HomeViestejäSandra Walter19.9.2023 - Päiväntasauspäivitys

19.9.2023 - Päiväntasauspäivitys

PÄIVÄNTASAUSPÄIVITYS

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
19.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Ennen kuin pääsemme päiväntasausmuutokseen, jaan hyvin erityislaatuisen päivityksen.

Sain kovasti kaivatun sähköpostin Janoprojektin toimitusjohtajalta tänä aamuna. Ylösnousemuskaivo on saatu valmiiksi eSwatinissa, ja vesi juoksee. Miten puhdasta iloa saada tämä uutinen. Sydämeni on ylitsevuotava kiitollisuudesta.

Kaivo on lähellä koulua, joten nyt siitä tulee yhteisön keskeinen kokoontumispaikka. Yli 450 lapsella on mahdollisuus saada puhdasta vettä ensimmäistä kertaa. Tämä on elämää muuttava voimavara heille, heidän perheilleen, opettajilleen ja koko yhteisölle.

Ilon ja kiitollisuuden kyynelten läpi kiitän nöyrästi kaikkia, jotka osallistuvat Convergence-tapahtumiin, joilla rahoitettiin tämä elämää antava lahja. Miten täydellistä saada tämä uutinen juuri ennen kokoontumistamme ja kaivon siunausseremoniaa ensi viikonloppuna.

Päiväntasausportti – uusi valolaatu

Tämä päiväntasaus tuo laajentavaa, stimuloivaa ja tietoisuutta muuttavaa uutta valoa. Tiedostaminen on lisääntynyt. Meistä saattaa tuntua hyvin erilaiselta ja "piirin/alueen ulkopuoliselta", kun tämä uusi harmoniataso virtaa sydämiimme, DNA:hamme ja kenttiimme.

Päiväntasauksen ennustettiin olevan hyppy valotasossa, radikaali hyppy tietoisuudessamme. Kun nousemme Gaian korkeamman ulottuvuuden ilmaisumuotoihin (tällä hetkellä on seisemän), tunnemme uuden olemuksen syntymisen.

Henkilökohtaisesti olen nähnyt viikkojen ajan jatkuvasti vauvaunia. Gaia näyttää minulle vauvoja, silloin kun jokin uusi valokonsepti/käsite syntyy porttien läpi. Uudelleenkalibroidut sydämemme ja uudelleenkalibroitu aurinkomme (Solaris) tuovat tullessaan Gaian tähtiläsnäolon seuraavan vaiheen.

Näyt ja kohottavat aistimukset ovat voimistuneita, kun matkamme paljastaa sielumme valintakohdan. Muutama muistutus Presencestä tähän käytävään liittyen:

* Uskomukset Itsestä ja todellisuudesta haastetaan ja usein puretaan. Pysy äärettömän sydämesi armossa.

* Perspektiivimuutokset ja narratiivimuutokset ovat välittömiä, kun valotaso hyppää. Ylläpidä taipuisa, mukautuva ja neutraali todellisuus, kun korkeampia kehityskaaria paljastetaan, sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti.

* Tämä on käytävä oppia jumalaisen rakkauden ja ylösnousemuksen todelliset ominaisuudet. Täydellinen hetki osallistua kaikkien kristallisten asioiden vahvistamiseen, mukaan luettuna oma sydämesi.

Tämän kosmisen päiväntasausasetelman kera tulee täysin uutta energiaa, näiden jatkuvien sisäänvirtausten harmonisessa sekoituksessa. Äitiplasma, veden/plasman korkein ilmaisumuoto, aktivoituu näissä ulottuvuuksissa tässä päiväntasauksessa. Tule mukaan Convergence-suoratoistoon, jos tunnet kutsun kuulla tästä, ja tue tämän rakkaus-valoälykkyyden ylimmän tason paluuta.

Convergence ...

Yhdistyneiden, palveluksessa olevien sydänten kentässä

Lähetän jumalaista tukea näihin taianomaisiin, ulottuvuutta muuttaviin ja tietoisuutta laajentaviin energioihin kristallikenttien kautta.

Tuntekoot kaikki halukkaat sydämet todellisen itsensä jumaluuden, ja kokekoot nämä kouriintuntuvat päivitykset päiväntasausikkunan aikana. Nähdään kristalli-Convergence-kentässä, henkilökohtaisesti tai suoratoistona, kun menemme tästä portista yhtenä.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >