HomeViestejäVidya Frazier24.9.2023 - Elämme kahdessa todellisuudessa

24.9.2023 - Elämme kahdessa todellisuudessa

ELÄMME KAHDESSA TODELLISUUDESSA

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
24.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näinä kummallisina ja hurjina aikoina, joita parhaillaan elämme, voit huomata mielenkiintoisen asian: meillä on todellakin kaksi hyvin erilaista maailmaa.

Riippuen taajuudestasi ja siitä, miten paljosta valitset olla tietoinen, voit huomata, miten erilaisia kokemuksesi voivat olla päivästä toiseen, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Ja todennäköisesti vaihtelet edestakaisin näiden kahden todellisuuden välillä.

3D-todellisuus

Toinen todellisuus on vanha ja tuttu, ja siinä maailmassa on lisääntyvä määrä kaaosta, häiriöitä ja jakautumista, ja huomaat joskus todella reagoivasi siihen.

Lisäksi kohtaat luultavasti merkittäviä haasteita myös henkilökohtaisessa elämässäsi toisinaan, ja reagoit niihin epätoivolla, pelolla tai raivolla, tai jollain niiden yhdistelmällä. Toisilla kerroilla tässä maailmassa tuntuu tavallaan tylsältä, tavallaan lattealta, ettei mitään uutta tapahdu. On tietysti selvää, että tätä todellisuutta voimme kutsua 3D:ksi.

5D-todellisuus

Ja sitten on se toinen todellisuus, joka voi yhtäkkiä ilmestyä, näennäisesti ilman erityistä syytä. Siinä saattaa edelleen tapahtua kaikkea tuota ulkoista kaaosta, mutta et ole jotenkin fokusoitunut siihen.

Kaikki tuntuu menevän hyvin tasaisesti omassa elämässäsi, ja olet onnellinen ja rauhallinen – toisinaan myös innostunut, ja sinulla on hauskaa ja seikkailuntunnetta. Sinulla on suurempaa selkeyttä elämästäsi, etkä tunne itse-epäilyä ja ahdistusta.

Kun olet tässä maailmassa, saatat huomata, että sinut valtaa yhtäkkiä sen kauneus, mitä näet ympärilläsi maailmassa. Tai kuin tyhjästä täytyt syvällä rakkaudella ihmisiä kohtaan – tai koko luomakuntaa kohtaan, tuntien täydellistä ykseyttä kaiken olevaisen kanssa. Huomaat, että sinulle tapahtuu synkronismia, jopa ihmeitä. Sinulle annetaan helposti asioita, joita et edes oivaltanut tarvitsevasi, jo ennen kuin tarvitset niitä.

Ja vaikka asiat vähän takkuaisivat elämässäsi, oivallat silti, että tunnet olevasi vahvempi, enemmän hereillä ja reagoit vähemmän kuin aiemmin. Opit jotenkin käsittelemään haasteet paljon rauhallisemmin ja tehokkaammin.

Kahden todellisuuden välillä vaihteleminen

Tämä todellisuus ei ehkä ole vielä täysin 5D-kokemus, mutta on epäilemättä sen alkua. Se on pilkahdus siitä, tunne jalansijan saamisesta siinä, ainakin joksikin aikaa.

Ja voit nähdä, miten äärimmäisen erilainen se on verrattuna kokemukseen jäämisestä kiinni 3D-todellisuuteen, erityisesti sellaisena kuin tämä alempi ulottuvuus ilmentyy näinä siirtymäaikoina, joiden läpi kuljemme nyt.

Vaihteleminen näiden kahden todellisuuskokemuksen välillä voi tehdä tavallaan hulluksi. Ja kun on kokenut 5D-todellisuutta, putoaminen takaisin 3D-todellisuuteen voi olla todella pettymys.

Mutta voit oivaltaa, että se kumpaa todellisuutta koet, riippuu taajuudesta, jonka pystyt ylläpitämään. Sinusta tulee tietoinen, että voidaksesi laskeutua enemmän ja enemmän korkeamman värähtelyn todellisuuteen, taajuutesi täytyy olla yhteensopiva sen kanssa. Ja että sinulla on valta valita tuo taajuus.

Siis miten voit tulla tietoiseksi tästä valinnasta/vaihtoehdosta, silloin kun todella haluat kokea sen?

Rakkaus vs. pelko

Tiedät epäilemättä tämän tutun hokeman Ihmeiden oppikurssista: voimme aina valita toimia joko pelosta tai rakkaudesta käsin.

Ja olet luultavasti samaa mieltä, että tämä on hyvä muistaa – että se on todellinen avain taajuutesi pitämiseen korkealla, ja näin ollen 5D-taajuuden vetämiseen puoleensa.

Mutta eikö sinun tavallaan pidä pysyä siinä? Et voi vain ajatella, että se on hyvä ajatus, ja sitten unohtaa sen, kun elämäsi jatkuu ja heittää haasteita sinulle joka puolelta. Silloin kun olet kaiken sen keskellä, ei ole aina helppoa muistaa tätä viisautta.

Sinun täytyy pysyä hereillä ja välittömästi tiedostaa loukkaantumis- ja vihareaktiosi vaikeissa tilanteissa, ja olla lankeamatta niihin.

Toisinaan sinun täytyy pysyä tietoisena joka hetki, joka päätöksessä jonka teet, ja joka ihmisen osalta, jonka kanssa olet tekemisissä, pysyäksesi oman mielesi ja tunteidesi ohjaksissa. Sinun täytyy fokusoitua ja varmistaa, ettet lankea pelkoon.

Ja itse asiassa, niin viisas kuin tuo "rakkaus vs. pelko" -opetus onkin, se tuntuu vähän liian pelkistetyltä toisiaan. Ei ole aina selvää, miten tilanteisiin vastataan rakkaudella. Ketä kohtaan tunnetaan rakkautta? Miten se ilmaistaan? Mitä jos rakkaustunteen loihtiminen on liian vaikeaa siinä hetkessä? Lisäksi, emme tunne aina pelkoa. Joskus se on vihaa, epätoivoa, masennusta tai kauhua.

Voi olla hyödyllistä, että on joitain suuntaviivoja, tapoja lähestyä tilanteita, auttamaan meitä löytämään rakkauden sisältämme. Silloin kun tunteet laukaistaan kunnolla, rakkauteen ei tunnu heti helpolta päästä.

Tässä on muutama yksinkertainen, mutta voimallinen ehdotus, jotka voivat auttaa siinä.

Jo tuntemaasi rakkauteen fokusoituminen

Esimerkiksi, jos sinulla on vaikeuksia löytää rakkautta sisältäsi, kun olet jonkun kanssa, joka todella haastaa sinut tai ärsyttää sinua, voi olla hyödyllistä tuoda ensin mieleesi joku, jota jo rakastat.

Ota aikaa tuntea tuo rakkaus sydämessäsi – tunne tunteidesi pehmenevän ja kehosi ja mielesi rentoutuvan samalla. Tuo rakkaus on jo siinä kanssasi – sinun ei tarvitse kamppailla sen löytämisen tai luomisen kanssa.

Kun tunnet täysin tämän rakkausaistimuksen, voit nähdä, että kykenet sitten siirtämään fokuksesi ihmiseen, jonka kanssa sinulla on vaikeuksia. Kenties oivallat, että hän on erehtyväinen ihminen, kuten me kaikki – ja luultavasti tekee parhaansa, ottaen huomioon tilanteen ja sen, mitä hän todella ymmärtää henkisellä tasolla. Kenties voit sitten tuntea enemmän empatiaa ja myötätuntoa häntä kohtaan ja vastata hänelle rakkaudella.

Rakkaus itseäsi kohtaan

Toinen tapa siirtyä rakastavaan vastaukseen ihmisille tai tilanteissa, jotka ovat haastavia sinulle, on olla myötätuntoinen itseäsi kohtaan.

Aivan liian usein voit tuomita itsesi tai tuntea itsevihaa, silloin kun olet vaikeissa tilanteissa. Ja tämä tekee sinulle vaikeaksi vastata rakkaudella tilanteeseen tai ihmiselle, jonka kanssa sinulla on konflikti.

Jos voit löytää tuon sisäisen viisauden nähdä, että sinä itse teet parhaasi, ottaen huomioon tilanteen ja viisautesi, voit tiedostaa tämän myötätunnon itseäsi kohtaan, jota on sisälläsi. Näinä aikoina kun ylösnousemus todella haastaa sinut, kun kaikki selvittämättömät traumasi tulevat pintaan ja elämääsi kehittyy vakavia epävarmuustekijöitä, ansaitset todella myötätuntoa, ymmärrystä, kärsivällisyyttä ja tukea itseltäsi.

Sitten kun alat tuntea tätä itserakkautta, myötätunnolla ja ymmärryksellä on mahdollisuus kukoistaa vastauksissasi kaikkeen, mikä tai kuka tahansa vaivaa sinua.

Kiitollisuuden taika

Vielä yksi asia joka voi kovasti auttaa, silloin kun huomaat vaikeaksi vastata rakkaudella, on olla kiitollinen jostain elämässäsi.

Tämä voi kuulostaa kuluneelta, mutta jos olet kokeillut sitä, voit nähdä, miten tehokas kiitollisuudentunne voi olla, silloin kun olet toivoton tai täynnä raivoa siitä, mitä elämä tarjoaa sinulle.

Ensin voi näyttää, ettei sinulla ole mitään, mistä olla kiitollinen, mutta jos pysähdyt pohtimaan sitä, voit oivaltaa, että luultavasti on paljonkin. Hyvin paljon enemmän voisi tulla eteesi – hyvin paljon enemmän tragedioita, joita muut ihmiset kokevat, hyvin paljon enemmän vakavia vaikeuksia.

Kun kiitollisuudentunne alkaa täyttää sinut, rakkaus ei ole kaukana sen perässä. Voit tuntea värähtelysi nousevan ja olevasti tietoinen siitä, miten lähestytään tuota vaikeaa tilannetta korkeamman taajuuden tavalla.

Luottamuksen voima

Luottamukseen siirtyminen on yksi voimakas päätös, jonka voit tehdä, kun tunnet reagoivasi pelolla tai muilla matalan värähtelyn tavoilla elämääsi. Loppujen lopuksi se on asia, joka auttaa sinua selviytymään näiden aikojen läpi.

Niin hulluiksi ja pelottaviksi kuin asiat voivatkin nyt tulla, kun kolmannen ulottuvuuden maailma jatkaa romahtamistaan, on tärkeää muistaa, että tämän täytyy tapahtua, jotta uusi maailma voi nousta sen tuhkasta.

Ja niin pelottava kuin oma henkilökohtainen purkamiskokemuksesi voikin olla, sama asia pätee: 3D-identiteetistäsi on päästettävä irti, jotta viidennen ulottuvuuden Itsesi voi tulla täysin mukaan. Sinun on päädyttävä lopulta luottamaan tähän prosessiin. Ja sen tehdessäsi voit sitten avautua kokemaan uuden todellisuuden, joka on nyt lisääntyvässä määrin ulottuvillamme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >