HomeViestejäVidya Frazier31.10.2023 - Olet voimakkaampi kuin tiedät

31.10.2023 - Olet voimakkaampi kuin tiedät

OLET VOIMAKKAAMPI KUIN TIEDÄT

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
31.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ei voi kieltää sitä, että väkivalta ja sekasorto lisääntyvät nopeasti maailmassa. Hyvä uutinen on, että monet ihmiset heräävät lopultakin sille, miksi näin tapahtuu. He näkevät selvemmin rikokset, joita on tehty kaikkia meitä vastaan ympäri maailmaa.

Mutta tulee aina vain vaikeammaksi – myös meille jotka olemme ymmärtäneet jonkin aikaa, mitä on tapahtunut – säilyttää tasapaino tai sisäinen tyyneys kaikesta pimeydestä, mitä tapahtuu. On helppoa luiskahtaa pelkoon ja epätoivoon.

Toisinaan emme voi välttää sitä ahdistuksentunnetta, johon kehomme automaattisesti menee, kun  kuulemme sodan Lähi-idässä eskaloituvan. Eikä auta, kun näemme kaikki reaktiot siihen ihmisissä ympärillämme, usein täynnä vihaa, syyttelyä ja jakautumista/erimielisyyttä.

Ja sitten on henkilökohtainen elämämme, joka ei myöskään usein solju eteenpäin tasaisesti.

Menetys ja muutos tuntuu olevan monilla tasoilla jatkuvaa. Tärkeät suhteet aiheuttavat odottamattomia haasteita, ja muutoksista taloustilanteessa tulee huolestuttavia.

Kaiken tämän vuoksi tunnet ehkä horjuneesi viime aikoina optimismissasi itsestäsi ja elämästä, jota haluat elää – sekä toivossasi, että ihmiskunta liikkuu aina vain lähemmäs viidettä ulottuvuutta. Tämä on täysin ymmärrettävää.

Syvempään ”sinuun” fokusoituminen

Mutta tämä on aikaa välttää fokusoitumista noihin ajatuksiin mielessäsi ja niistä herääviin tunteisiin. Ja on myös aika ohittaa kaikki johtopäätökset, joihin ehkä päädyt automaattisesti siitä, mikä ihmisraunio olet tai missä sekasotkussa elämäsi ja maailma ovat.

Sen sijaan voit kiinnittää huomiota siihen syvimpään tietämiseen, jota sinulla on itsestäsi.

Katso hetken, voitko tulla tietoiseksi siitä syvästä vahvuudesta, jota olet kehittänyt muutaman viime vuoden aikana.

Suuren osan ajasta sinun on ehkä tarvinnut fokusoitua siihen, että pääset läpi haastavasta tilanteesta toisensa jälkeen – vain sen olet pystynyt tekemään. Mutta käytä tämä tilaisuus nyt virittyä sisäänpäin: eikö ole melko huomionarvoista, että olet päässyt läpi näistä viime vuosista, ehjänä? Ja etkö ole paljon vahvempi ja viisaampi, ja tunnet paljon syvemmin itsesi?

Kenties sinun on ollut pakko luottaa jumaluuteen paljon enemmän kuin koskaan ennen ja olet oivaltanut, että sinusta on pidetty huolta aina, aina. Tämä on hyvin tärkeä oivallus! Riippumatta siitä, miten vakaviksi asiat ovat voineet tulla jollain tasolla, olet aina jotenkin selvinnyt siitä.

Ja kenties, kaikkien niiden haasteiden vuoksi, joita olet elänyt läpi, olet kyennyt kokemaan itsesi useammin sädehtivänä valopallona, jossa kehosi/mielesi elää. Kenties olet ollut hämmästynyt tunnistaessasi sen valtavan ja voimakkaan rakkausolennon, joka todellisuudessa olet.

Sen oivaltaminen, mitä annat maailmalle

Silloinkin kun et pysty joskus pitämään itseäsi tunnepuolella kasassa – tai kun mielesi tulee hulluksi negatiivisista ajatuksista, joita et pysty välttämään – on tärkeää oivaltaa, että sinulla on edelleen voimakasta ja korkeaa taajuutta, joka vaikuttaa muihin ympärilläsi. Luontainen henkinen tietoisuutesi varmistaa tämän.

Silloinkin kun et enää tiedä, mikä henkinen tarkoituksesi on, sinun täytyy muistaa, että vain läsnäolosi maan päällä riittää näinä aikoina.

Sillä on valtava vaikutus tässä maailmassa. Säteilet voimakasta taajuutta ja lähetät rakkauttasi ja myötätuntoasi kollektiiviin, myös silloin kun et tiedosta tekeväsi niin.

Olet kenties ottanut aina itsestäänselvyytenä, että sinulla on luonnostaan rakkautta ja myötätuntoa ihmisiä ja kaikkea elämää kohtaan maan päällä. Et ehkä ole koskaan todella arvostanut luontaista oikeudenmukaisuuttasi tai henkistä tietoisuuttasi tai kykyäsi ymmärtää ihmisten kärsimystä ja antaa lohdutusta heille. Mutta kaikki nämä ominaisuudet ovat juuri, mitä tarvitaan kipeästi näinä aikoina tuomaan uusi aika.

Olet voimakas

On todella tärkeää tajuta tämä. Olet todellakin voimakas. Ja olet täällä nyt, näinä aikoina, antamassa maailmalle kaiken, kuka olet rakkauden, valon ja viisauden olentona. Tämä on henkinen tarkoituksesi.

Siis riippumatta siitä, miten vaikeaksi näyttää ehkä tulevan joksikin aikaa, ole parhaasi mukaan antamatta periksi. Jatka vain eteenpäin.

Tiedä, että valosi säteilee jatkuvasti voimakkaasti, tiedostat sen tai et. Ole tietoinen, että olet osa universaalia valoverkostoa, joka ohjaa ihmiskuntaa paljon korkeampaan taajuuteen.

Ja muista, että lopulta tulee paremmaksi. Olemme ehdottomasti positiivisella aikajanalla nyt. Tämä itse asiassa tuo kaiken pimeyden pintaan. Se vain täytyy nähdä nyt vähän selkeämmin, jotta se voidaan lopultakin käsitellä ja poistaa.

Kaaoksen navigoiminen, kun siirrymme viidenteen ulottuvuuteen

Sitä odotellessa, tunteaksesi suurempaa lohtua ja inspiraatiota, voisit ehkä nauttia viimeisimmästä haastattelustani äskettäisessä Cosmic Truth Transcendence Global Eventissä.

Kohottava video

Ja tässä on viiden minuutin video, joka nostaa kovasti mielialaa. Se ilmestyi viisi vuotta sitten, mutta luultavasti se merkitsee paljon enemmän tänä päivänä. Se on esitys, jossa valtava ryhmä israelilaisia ja palestiinalaisia laulaa yhdessä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >