit experiment) on hyvä esimerkki. Tämä on erittäin yksinkertainen ja vanha koe, joka osoittaa, että valo voi olla kahdessa paikassa samaan aikaan. Se esittää myös kysymyksen hiukkasista ja aalloista ja siitä mysteeristä, milloin muutos muodosta toiseen tapahtuu.

Tämän asian fysiikan opiskelijat oppivat jo ensimmäisillä kursseillaan. Se avaa oven opetuksessa, jota tulee heidän opettajiltaan: "Emme tiedä kaikkea, joten se mitä opetamme teille tänään, on vain se, mitä uskomme tietävämme tänä päivänä." Hyvä ja tasapainoinen fyysikko myöntää aina, että on paljon, mitä ihmiskunta ei vielä tiedä. Nämä tiedemiehet ovat hyvin kiinnostuneita asioista, joita he havaitsevat, mutteivät osaa selittää. Niinpä tässä myönnetään täysin, että on paljon opittavaa asioiden tavasta toimia.

Useimmat teistä sanovat, että se on erittäin hyvä asia, erityisesti fysiikan kaltaisessa "korkeatieteessä". Kuitenkin myös tässä mahtavassa asenteessa tuntematonta kohtaan on ennakkoasenne: "Älkää sekaantuko nykyisiin fysiikanlakeihin." Toisin sanoen, nämä fysiikanlait ovat kultaa. Ne toimivat, ja ne on todistettu kerta toisensa jälkeen. Tällaisia skenaarioita ovat mm. Newtonin ja Keplerin lait. Näiden lähteiden gravitaatiosäännöt ovat toimineet vuosikymmeniä planeetan korkeimmalle kehittyneessä tieteessä, kuten avaruustutkimus. Nämä kaavat ovat sallineet ihmiskunnan lähettää avaruusluotaimia, laskeutua muille planeetoille ja asteroideille! Se on ehdoton vahvistus Newonille ja Keplerille, ja nuo kaavat on näytetty toteen, kirjoitettu kiveen, eivätkä ne muutu koskaan … ja ne toimivat.

Haaste

Tässä tulee tiedemies uutisen kera: "Minulla on todiste uudesta laista, joka on hyvin erilainen, kuin Newton sanoi." Minkä luulette tieteen reaktion olevan? Olisiko se: "Vau, kerro minulle lisää!" Ei. Sen sijaan he voisivat – minkä he ovat tehneet – paiskata tuon oven kiinni ja sanoa: "Tiedämme, mikä toimii hyvin, joten älä vaivaa meitä millään muulla."

Juuri näin tapahtui 1970-luvulla astronomi Vera Rubinille. Hänen löytöään kutsuttiin ongelmaksi, koska hänen 10 vuoden galaktiset mittauslöytönsä eivät noudattaneet tunnettuja gravitaatiolakeja, Newtonin ja Keplerin kuvaamalla tavalla. Niinpä sen sijaan, että olisivat parannelleet noita vakiintuneita lakeja, tiedemiehet sanoivat, että selvästikin täytyi olla enemmän gravitaatiota, joka vaikutti niihin. Niinpä he keksivät "pimeän aineen" saadakseen asiat sopimaan yhteen. Se ajatus, että kenties heidän pitäisi muuttaa noita pyhiä lakeja, ei juolahtanut heidän mieleensä. Myöhemmin Rubin vastusti eikä hyväksynyt pimeää ainetta lainkaan. Hän uskoi löytäneensä uuden teorian "gravitaatiosta suurissa etäisyyksissä".

Siis yhdellä alueella he sanovat: "Kerro minulle lisää, koska meillä ei ole vastauksia", ja toisella alueella he sanovat: "Älä koske siihen, mitä olemme oppineet." Tämä on klassista ja yleistä. Se mitä sinulle opetetaan koulussa, fyysikko ja lääkäri, on sitten se, minkä tunnet elämän "tapana", eikä mikään voi muuttaa sitä. 

Neuvo tiedemiehille

Neuvoni kenelle tahansa tiedemiehelle tai -naiselle on tämä: pitäkää niitä lakeja, jotka olette oppineet, asioita jotka tiedätte, todellisuutenne "pohjatieteenä". Kun paljastuu tiettyjä muita asioita, jotka näyttävät muuttavan näitä ajatuksia, ymmärtäkää, etteivät ne romuta oppimaanne. Sen sijaan ne parantavat sitä ja tekevät noista laeista suurempia ja täydellisempiä. Uudet löydöt tekevät nyky-ymmärryksestä syvällisempää ja elegantimpaa, mitä se ennen oli.

Mitä jos Rubinin tapauksessa Newtonin ja Keplerin lait olivat vain peruslakeja? Mitä jos ne ovat pelkästään oletusarvo? Mitä jos nämä peruslait muuttuvat ulottuvuustietoisuuden myötä? Mitä jos universumia tutkiessanne saatte selville, että voitte tehdä jotain, mikä muuttaa näitä lakeja? Vastustaisitteko silloin niin, kuin nyt? Fyysikko, muuttaisitko massaa, jos voisit, ja näin muuttaisit siihen liittyviä lakeja, jotka opit? Useimmat teistä sanoisivat: "Emme tietenkään vastustaisi. Se on tiedettä. Mutta … ei massaa voi muuttaa." Niinkö? Kuka niin sanoi? Mitä jos massa oli pelkästään oletusarvo ja sitä voi muuttaa?

Täytyy tehdä löytöjä, jotka vievät seuraavaan vaiheeseen sen, mitä tiedetään nyt Newtonilta ja Kepleriltä, käyttämällä moniulotteisia energioita. Tämä johtaisi sen säilyttämiseen, mitä olette oppineet, mutta parannellen sitä sopimaan suurempaan todellisuuteen, kuin tiesitte olevan olemassa. Voisi ajatella, että tämä olisi erittäin jännittävää tieteelle, mutta tiedostamattomat ennakkoasenteet estävät koko planeetan fyysikkoja hairahtumasta pois siitä, mitä he ovat oppineet. Tästä puhumme kanssanne näinä hetkinä nyt.

Se mitä näette, ei ole täydellinen

Kolmekymmentäyksi vuotta sitten, kun aloin kanavoida tämän miehen kautta, joka on tuolilla edessänne, annoin jotain, mikä on ollut mantrani siitä lähtien: "Elätte energiassa, jonka tunnette todelliseksi, mutta se ei ole. Se on murto-osa siitä, mitä todellisuudessa on.

"Todellisuuden" määritelmä on minulle: asioiden tila joka on täydellinen. Se sisältää kaikki ulottuvuudet, joita on, ja niiden ulottuvuuksien ominaisuudet, joita ette vielä näe tai tunne. Se sisältää kaikki näkymättömät, mutta aistitut ominaisuudet kaikesta, mitä ympärillänne on. Se sisältää kaikki ulottuvuudet, jotka muodostavat kokonaisuuden kaikesta materiasta kaikkialla.

Maailmanne on värillinen, mutta näette tällä hetkellä mustaa ja valkoista.

Annoin teille jokin aika toteamuksen, joka sai paljon "takaisintyöntöä" [kritiikkiä] monilta ihmisiltä. Sanoin: "Kivet ovat eläviä. Elementaalit elävät myös niissä, Gaiassa, verkkojärjestelmässä. Kaikella on tietoisuus, joka tuntee teidät, ja sitä kutsutaan luontoäidiksi. Kivet ovat eläviä."

Monet olivat pettyneitä tähän toteamukseen, koska en noudattanut heidän todellisuuttaan. "No, nyt olet mennyt liian pitkälle, Kryon. Kivet eivät ole eläviä. Ilmiselvästi. Olemme testanneet niitä, eikä siellä ole mitään."

Näettekö ennakkoasenteen? Eivät ne tietenkään ole eläviä, jos testaatte niitä teknologialla, joka paljastaa vain 4D-ominaisuudet. Se on kaikki, mitä teillä on. Se on kaikki, mitä tiedätte. Voitteko testata monia värisävyjä mustavalkotestillä? Itse asiassa teette sitä koko ajan! Sitten ilmoitatte ylpeänä mustavalkotestienne tulokset ja sanotte: "Ei. Ei voi olla tätä tai tuota, nykyisten tieteellisten todisteiden vuoksi."

Kuvitelkaa: tiedemies 1950-luvulta tulee kaupunkiinne tänään ja testaa alueen televisiolähetyksiä. Hän ilmoittaa ylpeänä: "Alueellanne ei ole tv-lähetyksiä, ja on vain muutamia radiolähetyksiä. Ilmassa ei tapahdu lähes mitään lähetyksiä." Samaan aikaan häneltä meni ohi kaikki matkapuhelin-, Bluetooth-, wifi-, drone-, satelliitti- ja gps-paikannussignaalit jne. Hän ei myöskään tiennyt, ettei kulttuurissanne välitetä enää televisio-ohjelmia samalla tavalla kuin ennen. Saatteko kuvan? (Tahatonta sanaleikkiä)

Todellisuustarkistuksenne on ennakkoasenteista, ja testaatte värejä mustavalkotestillä, ettekä edes tiedä sitä. Ette voi nähdä sellaista, mitä ette ole löytäneet vielä. Kun sitä alkaa tapahtua, mitä siis teette? Tämä on uusien tiedeväittelyjen ydin.

Ennakkoasenteenne testi on täällä

Valtavirtatieteenne tietää pian, että on asioita yli sen, mitä he odottivat. Tässä on esimerkki siitä, miten ennakkoasenteinen ihmiskunta on. Niinkin hiljattain kuin 200 vuotta sitten, asiat jotka näyttivät moniulotteisilta, leimattiin noituudeksi. Silloin siis löysitte todellisuuden, joka ei ollut linjassa uskomustenne kanssa, ja teitte siitä pahan. Muuten, se on edelleen teillä. En sano paljon enempää, mutta se on osa siitä, mitä on tulossa: mitä enemmän tuo parannettu, jumalainen energia alkaa näyttäytyä, sitä enemmän pelkoa kehittävät ne, joilla ei ole aavistustakaan, miltä Jumalan rakkaus näyttää. Vanhan ajan mestarit tekivät uskomattomia asioita. Mutta jos joku tekee tänä päivänä mitään noista asioista, se leimataan pahuudeksi ja siihen suhtaudutaan varauksella todellisena tieteenä. Rakkaat ystävät, valmistautukaa näkemään todisteita omasta suurenmoisuudestanne. Millaisessa maailmassa elättekään!

Kemiaan liittyvä paljastus

Vuosia sitten lääkärit ja tutkijat alkoivat tarkastella DNA:ta eri tavalla. Nimittäin planeetallanne ei ole oikeastaan tutkittu fysiikkaa ja biologiaa yhdessä. Ne nähdään erillisinä tieteenaloina. Korkeakouluissa nähdään tänä päivänä rakennuksia, joissa opiskellaan/tutkitaan säännöstöjä, ja ne ovat erillisiä. Maa-tieteet erotetaan fysiikasta, biologiasta jne. 

On kuitenkin tapahtumassa muutos. Myös joissain kuvauksissa siitä, mitä ihmiset opiskelevat, saamme vihjeen, mitä heidän säännöstöistään on tullut: alkaa olla yhteistyötä fysiikan ja lääketieteen välillä. Oletteko kuulleet kvanttibiologista? Se on uusi tutkimusalue … ja se on iso asia. Biologiassa on moniulotteinen osa. Vuosia sitten, yli 30 vuotta sitten, se näytettiin.

Valo nähdään moniulotteisena, ja siitä syystä se voi olla kahdessa paikassa kerralla. Jotkut kokeet valolla ja DNA:lla alkavat paljastaa, että DNA-molekyylit reagoivat valoon eri tavalla kuin muuhun aineeseen. Jotkut ovat postuloineet, että sitä mikä on avoimesti moniulotteista (kuten valo), vedetään muuhun moniulotteiseen. Ja mukaan tulee kvanttibiologiatutkimus. Rakkaat ystävät, DNA:ssa on moniulotteinen osa!

Miten moni lääketieteen asiantuntija ja sellainen, joka opettaa sitä, antaisi teille tänä päivänä tätä informaatiota? Miten moni professori ja lääkäri sanoisi: "Kerro minulle lisää, koska tätä olemme odottaneet"? Tähän päivään saakka lääketiede on käyttänyt oletusarvona mustaa ja valkoista. Niin monimutkaista ja koskematonta kuin ehkä ajattelette biologianne olevan, se on pelkästään oletusarvo.

Katsokaa! Allopaattinen lääketiede syntyy: "Työnnä tänne tätä kemiaa ja jokin reagoi! Siis voidaksemme parantaa sairauden, keksitäänpä jokin kemikaali, joka työntää kehon kemiaa haluamallamme tavalla." Valitettavasti tuo "työntö" ei usein rajaudu sairauteen, ja sivuvaikutukset ovat aina ongelma. Se ei ole hyvä järjestelmä, mutta se on ollut pääjärjestelmä, tähän saakka.

Jos alatte ymmärtää biologianne moniulotteisuuden, oivallatte, että tietyt energiat voivat myös vaikuttaa sairauteen, luontaiseen ja kehon yleisälykkyyteen. Viimeisten 20 vuoden aikana uudet tutkimukset ovat myös paljastaneet, että tietoisuutta täytyy pitää energiana. Siksi tietoisuus saattaa olla parannusmenetelmä … iso sellainen.

Miten kauan teillä on ollut homeopatiaa? Yhdysvaltain lääkäreiden ammattijärjestö on yleisesti sivuuttanut homeopatian jonain "mikä ei toimi". Raportti sanoo, ettei se voi toimia (JAMA – lokakuu 2009 (em. järjestön lehti)). (Siinä sitä taas ollaan!) Periaatteessa tuo raportti sanoo testien osoittaneen, että homeopaattisen lääkkeen tinktuuraa on liian harvoja miljoonasosia aiheuttamaan mitään kemiallista reaktiota. Siksi koko lääketeollisuutenne on kumonnut sen. Kuitenkin, kummallista kyllä, satoja vuosia ja koko Euroopan historian ajan se on toiminut! Miten niin voi olla? Se toimii, koska se kuljettaa lääkkeen energiasignaalin suoraan biologianne moniulotteisiin osiin. DNA:nne näkee sen, myös teidän verenne. Mutta sillä ei ole mitään kemiallista reaktiota. Nämä testit yrittävät arvioida väriä mustavalkotestillä.

Kehonne synnynnäinen prosessi on moniulotteinen, ja sitä voidaan lihastestata ja se reagoi tietoisuuden energiaan. Kaikki nämä asiat aletaan hitaasti nähdä ja niitä aletaan käyttää, todistaa ja testata. Mutta on enemmän.

Mitä jos tuossa DNA:nne moniulotteisuudessa on energiakuvioita, jotka kertovat tarinaa? Tässä kohtaa moniulotteinen tiede eroaa täysin mistään lineaarisesta. Se ei ole pelkästään DNA:n uusi kemiallinen komponentti. Se ei ole pelkästään osa, joka on lineaarinen. Sen sijaan se on laaja, se kertoo tarinoita, siinä on kuvioita, se sisältää salaisuuksia ja totuuksia. Kaikki moniulotteisuus on tällaista – se on kuin meren pinta lempeällä tuulella. Siinä on kaikenlaisia kuvioita sen perusteella, mikä siihen vaikuttaa. Tätä on vaikea selittää, koska ette ole nähneet sitä vielä. Se on kuin malli. Se kertoo tarinan ja antaa muotin, enemmän kuin vain solusta. Se voisi kertoa tarinan sukulinjastanne ja suurenmoisuudestanne tai luomisestanne! Nämä ovat asioita, jotka aletaan nähdä uudessa Lemuriassa [Maan tuleva energia], ja alatte nähdä sitä lääketieteessä.

Viimeinen sana

Lääketieteen tohtori jonka kohta tapaatte [viitaten John Ryaniin konferenssissa], toimii lääkärinä vilkkaan kaupungin kiireisessä sairaalassa. Hänellä on näitä moniulotteisia paljastuksia, joista olemme puhuneet. Hän tietää, että jokaisen ihmisen DNA sisältää tarinakirjastoja. Jos kysytte häneltä: "Tohtori, mitä on tapahtunut kaikelle koulutuksellesi, joka sanoo, ettei mikään tästä ole totta?" Hän sanoo: "Koulutukseni on pätevää. Kuitenkin se mitä olen löytänyt, menee sen yli ja parantaa sitä. Esoteeriset löytöni eivät mitätöi oppimaani. Ne suurentavat sitä."

Nämä ovat joitain niistä asioista, joita kehotan teitä etsimään.

Tiedemiehet ja -naiset, saanko sanoa tämän teille? "Olkaa avoimia asioille, joita ette odota. Tässä on enemmän, kuin tiedätte. Älkää pitäkö kiinni siitä, mitä teille on opetettu menneisyydessä perimmäisenä ja ehdottomana totuutena kaikesta, ikuisesti. Sillä sitä mihin teidät on koulutettu, ei poisteta tai mitätöidä tai nähdä huonona. Sen sijaan kaikki mitä tiedätte, nähdään pelkästään perusrakennuspalkoina hyvin paljolle muulle! Olkaa avoimia "tarinan lopulle". Jos olette, löydätte itsenne suoraan uuden ja täydellisemmän tieteen keskeltä … ja se on uuden Lemurian kauneutta."

Ja niin se on.

Kryon
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >