HomeViestejäSandra Walter7.6.2024 - Päivänseisaus ja Kristuskoodit

7.6.2024 - Päivänseisaus ja Kristuskoodit

PÄIVÄNSEISAUS JA KRISTUSKOODIT

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
7.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Päivänseisaus tuo meille voimakkaan orgaanisten ylösnousemusporttien ja äitiplasmavirtausten ryhmittymän.

Tämä kesäkuun käytävä antaa Kristuskoodiaktivoinnin näiden tähtiporttien kautta – todella ainutlaatuinen lahja kaikille ylösnouseville sydämille. Saatat tuntea jo magneettikenttien avautumisen Solariksessa ja Gaiassa, mikä yhdistää meidät Suureen keskusaurinkoon.

Uuden äitiplasman ollessa jo kentässä viime kuun geomyrskyjen jäljiltä, avaamme nyt sydämemme, DNA:n ja orgaaniset tähtiportit vastaanottamaan näitä Ylimmän Lähde-rakkausvaloälykkyyden taivaallisia sisäänvirtauksia.

Kristuskoodit vaikuttavat suoraan DNA:han, nopeuttavat prosessiamme ja lisäävät/laajentavat sydängeneroituja todellisuuksia.

DNA luo kokemuksemme muotoon. ”Pelaamme” kirjaimellisesti DNA:llamme harmonisten taajuusyhdistelmien kanssa, luomaan muotokokemuksen sieluillemme. Kristalli-DNA yhdessä aktivoitujen Kristuskoodien kanssa, aktivoivat todellisuuden orgaanisen luomistavan, yhdistyneenä ”minä olen” -olemus/läsnäolotasolle. Opimme sydängeneroitua luomista tämän valokoodatun plasman ja Kristuskoodien myötä. Jumalainen lahja suoraan Suuren keskusauringon ja Kosmisen äidin sydämestä.

Kristuskoodiaktivointi aiheuttaa laajoja muutoksia havaintotavassa, tietoisuudessa, ja uusia aistimuksia muodossa. Nopeampaa ja puhtaampaa plasmaa virtaa Gaian moniulotteisen kristalliytimen kautta. Voimakkaita kosmisia voimia sekoittuu näihin ulottuvuuksiin, suoraan sydämemme, kristalli-DNA:n ja energiakenttien kautta.

Muista, että monet ulottuvuudet ovat aktiivisia Gaian kentissä tämän muutoksen aikana. Sydängeneroidut todellisuudet, kuten uuden Maan ulottuvuuksien monet kerrokset, ovat ulottuvilla ja lisäävät kollektiivista vahvuutta. Nämä värähtelykokemukset keräävät energiaa ja plasma-rakkausvaloälykkyyttä. Silloin kun luomme tässä samassa värähtelyssä, koemme ne. Tämä on aktiivinen, harkittu/tarkoituksellinen ulottuvuusvalintasi.

Magneettimuutokset Gaian ja Solariksen ytimessä ovat aistittavia. Huomaatko, miten erilaiselta todellisuutemme ovat tuntuneet viime huhtikuun tähtiportista saakka? Äitiplasmalla on uusia väyliä, mm. avoimet Kristussydämet ja kristalli-DNA.

Avoimena kanavana toimiminen näille uusille taajuuksille muuttaa henkilökohtaista magnetismiamme. Tunnemme kosmisten energioiden nopeuttavan prosessiamme. Aktivoitu sydämemme ja DNA reagoi nyt orgaanisesti uuteen kosmiseen informaatioon. Magneettiverho putoaa sydämestämme, ja paljastuu uusi tapa luoda todellisuutemme – ja sitä täytyy harjoittaa.

Kristuskoodit hävittävät magneettiset siteet tiheämpiin luomuksiin, sekä vanhoihin menetelmiin luoda ja havaita todellisuus. Tästä syystä hyvin monet tuntevat vanhan itsen nopeaa purkautumista, yhdistettynä tilantuntuun, tyhjyyteen tai aistimuksiin hajoamisesta äärettömäksi rakkausvaloksi.

Säilytä tasapaino tämän transformaation ajan sisäisellä viisaudellasi. Sielun korkeamman polun vastustaminen aiheuttaa kärsimystä, kun nämä energiat voimistavat sen jumalaista tarkoitusta. Tee ”hyvää työtä”, hetki hetkeltä.

Tähtisiemenet ja sydämet palveluksessa: muista, että saatamme Gaian ja ihmiskunnan tämän transformaation läpi kristallipohjaiseen, taivaalliseen ilmaisuun. Virrata kosmisen äidin rauhaa ja myötätuntoa Kristusykseyskentän läpi. Valmistaudu, pysy fokusoituneena, luo sydämestä käsin, ja tee tästä sisäänvirtauksesta helpompi koko kollektiiville.

Päivänseisaushuippu on torstaina 20.6. klo 13.51 PDT. Liity seuraamme yhteiseen meditaatioon auringon laskiessa omassa ajassasi ja huipentuman aikana, pitäen kristallikenttää avoimena laajalle/yleiselle Kristuskoodi-DNA-aktivoinnille.  

Kesäkuun PRESENCE-nauhoitukset

Kesäkuun PRESENCE-tapahtuma vei meidät eteerisiin Kristustemppelitiloihin, Kristuskoodien täyden 12-kentän/säikeen aktivointia varten. Monet raportoivat ihmeparantumisista, dramaattisista muutoksista sydänperspektiivissä, uudistumisesta/nuortumisesta ja nopeutuneesta ulottuvuusvalinnasta.

Fokuksemme oli merkittävä aktivointi kristalli-DNA:ssa, valmistautuminen päivänseisauksen Kristuskoodien sisäänvirtaukseen ja siirtyminen sydängeneroituihin todellisuuksiin. Nauhoitukset saatavana täältä.

Nähdään kentässä sunnuntain ykseysmeditaatioissamme ja päivänseisauksen yhteismeditaatioissamme.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >