HomeViestejäSandra Walter25.7.2024 - Miten tuntea ja tulkita kenttää - kiihtyminen

25.7.2024 - Miten tuntea ja tulkita kenttää - kiihtyminen

MITEN TUNTEA JA TULKITA KENTTÄÄ – KIIHTYMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
25.7.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Ota hetki yhdistyäksesi ykseys/Kristus/kristallikenttään tässä nyt-hetkessä. Ei verkkoihin tai portteihin – tunne itse KENTTÄÄ. Hiljennä mieli, mene sydämeen. Nouse tohinan – ulkoisen kiireen ja kollektiivisten projektioiden – yläpuolelle.

Tunne magnetismia, joka pitää tiheämmät todellisuudet paikoillaan. Voitko tuntea, että ne tärisevät, värähtelevät ja niihin vaikuttavat korkeammat ulottuvuudet, kosminen äitiplasma ja auringon aktiivisuus?

Tapahtuu jumalainen yhtyminen – pyhien tekijöiden yhdistelmä vaikuttaa korkeimpien kehityskaarien nopeutumiseen. Auringon aktiivisuus lisääntyy, ja magnetismia kutsutaan siirtymään uuteen ulottuvuusdynamiikkaan – jälleen.

Sovella tätä nyt omaan matkaasi ja kollektiiviseen ylösnousemusmatkaamme.

Äärettömien sydäntemme nollapiste – ”Kristusliityntäpiste” – vastaanottaa uutta informaatiota; viesti joka toimitetaan jalostuneimpien ja puhtaimpien harmonioiden ja plasman kera, joita olemme koskaan kokeneet. Tämä sykintä "minä olen” -olemukselta ohjeistaa sydämiämme nousemaan vanhasta magnetismista ja vanhoista rakenteista. Lyhyesti sanottuna, aiemman itseluodun illuusiomme verhoja ei pysty luomaan uudelleen sanoilla, tunteilla, tavoilla, keholla tai sydämellä. Tuota aikapohjaista, tiheää magneettikokemusta ei enää tueta.

Kuten aina: älä katso sen palavan, jatka uuden luomista.

Kuljemme tämän kiihtymisen läpi ”Kristuspisteemme” ja ”minä olen” -läsnäolomme myötä, kokemuksemme jumalaisena johtajana.

Tavoitellen läsnäoloa, pyhää liittoa ”minä olen” -olemuksen kanssa nollapisteessä, hyväksymme mestaritaidon tulkita Kristuskenttää ja kanssaluoda kristalliulottuvuuksien kanssa.

Tämä on PRESENCE-tapahtumamme fokus ensi viikolla. Meille on tulossa voimakas energiamuutos elokuun puolivälissä (alkaen 18.8. paikkeilla). Kyky yhdistyä kristalliverkostoihin valtakuntien (suom. huom. tarkoittaa yleensä eläinkuntaa, kasvikuntaa tms.), elementaalien ja kehon orgaanisten järjestelmien kautta, tukee todella Gaiaa ja kaikkea sen elämää, kun kuljemme tämän nopeutuneen purkamis- ja synnyttämisvaiheen läpi.

(Tuote- ja tapahtumatietoja …)

Lähetän kaikille ääretöntä rakkausvaloa puhdistusta ja tasapainoa varten. Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >