HomeViestejäSandra Walter29.6.2022 - Syviä nollauksia, uusi video ja hehkuen mestaruusviikkoon ...

29.6.2022 - Syviä nollauksia, uusi video ja hehkuen mestaruusviikkoon ...

SYVIÄ NOLLAUKSIA, UUSI VIDEO JA HEHKUEN MESTARUUSVIIKKOON …

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
29.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Olemme saaneet valmiiksi viime päivien työntymisen voimakkaan värähtelykalvon läpi. Huh!

Plasmasuodattimet voivat olla hyvin fyysisiä, ja päivitykset/parannukset ovat olleet sekä ennenkuulumattomia että uuvuttavia.

Ja nyt … on VAPAUSkoodiaika.

Mestaruusviikko 1.7.–7.7. on kunnioitettu perinne. Korkeammat maailmat kokoontuvat yhdistymään kaikkiin, neuvomaan kaikkia ja lähettämään tukea kaikille, jotka ovat polulla. Vuorovaikutus on selkeää. Asioita tapahtuu. Aikajanoja muuttuu. Vapauskoodit aktivoituvat sydämessämme ja DNA:ssamme.

Jos huomaat itseäsi kutsuttavan palvelemaan tai johonkin tähtiporttisolmuun tai uuden luomiseen, joka on harmoniassa VAPAUDEN kanssa … ryhdy toimeen.

Ainutlaatuinen nopeutuminen alkaa 10.7. Dramaattinen muutos VALOSSA ja integrointinopeudessa fyysisellä tasolla; enemmän informaatiota, paljastumista, ratkaisuja ja jumalaisen ihmistietoisuuden henkiinheräämistä. Näen puhtaan kristalli-DNA:n vahvistuvan joka meditaatiossa.

Käytä mestaruusviikon tuki vahvistamaan sydäntäsi ja matkaasi jännittävälle vuoden 2022 toiselle puoliskolle. Koko fokus haluttuihin lopputuloksiin.

Uusi YouTube-video

Kristallikonvergenssin avaus/pääaihe on nyt YouTubessa. Siinä selitettään, miksi meillä on hyvin syvä kokemus tänä vuonna ja mihin tämä on menossa. Katso täältä.

Fokusoidu uuteen kristallitaajuuteen, jota virtaa sydäntähtiporttisi kautta. Kaikilla joilla on tätä ihastuttavaa, uutta värähtelyä, on enemmän vaikutusta kollektiivisiin lopputuloksiin. Käytä sitä viisaasti.

Lähetän kaikille jumalaista armoa, viisautta ja läsnäoloa tähän nyt-hetkeen. Nähdään kentässä sunnuntain ykseysmeditaatioissa.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >