HomeViestejäSandra Walter14.7.2022 - Aika-ahdistusta ja tulevia tapahtumia

14.7.2022 - Aika-ahdistusta ja tulevia tapahtumia

AIKA-AHDISTUSTA JA TULEVIA TAPAHTUMIA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
14.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Ainutlaatuinen nopeutuminen alkoi viime viikolla – kollektiivisen prosessimme vauhti kiihtyi. Pitäkää silmällä äkillistä lisääntymistä paljastuksissa, kapinoinnissa vapauden nimissä, päättäväisyydessä sisällä ja ulkona ja todellisen yhtenäisyydenvoiman käyttämisessä.

Kosminen toiminta, magnetismi ja virtaukset auringosta kiihtyvät myös. Täydellinen hetki julkaista megateleskoopin kuvia muista galakseista. Laajempaa perspektiiviä tarvitaan, kun ylösnousemuksemme nopeutuu. Terve annos nöyryyttä ja ihmetystä palvelee kollektiivista transformaatiotamme.

Samaan aikaan kun nopeutuminen on osa ulottuvuusmuutosta ja ajan "romahtamista", se vaikuttaa meihin hyvin henkilökohtaisella tasolla.

Aika-ahdistus tihkuu kollektiivin läpi tällä hetkellä – tunne, että tekee liikaa ja ei tee tarpeeksi. Voi tuntua siltä, että meitä kutsutaan samanaikaisesti lepäämään ja palvelemaan. Kristallikehomme on kosminen barometri, ja se tietysti kertoo meille, mikä on parasta hetkessä.

Muista, että tämä on massiivinen sopeutumisjakso harmonisoitua orgaanisten todellisuuksien kanssa ja antaa epäorgaanisten/manipuloitujen todellisuuksien kuolla. Seuraavat kolme vuotta tuo valtavan uudelleenkalbroinnin siinä, miten olemme olemassa näissä ulottuvuuksissa. Se voi tuntua pakahduttavalta … tai tuoda syvän helpotuksen- ja juhlantunteen sydämeen

Onneksi saamme kulkea tämän kokemuksen läpi yhdessä.

Tämä nopeutuminen tekee meidät HYVIN tietoiseksi, että lineaarinen aika viheltää ohi. Vaatimus muutokseen ja uuden luomiseen saa vauhtia. Se uusii syvän sieluhalun palvella tätä massiivista ulottuvuusmuutosta.

Minulla on kirjaimellisesti jättimäisiä, käsin tehtyjä kalentereita seinällä seuratakseni aikajanoja, merkittäviä tapahtumia ja tilaisuuksiamme yhdistyä.

Vuoden loppuosa on täynnä tapahtumia, jotka saavat sieluni laulamaan – sekä live- että nettitapahtumia.

Tapahtumia ym. …

Lähetän kaikille jumalaista armoa, viisautta ja läsnäoloa tähän nyt-hetkeen. Nähdään kentässä sunnuntain ykseysmeditaatioissa.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >