HomeViestejäSandra Walter1.3.2022 - Mielentyyneys ja globaalit agendat

1.3.2022 - Mielentyyneys ja globaalit agendat

MIELENTYYNEYS JA GLOBAALIT AGENDAT

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
1.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Paljastumisvaiheen kiihtyminen tuo hienovaraisia ja vähemmän hienovaraisia agendoja pintaan.

Muista tämän vaiheen silmänkääntötemppuaspekti. Kaikki ei ole, miltä näyttää. Erottelukykyä. Viisautta. Perspektiiviä.

Huomaa kollektiivinen edistymisemme. Monet kokevat syvää rauhaa ja tasapainoa, vaikka ulkoiset narratiivit esittelevät muita aikajanoja – taas. Kollektiivisydäntä testataan jälleen kerran. Yhtenäisyyden/ykseyden paljastuminen on vääjäämätöntä.

Kiinnitä huomiota niihin narratiiveihin, joita lietsot omalla tietoisuudellasi. Tiedämme nyt, miten todellisuudet toimivat. TUNNE, mihin energiaasi vedetään.

Sinulle esitellään asioita, joista olla huolissaan, puolia joita valita. Viime agenda häviää, ja uusia huolia esitetään.

Missä tietoisuutesi on? Mitä luot? Mitä vahvistat omilla ajatuksillasi, sanoillasi, teoillasi ja tunteillasi?

Tapaamme kanssaluoda puhdistetaan näissä ulottuvuuksissa. Fokusoidu ratkaisuihin ja positiivisiin lopputuloksiin. Oikein "määritellyllä" valolla on enemmän voimaa kuin pelolla.

Palaa ydinfotoniprinsiippiin, elämänvoiman oikeaan käyttöön. Alempien ulottuvuuksien perustaajuusmagnetismi: siihen saakka kunnes saavutamme sisäisen mielentyyneyden, ulkoinen maailma paljastaa jatkuvasti konfliktia.

Jumalainen neutraalius on arvokas työkalu tällä matkalla pois vääristymistä. Myötätuntoisia valintoja sisällä, korkeampia kollektiivisia valintoja ulkona. Ego, mieli ja tunteet välttävät korkeampia valintoja – se tekee niiden olon epämukavaksi. Anna anteeksi viivyttelysi ja ala kouluttaa näitä rakenteita uudelleen palvelemaan sydänälykkyyttä.

Selkeys ja sydänpohjainen perspektiivi toivottaa rauhan tervetulleeksi kollektiiviseen harmoniaani. Rauha on erinomainen "kohteliaisuus" paljastumiselle. Välttämättömyys oikealle toiminnalle ja ratkaisujen luomiselle, jotka hyödyttävät kokonaisuutta.

Mielentyyneyden säilyttäminen konfliktin aikana on oppituntina yhtä vanha kuin mahabharata. Käyttökelpoinen edelleen. Opettelemme edelleen tätä sielumatkan ikuista oppituntia. Se tekee meistä parempia yhteyshenkilöitä, selkeämpiä kanavia ja parempia kanssaluojia kollektiivipöytään.

Muista, että heränneiden ja voimaantuneiden sydänten korkeammalla värähtelyllä on enemmän vaikutusta lopputuloksiin. Monia valmennetaan yhtenäiseen johtajuuteen uudessa valossa. Läsnäoloksi tuleminen on tämän vuoden Kristallikonvergenssin teema. Aloitamme tulemalla jumalaisen rakkaus-valon laatukanaviksi ja sydänpohjaisiksi yhteyshenkilöiksi, olosuhteista riippumatta.

Schumannin resonanssi on taas aktiivinen – tämä alkoi 22.2.2022-portista. Gaia on hyvin läsnä tässä nyt-hetkessä, uusia kosmisia virtauksia avautuu. Tähtiportit asettuvat linjaan 13–15–17–19 päivä kolmelle seuraavalle kuukaudelle. Pidä nuo päivämäärät sydämessäsi yhtenäistä portti- ja verkkovartiointia varten.

Globaalit rauhan tuottamiset jatkuvat joka sunnuntai. Tiedä, että monet ylläpitävät jumalaisen myötätunnon, armon, ehdottoman rakkauden ja mielenterveyden taajuuksia, vaikka mitä tapahtuisi.

Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >