HomeViestejäPepper Lewis17.2.2023 - Ei-haluttu energia

17.2.2023 - Ei-haluttu energia

EI-HALUTTU ENERGIA

Kirjoittanut Pepper Keen Lewis (pepperlewis.com
17.2.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Monet seminaarit joihin osallistun, alkavat yhdistymällä maahan ja tuomalla energiaa kehoihimme. Se on hyvä harjoitus, mutta minusta hyppäämme tärkeän ensimmäisen askeleen yli olemalla pyytämättä lupaa maalta. Lähetämme stressimme, huolemme ja muun energiaroskamme maahan, olettaen, että se on ok. Tietääkseni kukaan ei kiitä tai anna tunnustusta maalle. Miksi emme lähetä ei-haluttua energiaamme muualle? Miltä kunnioittavampi harjoitus näyttäisi?

Pepper: Kuulostaa siltä, että otat henkisen työsi vakavasti. Minäkin otan. Yksi eniten ihailemani asia hyvissä opettajissa on kyky saada kaikki rentoutumaan riippumatta siitä, mitä ympäristö tai päivä tuo. On erityislahja saada ihmiset tuntemaan lämpöä ja olevansa tervetullut, henkilökohtaisesti tai netissä (erityisesti nykyään).

Kaksi lama-opettajaa joiden kanssa joskus opiskelen, tulee mieleen. He lisäävät huumoria opetuksiin, myös vaikeisiin asioihin. Nykyään useimmat kurssit ovat hybridejä – jotkut meistä ovat kotona olohuoneessaan, kun taas toiset ovat risti-istunnassa pyhäkön tyynyillä, Buddha-sukupolvien ympäröimänä. Meillä on uskoa noihin opetuksiin ja hyväksymme nykyisen jakelumenetelmän. Oletan, että 2600 vuoden kuluessa ihmiset ovat tavanneet vaatimattomammissa olosuhteissa kuin me.

Buddhalaiskeskuksessa on penkki, jolla voi istua riisuessaan kengät, mikä täytyy tehdä ennen sisään astumista. Myös myöhästyessään tunnilta, kenkien riisumisella on tyynnyttävä vaikutus. Yritän tehdä saman kotona, mutta sillä ei ole samaa vaikutusta. Tunti alkaa, kun lamat ovat istuutuneet ja kehottaneet muita tekemään samoin, mutta useimmat meistä ovat edelleen muualla – ajattelevat työtä tai muita huolia, toivovat, että kännykkä jonka unohdimme laitaa äänettömälle, ei soi, jne. Lista voi olla pitkä.

Muutaman hiljaisuushetken jälkeen lamat kehottavat meitä tarkastelemaan (rönsyileviä) ajatuksiamme, kunnes olemme valmis laittamaan ne sivuun, ja sitten sanomaan itsellemme ja luokalle: olen saapunut perille. Joskus tehdään hengitysharjoituksia tai käsi-mudria, jotka saavat aikaan saman. Olen yrittänyt muistaa, pyytävätkö lamat maalta lupaa ennen sen tuen vastaanottamista. En usko. Mutta melkein jokaisen harjoituksen alussa ja lopussa on jotain tällaista: hyödyttäköön tämä harjoitus kaikkia olentoja, poikkeuksetta. Oletan maan sisältyvän siihen. Luottamuksen ja aikomuksen lisääminen tekee näistä sanoista voimakkaita ja todellisia.

Luulen, että olen vuosien saatossa pannut maan/Gaian näyttämään, mihin pystyy! Silloin kun elämä oli vähemmän vakaata, nyyhkytin, paruin, konttasin ja kynsin tietäni takaisin omaan elämääni. Olen kiitollinen, että maarakkaus toivotti minut aina tervetulleeksi kotiin riippumatta siitä tilasta, jossa tulin. Mietin, luottavatko opettajasi maamme tekevän samoin – ehkä heidän uskonsa prosessiin luottaa, että maa toivottaa tervetulleeksi jokaisen. Kauan sitten, kun olin vielä huolissani kanavoinnista, Gaia sanoi: "Tuo heidät ovelle ja soita kelloa. Hoidan homman siitä eteenpäin." Ja tein juuri sen, ja menin transsiin ensi tilaisuuden tullen.

Ajan kuluessa opin, että meissä on enemmän rakkautta kuin roskaa, riippumatta siitä, miltä näyttää meidän perspektiivistämme. Paljastaessamme itsemme, se mitä pidämme negatiivisena tai valheellisena, muuttuu samaksi universaaliksi substanssiksi ja kieleksi, jota kutsumme rakkaudeksi, myötätunnoksi ja hyväntahtoisuudeksi. Tiedän, että toivot Gaian esittävän näkemyksensä tästä aiheesta. Kysytäänpä.

Gaia: Eräs helposti harhauttava arvoitus kysyy, kumpi painaa enemmän, pauna höyheniä vai pauna tiiliä? Melkein jokainen kompastuu, ainakin kerran. Entä ideat? Painavatko positiiviset ideat enemmän  vai vähemmän kuin negatiiviset? Ja sitten tunteet – ovatko positiiviset tunteet (tai ihmiset) kevyempiä kuin negatiiviset? Siltä voisi näyttää, erityisesti maailmassa joka etsii jatkuvasti ihmisiä ja asioita, jotka loistavat kirkkaasti.

Lyhyt vastaus tulee seuraavaksi, minkä jälkeen tulee pientä jutustelua. Se mitä pidät huolestuttavana, stressaavana, ahdistavana, negatiivisena ja roskamaisena, ei ole vaarallista Gaialle. Se ei ole myöskään vaarallista ihmisen terveydelle, mutta sen kantaminen on. Olemme määrittäneet, että pauna höyheniä painaa loogisesti saman kuin pauna tiiliä, mutta tällä faktalla on vähän merkitystä suhteessanne siihen, mitä valitsette kantaa. Sillä hetkellä kun laskette alas ne tiilet, joita olette kantaneet, niistä tulee painottomia höyheniä. Riippumatta siitä, heitittekö pois havaitsemanne roskat ja juoksitte, vai soititteko ensin kohteliaasti ovikelloa, vaikutus maahan on sama.

Ihmiset ovat kirkkaita ja säteileviä sisältä – tuo osa jolla on merkitystä. Ulkoisilla kerroksilla tai kuorella on monia tarkoituksia, joista yksi on suojella sydäntä. Se tekee tämän pitämällä epäpuhtaudet loitolla aina, kun mahdollista. Epäpuhtaudet ovat tuomitsemisia, jotka mieluummin peruisitte, erilaiset ilkityöt tai muut vähäpätöiset ajatukset, joista on tullut raskaita. Nämä "esineenkaltaiset" stressitekijät voivat estää kasvua, erityisesti ulottuvuuksissa joita lähestytte, joten on parasta tyhjentää roskasäiliö usein.

Tahaton seuraus sydämen suojelemisessa epäpuhtauksilta on, että niiden juuttuminen olemuksenne ulkokerroksiin tekee niistä näkyviä, erityisesti kun ne kumuloituvat. Jotkut on helppo havaita, myös tarkkaamattoman. Toiset persoonallisuus voi tilapäisesti naamioida, mutta ne tulevat lopulta esiin. Ilmaisunne "hän on lopultakin näyttänyt todellisen karvansa", on esimerkki tästä. Haluttomuus paljastaa epäpuhtauksiaan on yksi syy, josta ihmiset ovat huolissaan nähdyksi tulemisessa. Kenties on paikallaan muistuttaa, että tarkasti vartioimanne salaisuudet ovat suhteellisen mielenkiinnottomia muille.

Huoltasi siitä, että Gaialle osoitetaan asiaankuuluvaa kunnioitusta, arvostetaan ja se otetaan vastaan hyvässä hengessä, mutta se ei ole ajankohtainen huoli. Epäpuhtaudet jotka heitätte pois, huolettomasti tai perustellusti, eivät ole myrkyllisiä. Ne ovat kuin tuhkaa tuulessa. Älä ole huolissasi. Kirurgi joka pesee kaikki mahdolliset epäpuhtaudet käsistään, on jo sijoitettu muualle. Veri joka on jäänyt jalkakäytävälle tai taistelukentälle, on jo imeytynyt maahan, ennen kuin sen jälki on huuhtoutunut pois. Ajatukset jotka huuhtelette pois suihkussa, hajoavat, ennen kuin ne ehtivät viemäriin. Älä sekoita kunnioitusta maan rajallisia resursseja kohtaan, Gaian ylivoimaiseen myötätuntoon ihmiskuntaa kohtaan. Se minkä otatte itsestäänselvyytenä, annetaan vapaasti, parhaina aikoina ja huonoimmissa olosuhteissa. Tiedä tämä, ja tunne rauhaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >