HomeViestejäLee Carrol - Kryon11.10.2020 - Universumin kosmologiaa

11.10.2020 - Universumin kosmologiaa

UNIVERSUMIN KOSMOLOGIAA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
11.10.2020 Tucson, Arizona, Lemurian tähtisiemenkokoontuminen
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä kanavointi sisältää paljon kosmoksen tieteellistä historiaa, mutta se kertoo suurenmoisen tarinan universumin luomisesta. Siis se ei ole välttämättä kevyttä luettavaa, mutta tässä artikkelissa on vastaus monen esittämään kysymykseen: "Jos avaruusolentoja on, miksi he eivät ole virallisesti ottaneet kontaktia meihin?" Kiinnostaako?

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Joskus informaatiota on myös lisätty tai tiivistetty. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka suoratoistettiin livenä Lemurialaisten tähtisiementen kokoontumiseen Tucsonissa, Arizonassa.

*******

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Olen tietoinen tästä päivästä ja siitä, mitä tässä konferenssissa sanotaan. Olen myös tietoinen niistä, jotka ovat tuoleilla edessäni, ja myös niistä jotka kuuntelevat teidän tulevaisuudessanne. Olen sanonut sen aiemminkin: se kaikki on samaa aikaa minulle.

Aika ei ole, mitä luulette sen olevan, rakkaat ystävät. Teille se on lineaarista, mutta meille se kaikki on kerralla. Siinä ei ole eroa, että istutte juuri nyt tässä tai olette tuhansia vuosia sitten eri kehossa. Näemme sielunne, ja tämä on se "sinä", jonka me tunnemme. Tiedämme teidän nimenne, ja sitä nimeä laulamme valossa, koska se "sinä" jonka tunnemme, on ikuinen sielunne.

Jokainen teistä on osa perhettä, joka on paljon suurempi kuin se, minkä osa ajattelette olevanne, ja haluan kertoa tarinan siitä. Se on tarina teistä, mutta ei se, jota odotatte, enkä välttämättä ole kertonut sitä tällä tavalla aiemmin.

Se on mahtava tarina, joka on omaa luokkaansa puhtaudessaan, totuudessaan ja paikkansapitävyydessään, mutta useimmat tiedemiehet eivät ole lainkaan samaa mieltä. Jos haluatte tietää kaiken alusta, teillä ei ole onnea tänään. Miksi? Mitään alkua ei ole! Tämä on lähtökohta, jota ihmiskunta ja ihmiset yleensä eivät voi kuvitella. "Ei alkua eikä loppua" kuulostaa hienolta meditaatiossa, mutta ei oikeana todellisuutena. Kuitenkin tuo sanonta on täysin paikkansapitävä kaikin tavoin, mutta havaintoa tuosta todellisuudesta ei ole.

Tiedepuhetta (ennen hyviä juttuja)

Ihmiset ajattelevat kaikkea ketjuna. "Miten pitkä ketju on?" saatatte kysyä. No, niin pitkä, kuin haluatte sen olevan, mutta jo kysymyksenne lähtökohta paljastaa lineaarisuutenne. Oletatte, että ketjussa on kaksi asiaa, jotka ovat yhteisiä kaikelle, mihin uskotte. Siinä on alku ja loppu, ja tällä tavalla ajattelette ehdottomasti kaikesta. Siksi kysytte, miten pitkä se on.

Kaikella mitä voitte ajatella omassa havaintotavassanne, on alku ja loppu. Te, elämänne, työpaikkanne, autonne … universumi – kaikella on alku ja loppu. Ajattelette tällä tavalla, koska tällaista jokapäiväinen lineaarinen olemassaolonne näyttää olevan. Jos ymmärtäisitte aikaa ja asioiden moniulotteisuuden, josta olemme puhuneet teille, alkaisitte ymmärtää, että melkein mikään mitä voitte ajatella, ei ole sellaista, miltä näyttää. Mitä jos kertoisin teille, että tuolla ketjulla ei ole alkua eikä loppua? "Okei, sidon sen renkaaksi. Silloin ketjulla ei ole alkua tai loppua, koska se on ympyrä." Se ei pidä lainkaan paikkaansa. Se on vain ihminen, joka yrittää työskennellä mielen arvoituksen kanssa todellisuuskäsityksestä, jota ei ole vielä käytettävissä. Teette vain ketjusta renkaan, jotta olette tyytyväinen tuohon käsitykseen. 

Haluatteko kokeilla jotain? Ajatelkaa, mitä jos jokin on aina ollut. Onko tämä mahdollista? Sanoisitteko, että Jumalalla oli alku? Kaikki teologit sanovat: "Ei, ei, ei, koska Jumala on aina ollut." Seuratkaa tuota logiikkaa: jos Jumala on aina ollut, se merkitsisi, että Jumalan osat ovat samanlaisia. Ette voi valita mielenne mukaan, mitkä Jumalan osat ovat erilaisia. Te ja sielunne olette osa tätä myös, ja siksi: "Te olette aina olleet olemassa."

Mitä jos sillä Luojalla joka on aina ollut ja jolla ei ole koskaan ollut alkua, ei myöskään ollut mitään asioiden "luomisen alkua", josta Luoja on vastuussa? Se merkitsisi, että universumit ovat aina olleet. Kyllä, rakkaat ystävät, sanoin "universumit" (monikko). Totuus: tänäkin päivänä on multiversumeita. Ajatteletteko, että teidän universuminne on mittaamaton kooltaan ja laajuudeltaan? Ajatelkaa sitä moninkertaisena. On aina ollut multiversumeja, ja on luova järjestelmä, joka tekee uuden universumin säännöllisesti. Miltä pidätte tähän mennessä?

Ei ollut mitään "ensimmäistä universumia". Se on osa Jumalaa – on aina ollut ja tulee aina olemaan. Kuitenkin kaikessa tässä on uusien universumien luomista koko ajan. Yksi noista luomuksista olisi teidän universuminne, joka on luotu muista multiversumeista, jotka ovat aina olleet.

"Kryon, tiedän, että se on semantiikkaa, mutta eikö jonkin universumin luominen ole alku?" Se ei ole alku, jos se on pelkästään sen laajentumista, mikä on aina ollut. Jälleen kerran, tässä mielenne yrittää sovittaa kaiken tuon haluamanne "ketjuhavainnon reikiin". Universumianne ei luotu. Se ilmentyi sen kipinästä, "mikä on aina ollut".

Saatatte kysyä: "Miten multiversumit voisivat luoda uuden universumin?" Tämä ajatus on puhdasta fysiikkaa, joka jonain päivänä myönnetään ja nähdään todenperäiseksi. Tällä hetkellä on jo keskustelua alkuräjähdysajatuksenne muuttamisesta, mikä perustuu uuteen informaatioon. Tosiaankin, tieteessä puhutaan multiversumien mahdollisuudesta. Se alkaa jo häiritä niitä älykkäimpiä mieliä, jotka ovat ennen uskoneet siihen alkuräjähdysteoriaan, että voitaisiin yhtäkkiä saada kaikki – kaikki materia universumissa – tyhjästä, joka jotenkin räjähti kaikeksi.

Teidän universuminne on tulosta muiden universumien yhteentörmäyksestä, jos halutaan käyttää sitä termiä. Mutta ne eivät todellisuudessa törmänneet yhteen (lisää hetken kuluttua). Ajatelkaa sitä energian laajentumisena, kun se räjähti suuremmaksi määräksi sitä, mitä oli, mutta vain toisenlaisena todellisuutena.

On kaikenlaista fysiikkaa, vaikka te tunnette, että on vain yhdenlaista. Muissa galakseissa, myös omassa universumissanne, fysiikka on vähän erilaista. Näin on, koska fysiikan säännöt muovautuvat suljetussa ympäristössä (galaksi) sellaisten asioiden mukaan, jotka loivat sen. "Kryon, sinä kierrät kehää." Tosiaankin, siltä se varmaan näyttää teistä. Kierrän kehää, koska teillä ei ole vielä kykyä yhdistää pisteitä suoriksi viivoiksi, jotka muodostavat tuon kehän. Te ette yksinkertaisesti tiedä vielä, mitä mikään tästä merkitsee.

On jotain, mitä kuvaan kalvoksi. On ulottuvuuskalvo, joka ympäröi universumia ja tekee siitä universumin. Jos kuitenkin on monta universumia yhdessä – multiversumi – saattaa olla tilanne, jolloin nuo kalvot toisinaan koskettavat. 

Silloin kun nuo moniulotteiset kalvot koskettavat, syntyy kipinöitä, rakkaat ystävät. Olen vertauskuvallinen. Tämä oli teidän universuminne alku, joka oli todellisuudessa toisen universumin laajentumista. Siinä mitä pidätte alkuräjähdyksenä, ei ole tolkkua edes lapselle. Jos lapsi kysyy: "Mistä me tulimme?" ja te sanotte: "Alussa ei ollut mitään, ja sitten yhtäkkiä oli kaikki", lapsi saattaa pohtia sitä vähän ja sanoa: "Mutta hetkinen, eikö tuon kaiken tarvinnut tulla jostain, jos ei ollut mitään?" Tuolloin fyysikko pysähtyy hetkeksi ja sanoo: "Mene pois, lapsi!"

Myös universuminne alussa, jos sitä halutaan kutsua niin, oli jotain erityislaatuista. Se ei ollut tyhjästä luotua materiaa, rakkaat ystävät. Se oli materiaa, joka oli aina siinä ja joka laajentui tai räjähti ulottuvuudeksi, jonka tunnette tänä päivänä universuminanne, ja sitten se räjähti vielä lisää muodostaen sen, mitä näette taivaalla tänä päivänä.

Tuosta laajentumisesta tuli sitten hitaasti monia galakseja. Galaksit muuttuivat vähän, ja sitten ajan kuluessa materia joka alkuun viuhahteli ympäriinsä, viileni ja asettui miljardien vuosien kuluessa. Noina miljardeina vuosina (ja tämä on tärkeä osa) ne samat prosessit jotka loivat elämän teidän planeetallenne, alkoivat luoda elämää monilla muilla.

Suuri maalaisjärjen totuus (hyvä juttu)

Kaikki elämä on luotu luonnollisesti niistä samoista prosesseista ja alkuaineista, joita te kaikki näette joka päivä. Tuo sama alkuainetaulukko – plus tai miinus muutama, joita ette ehkä ole vielä löytäneet – on läsnä kaikkialla galaksissanne. Ne samat asiat jotka loivat elämänne maan päällä, loivat elämän kaikkialla. Teillä on tämä yhteistä kaikkien tähtien ja planeettojen kanssa. Alkuaineet ovat samat, ja energiareaktiot luonnontietiessä ovat samat. Kun ne laitetaan yhteen samanlaisten ja -kokoisten aurinkojen, gravitaation, ilmakehämuutosten ja veden kanssa, saadaan … monia Maita ja elämää.

Miten voisi olla muuten, voitaisiin ehkä sanoa. Miten voisitte katsoa tähtiä ja sanoa, että olette täysin yksin, pelkästään siksi ettei kukaan ole vielä sanonut "terve"? Muuten, se on yleinen teoria: "Koska kukaan ei ole koskaan sanonut "terve", siksi heitä ei ole olemassa." Tämä on teoria, joka tuli joiltain hyvin älykkäiltä ihmisiltä. Siihen on syynsä, etteivät he ole sanoneet "terve", rakkaat ystävät. Kerron teille tämän artikkelin lopussa, jos ette jo tiedä sitä.

Heitä on tuolla, rakkaat ystävät. Kun universumi hitaasti viileni ja galaksit muodostuivat sellaisiksi, kuin näette ne tänä päivänä, tähdet ja planeetat tähtiensä ympärillä alkoivat kehittyä, ja tuossa luonnostaan kehittyvässä fyysisessä tilanteessa elämänmalli alkoi – kaikkialla. Toisin ajatteleminen olisi intuitionvastaista sille asioiden luonnolliselle tavalle, jonka näette myös maan päällä.

Viivästynyt Maa

Missä Maa oli, kun elämä alkoi muilla planeetoilla galaksissanne? Vastaus on, että se oli lapsenkengissään ja teki samoja asioita, kuin kaikki muutkin tekivät, koska se on suunnilleen saman ikäinen kuin muut. Kuitenkin elämän luonnollinen ja hidas muotoutuminen on usein erilaista eri paikoissa, koska kaikki ei aina yhdisty samalla tavalla. Elämällä maan päällä oli jopa viisi alkua, rakkaat ystävät. Sitä alkumikrobielämää joka aloitti prosessin kaikilla planeetoilla, ei voitu ylläpitää, koska järjestelmässä ei ollut vielä kaikkia osia, joita tarvittiin selviytymiseen. Muilla planeetoilla oli samanlaisia prosesseja, mutta niillä oli kemiallisia ominaisuuksia, jotka sallivat selviytymisen paljon aiemmin – ja näin niillä oli massiivinen etumatka teihin. Muissa paikoissa oli elämää miljoonia vuosia aiemmin, kun varsinainen elämä alkoi täällä. Elämä alkoi menestyä vasta, kun alkuaineenne yhdistyivät luomaan fotosynteesin.

Elämän – sellaisena kuin tunnette sen täällä – luonnollinen kehittyminen tapahtui kaikkialla, kunnes jokin oli valmis muuttumaan … henkinen interventio monissa, monissa maailmoissa. Rakkaat ystävät, monilla planeetoilla on oma luomistarinansa, jossa jumalaiset sielut tulivat ihmisen kaltaisiin kehoihin ja jumaluuden kipinä saapui tuolloin heidän maailmaansa, aivan kuten teillä. Tuossa prosessissa, kuten teillä, heille annettiin sitten vapaa valinta "löytää Luojan rakkaus" tai sitten ei.

Samaan aikaan maan päällä kokeilitte elämää uudestaan ja epäonnistuitte.

Tosiaankin, ne joita kutsuttaisiin enkeleiksi tai jotka vaikuttivat olevan enkeleitä, antoivat elämänkipinän planeettayhteiskunnalle ja tiedon ydintotuudesta ja omasta suurenmoisuudesta. Heidät tehtiin "Luojan kuvaksi", juuri niin kuin teidät, ja heidän sivilisaationsa alkoi, aivan kuten teillä. Heidät tehtiin rakkauden kuvaksi.

Nämä sivilisaatiot eivät olleet testejä yksilöille tai heidän teoilleen, vaan ne olivat testejä sille pimeyden ja valon energialle, joka kehittyi heidän tietoisuudessaan. Tuo testi on aina sama. Voivatko ne, joilla on tämä jumaluuden kipinä, löytää Luojan, kun heidät jätetään yksin? Tunnistavatko he, että heillä on sielu … heillä on enemmän kuin biologia? Yrittävätkö he sitten aikanaan matkia tuon "rakkauskuvan" parhaita osia? Löytävätkö he vapaan valinnan kera moniulotteisuuden ja ylösnousevat korkeampaan tietoisuuteen? Löytävätkö he Jumalan sisältään, kun se laitettiin sinne heidän löydettäväkseen?  

Näiden planeettojen asukkaat tekivät tätä palapeliä pitkän ajan kuluessa, teidän mittaustavallanne, ja kyllä … jotkut heistä tosiaan menivät ylösnousemukseen. He löysivät, millaisia moniulotteiset asiat olivat. He oivalsivat sen pimeyden, jossa he olivat, ja he vetivät itsensä pois siitä. Meni tuhansia vuosia, ennen kuin he oivalsivat tietoisuutensa muuttuneen ja tulleen niin korkeaksi planeetallaan, että he voisivat elää satoja ja satoja vuosia. Pelkällä tietoisuudellaan he voisivat muuttaa planeettansa fysiikkaa. Jotkut kehittyivät nopeasti, ja toiset eivät.

Samaan aikaan Maassa nähtiin viimeinkin elämää, ja se alkoi menestyä.

Ja sitten ne jotka oivalsivat, että sielu sisällä oli todellisuudessa osa jumalaista Luojaa, tiesivät tarkoituksensa: välittää tämä toiselle planeetalle, jonka asukkailla voisi olla sama tilaisuus. Niinpä sitten kun oli aika ja he olivat valmiita, he katselivat ympärille ja näkivät, että kaikki oli hyvin – ja he käänsivät katseensa toiseen tähtiryhmään kaukana. Ja he laittoivat itsensä joillekin muille planeetoille, noille muille tähdille, aloittaakseen uuden valintaketjun, alkaakseen muodostaa ylösnousseiden mestareiden ja planeettojen perhettä, joka muuttaisi universumin värähtelyä tulevaisuudessa – kaikki vapaasta valinnasta.

Lopulta, kun riittävän monilla heistä oli ylösnousemusstatus, he katsoivat uuteen tähtiryhmään omansa ulkopuolella, ja sitten uuteen sen ulkopuolella, ja tämä jatkui ja jatkui. Rakkaat ystävät, se jatkui miljoona vuotta tai enemmän.

Samaan aikaan Maa kukoisti, ja täällä oli ihmisiä. Lähimpien ylösnousseiden olentojen oli aika vierailla luonanne ja lisätä teihin se jumaluus, jonka ansaitsitte – antaa teille tuo kaunis sielu ja päästää teidät irti nähdäkseen, mitä tekisitte sillä. Tämä oli tarinanne Aatamista ja Eevasta, aivan kuten heillä itsellään oli ollut muiden ylösnousseiden planeettojen osalta, kun he olivat valmiita. Nämä ylösnousseet olennot olivat lähimpänä enkeliä, mitä koskaan näkisitte, ja monia on tähän päivään mennessä nimitetty enkeleiksi historiakirjoissanne ja arkistoissanne.

Te olette "korttelin uusia lapsia", rakkaat ystävät. Uskokaa minua – uusia – täysin uusia, tuoreita ja hyvin nuoria ihmisyydessänne. Olitte valmiita. Saitte jumaluutenne lähimmästä tähtiryhmästä, jolla oli tämä energia, ja aloititte kasvuprosessin, ja aloitte käydä läpi sivilisaationne kasvua ja sotianne ja löytää ja selvittää kaikkia niitä pimeitä energioita, joita kaikki ne muut työstivät, joilla oli tämä testi omalla planeetallaan. Te olitte nuorin ihmisryhmä galaksissa ja valmis tekemään tietoisuuspalapeliä, aivan kuten he olivat tehneet.

Samaan aikaan kun teitte sitä, kymmenet ylösnousseet planeetat katselivat teitä, ja he tiesivät, keitä olitte. He katselivat, mitä tapahtuisi vapaan valintanne myötä. He eivät voineet tulla tai mennä, eivätkä he voineet koskettaa teitä tämän jumalaisen testin vuoksi … ja kaikki muut jotka saattoivat haluta sekaantua asioihin, pidettiin poissa, ja muuten, pidetään edelleen, jotta voisitte työskennellä vapaan valintanne kanssa – ylösnousta tai ei, tuhota itsenne tai ei – koska vapaa valinta tekee päätöksistänne puhtaita.

On esitetty kysymyksiä: "Rakas Kryon, miksei Jumala vain sytytä valoa, ja kaikki menevät kotiin?" Rakkaat ystävät, näin on, että saatte vapaan valinnan myötä tilaisuuden tehdä sen puhtaasti. Oma ihmistietoisuutenne päättää, mitä täällä tapahtuu. He kaikki katselevat.

Henkiset vanhempanne Plejadien tähtiryhmästä – yhdeksän tähteä ja monta planeettaa – toivat teille tuon jumalaisen "paketin", saman joka oli tuotu heille kauan sitten. Teillä on jonkin verran heidän DNA:taan, rakkaat ystävät. Tiesittekö sen? Monet tiedemiehet alkavat ymmärtää: planeetan moderni ihminen ei kehittynyt mistään, mikä oli Maassa biologisesti sen alapuolella. Te ETTE tulleet mistään täällä! Puuttuva lenkki on tullut TÄHDISTÄ.

Ne plejadilaiset jotka synnyttivät jumaluutenne, kävivät läpi omat testinsä, ja kun he pääsivät tiettyyn ylösnousemuspaikkaan, he sanoivat: "Nyt on hyvä", ja tulivat tänne. Juhlimme tuota tänne tulemista tänään. Kunnioitamme niitä muutamaa, jotka ovat astuneet esiin vaatimaan tätä kaukaa haettua totuutta tänä päivänä. Siitä mikä on hullua puhetta tänään, tulee usein ydintotuus huomenna, ja historia on osoittanut, että näin homma toimii.

Juhlimme teitä ja suurenmoisuuttamme, koska tässä risteyksessä olette juuri kääntyneet kulmasta ja aloitatte sen, mitä monet jotka ovat muista maailmoista, olivat toivoneet. Vapaan tahdon vallinnasta, pallo vierii tällä hetkellä, eikä sitä voi pysäyttää. Se saattaa olla hidasta, ja se voi nopeutua. Siitä voi tulla vähän likasta joksikin aikaa, mutta sitä ei voi pysäyttää. Se on uuden Lemurian vierivä pallo. Se on ylösnousemuspallo, joka vierii teidän ajassanne ja historiassanne ja joka sanoo, että juuri tämä planeetta on selviytynyt tuohon mielenkiintoiseen paikkaan oppia "tarinan lopun".

Se on planeetta, joka menee vanhasta energiasta uuteen ja yhdestä ulottuvuudesta moneen ulottuvuuteen. Se on kömpelöä/kiusallista aikaa, aivan kuten katsellessanne lastenne tulevan murrosikään, ja he käyvät läpi monia aikuistumiskiemuroita ja näyttävät hassuilta ja käyttäytyvät oudosti. Mutta sitä te olette juuri nyt.

Vanha sielu joka olet täällä ja joka kuuntelet tai luet nyt tai myöhemmin, nämä asiat joita juuri kerroin, ovat totta. Tämän päivän tiedemiehet jotka pudistavat päätään kaikille näille asioille, saavat vielä ratkaistua tämän palapelin. Se on erilaista, ettei kyse ole vain henkisestä palapelistä. Se on myös fysiikan palapeli, sillä Jumala on suuri fyysikko. Mutta jos he eivät halua nähdä tätä paljastettua totuutta ja jos he ovat itsepäisiä ja yrittävät jäädä vanhaan toimimattomuuteensa, he tulevat kohtaamaan pulmatilanteen, jossa tähdistä olevat laskeutuvat tänne ja lopultakin sanovat "terve" ja puhuvat uudesta fysiikasta – jolloin fysiikan jokainen sääntö ja laki on pelkästään kutsu muokata sitä.

Plejadilaiset tietävät tästä tapaamisesta ja näistä tähtisiemenistä nyt, koska tämä on aikaa, jolloin alatte kerääntyä yhteen ja tunnustaa tietävänne intuitiivisesti, että on suurempi perhe.

Syy miksi tähtiperheet eivät ole tervehtineet teitä

Kerroin teille, että siihen on syy, etteivät tähtiperheet ole vierailleet toistaiseksi luonanne. Tuo syy on moninainen.

Numero yksi. Te ette usko heihin. Te ette ole valmiita. Monet odottavat heitä, mutta eivät odota sitä tietoisuutta, joka heillä on. Useimmat ihmiset odottavat valloittavia avaruusolentoja, koska se on vallitseva energia omassa yhteiskunnassanne ja se on teidän historiaanne.  

Numero kaksi. Olette edelleen vanhaa energiaa ja olette liian vaarallisia. Tiedättekö, mitä tapahtuisi tänä päivänä, jos jonkinlainen kulkuneuvo tai muoto tai energia päättäisi laskeutua Valkoisen talon nurmikolle? Täytyykö minun kertoa teille, mitä tapahtuisi? Te olette vaarallisia. Te ette ole valmiita.

Tulee aika, jolloin ihmiskunnan korkeampi tietoisuus odottaa heitä. Kun jotkut teistä alkavat kuulla ja muistaa tähtiäitien tuutulaulut ja tunnistaa sen todellisuuden, josta olen juuri kertonut teille, he tulevat. Kun ihmiskunta näkee totuudeksi rakkauden, joka on mennyt sen ihmissielun luomiseen, joka "on tehty Luojan kuvaksi" … he tulevat.

Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Te olette alhaalla tällä hetkellä, ja tulee aika, jolloin sulaudutte yhteen sen kanssa, mikä on ylhäällä. Kun se tapahtuu, niissä ei huomaa eroa. Tämä on lupaus siitä, mitä planeetalla on tulossa. Ei nyt, ei sadan vuoden päästä, mutta se on tulossa.

Ero tästä sadan vuoden päähän on ällistyttävä, eikä kyse ole ainoastaan korkean teknologian keksinnöistä. Se on tulosta korkeasta tietoisuudesta, ja siinä on suuri ero. Sitä me opetamme.

Tulin tänne 1989. Olin täällä, kun päiväntasausten prekessio oli täydessä vauhdissa, ja tiesin aivan hyvin, että kentässä oli se mahdollisuus, että te ette tuhoaisi itseänne, niin kuin kirjoituksenne kertoivat tapahtuvan, ja niin kuin vanhan maailman profeetat kertoivat teille myös. Te ette tuhonneet itseänne, ja rakkaat ystävät, se osoittaa, että olette saavuttaneet vähän suurenmoisuutta ja kypsyyttä, ja siksi minä olen täällä ja siksi niitä tähtisiemeniä joita tapasitte näinä kahtena päivänä, on täällä.

Haluatteko tietää, keitä nämä tähtisiemenet oikeasti ovat? Heitä olette kaikki te. On aika ymmärtää tuo mahdollisuus. Voisinko olla oikeassa? Olisitteko te oikeasti voineet tulla toisesta paikasta, eikä vain täältä?

Olen rakastunut ihmiskuntaan näistä syistä. Vanhemman rakkaus kukoistaa vielä enemmän ja lisääntyy katselemalla, kun lapsi kasvaa aikuiseksi ja yhtäkkiä hänellä on itsetietoisuutta ja hän aloittaa löytämismatkan. Kuka minä olen? Miten todellisuudessa tulin tänne? Ja mitä on oikeasti seuraavaksi? Nuo kysymykset vaativat vastauksia, ja nuo vastaukset ovat uusi, paljastettu totuus. On enemmän, mutta tällä erää, ja näiden tapaamisten ja niiden paljastusten osalta, joita tulee tulevaisuudessanne, sanon: ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >