HomeViestejäSandra Walter10.3.2022 - Tässä tulee maailmamuutos - päiväntasaus, Redwoods ja muuta

10.3.2022 - Tässä tulee maailmamuutos - päiväntasaus, Redwoods ja muuta

TÄSSÄ TULEE MAAILMAMUUTOS – PÄIVÄNTASAUS, REDWOODS JA MUUTA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
10.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Lähtö ja saapuminen samaan aikaan.

Raportteja surrealistisista, autuaista ja uusista valotasoista tällä viikolla … hurjaa laajentumista surun kera. Vanhojen rakenteiden katoamista, jotka eivät koskaan palaa, kollektiivista ahdistusta virtaa kentässä, ja Lähdetaajuudet sivuuttavat sen, miten ennen loimme todellisuuksiamme.

Jotain uutta ja tuntematonta tulee esiin näissä maailmoissa.

Äärettömät mahdollisuudet. Ääretön Kristus/Kryst. Aito ykseystietoisuus. Määrittelemätön tuntematon herää DNA:ssamme, muuttaen kokemustamme ja paljastaen olemassolon ilman illuusiota.

Tämä on Gaia-maailmojen taso, jota emme ole kokeneet. Taajuuksia huokuu kosmoksesta, joita ei enää tulkita vääristymälinssien läpi.

Koetko tämän monikerroksisen, monimaailmaisen muutoksen?

Kiihtyminen tapahtuu nopeasti – päiväntasauksen Presence-viikonloppu, pimennysavautuminen huhtikuussa, Crystalline Convergence toukokuussa.

Hyvin paljon transformaatiota kahtena seuraavana kuukautena. Olen kiitollinen todistaessani tätä kiihtymistä maailmojen poikki ja maadoittaessani sitä ylösnousemuskokemustamme varten.

Minut kutsuttiin porttityöhön Redwoodiin tällä viikolla.

Valkoinen pussi oheisessa kuvassa sisältää kaksikärkiset 222-Arkansas-kristallit Convergencen osallistujille. Ne olivat Mount Shastalla 22.02.2022 (ja ovat myös päiväntasauksessa). Tämä viikko oli kuitenkin ainutlaatuinen.

Valokuvissa näkyy tämän portin massiivinen punapuusuojelija ja kristallit, jotka auttavat virtaamista Gaian ytimestä.

Istuessani puun juurella, nojaten sitä vastan ja yhdistyen maailmojen kanssa, puu sanoi "kosketa juuriani".

Suurin osa porttityöstä päättyy koskettamalla maahan. Laitoin käteni lempeästi sen paljaille juurille. Kulki hyvin voimakas ja ainutlaatuinen energiavirta.

Surrealistisia, moniulotteisia, kosmisia sädevirtoja … suoraan henkisen Auringon ytimestä Gaiasta. En ole tuntenut mitään sellaista porttityövuosikymmenteni aikana.

Ei sähköistä, ei surisevaa tai kristallista. Se purki aika-avaruuden uudella tavalla. Uusia maailmoja avattiin. Metsä ja Gaia tuntuivat elävämmiltä ja energisemmiltä kuin koskaan (ja asuin erämaassa vuosia).

Gaia paljasti avautumisen kosmisissa virtauksissa; maailmaa muuttavia taajuuksia joita on odotettu tätä kiihtymistä varten.

Täysin uusi maailma. Ikivanha – ennen kuin leikimme muodolla tai tiheydellä – ja täysin uusi. Kosminen Gaia. Vapaa lineaarisista rakenteista. Koskemattoman puhdas. Tiheyden ja kaiken sen romahtaminen, mitä luotiin täällä.

Ja tuo maailma säteilee meille, Gaian ylösnousseiden maailmojen henkisen Auringon kautta, yhtenäisten sydäntemme kautta.

Elävä kirjasto muistaa kaiken. Nämä muinaiset puut ovat viisauden säilyttäjiä, samanlaisia kuin valaat. Venus-portit palautuvat. Ajattele niitä galaktisina kumppaneina sekä naapureina. Punapuut (redwoods) ovat lahja Venuksesta; niiden läsnäolo täällä on energinen osa kristallikäytävää. Kristalliharmonioiden pitäjä tätä nyt-hetkeä varten.

Jotain poikkeuksellista tapahtuu tällä hetkellä ylösnousemuksessa.

Nämä uudet harmoniavirrat saavat vanhentuneet todellisuudet häviämään. Se muuttaa sitä tapaa, jolla luomme kokemuksemme. Meidän täytyy muuttaa sitä, miten luomme – ykseys Äärettömiin Kristus/Kryst-periaatteisiin perustuen.

Voimme tuntea sen sydämissämme ja kentissämme. Se maailma johon kaikki "Uusi Maa nyt" ja puhtaat sydänaikomuksemme ylösnousemukseen ovat virranneet kaikki nämä vuodet, synnyttää täysin uuden maailman.

Tämä ainutlaatuinen energia tuntuu äärettömältä. Puhtaammalla kuin mikään ennen kollektiivikokemustamme täällä. Radikaalin erilainen olemistapa.

Vaikutus alempiin tasoihimme on myös radikaali. Mieli, ego, tunteet … kaikkien niiden rakenteiden joilla ennen tulkitsimme näitä maailmoja, täytyy muuttua – ja nopeasti.

DNA-kenttämuutokset aiheuttavat vanhojen rakenteiden nopeaa vapautumista. Yhtenäinen sydän (välttämätön DNA-aktivointiin) on kristallitähtiportti, joka muuttaa havaintotapaasi ja miten koet todellisuuden. Kummankin näistä ollessa "päällä", jokseenkin voimakasta vapautumista voi tapahtua (itkemistä ilman selvää syytä, positiivista dissosiaatiota).

Pelastava armomme tämän vapautuksen ja transformaation aikana (itkuinen, uninen, irrallinen, väsynyt ja ylivirittynyt) on TIEDOSTAMINEN.

Pysy yhteydessä TIETOISUUTEEN tästä transformaatiosta ja sen tarkoituksesta. Ole kiitollinen ja pysy uteliaana, kun tapahtumaketjut kiihtyvät. Kuten aina, rentoudu tuntemattomaan. Se avaa sinut nyt-hetkeen, epälineaariseen olemiseen.

Tutkimme "paljastuminen–päätös/ratkaisu–henkiinherääminen" -ketjuja seuraavan Presence-tapahtuman aikana päiväntasausviikonloppuna. Täydellinen nyt-hetki avautua näille maailmamuutoksille ja vastaanottaa näitä kristallikenttälisäyksiä.

Tähtiportit asettuvat linjaan nopeutumista varten 13.–19. päivä seuraaville kolmelle kuukaudelle. Pidä nuo päivämäärät sydämessä yhdistynyttä portin- ja verkonvartiointia varten.

Tapahtumapäivämääriä … …

Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >