HomeViestejäSandra Walter12.9.2023 - Päiväntasauksen voimakas sisäänvirtaus

12.9.2023 - Päiväntasauksen voimakas sisäänvirtaus

PÄIVÄNTASAUKSEN VOIMAKAS SISÄÄNVIRTAUS

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
12.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Voimme tuntea energioiden ja sisäänvirtausten voimistuneen kentässä, kun lähestymme päiväntasausta. Tämä valintakohta on voimakas, ja se laukaisee meidät henkilökohtaisille ja kollektiivisille ylösnousemuskehityskaarille.

Monet meistä kokevat tämän uuden valon laajentavuuden. Stimuloivaa ja ylimaallista, täysin hereillä uusille ulottuvuuksille ja yhdistyminen "minä olen" -olemukseen, mikä on huomattavaa transformaatiossamme juuri nyt.

Uuden valon aaltoja virtaa orgaanisiin tähtiportteihin ja Gaian ytimeen. Voimakas sekoitus kosmista päiväntasaustasapainoa ja jatkuvaa puhtaan tietoisuuden sisäänvirtausta ja kristalliaktivointia. Meistä tuntuu hyvin erilaiselta, kun tämä ykseystietoisuus aktivoi meidät uuteen olemiseen. Laajentavaa läsnäoloa.

On myös voimistunut tunne nousemisesta korkeampiin tietoisuustiloihin. Näyt ja aistimukset lisääntyvät, ja valintamme paljastavat sydämemme ja sielumme aikomuksen. Korkeammat tasot ovat lähellä ja tukevat korkeinta kehityskaartamme. Kenttä on hyvin aktiivinen – käytä tämä tilaisuus viisaasti!

Käytä Mestaruusarviointia selkeyttämään ja vahvistamaan valintakohtiasi ja kehityskaartasi (ks. artikkeli "Mestaruusarviointi – valintakohdan "lähtöselvitys"" 8.9.2023).

Meillä on suuria voimia tukemassa sisäisiä ja ulkoisia luomuksiamme. Esitykset ja aktivoinnit tämän vuoden Equinox Crystalline Convergence (= päiväntasauksen kristallikonvergenssi) heijastavat todella jälleenyhdistymistämme jumalaiseen läsnäoloon.

Crystalline Convergence ...

Lähetän kristallikenttien kautta jumalaista tukea näitä taianomaisia, ulottuvuutta muuttavia ja tietoisuutta laajentavia energioita varten.

Tietäkööt kaikki halukkaat sydämet todellisen itsensä jumaluuden, ja kokekoot nämä kouriintuntuvat päivitykset päiväntasausikkunan aikana. Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >