HomeViestejäVidya Frazier14.2.2023 - Opi rakastamaan itseäsi ehdottomasti

14.2.2023 - Opi rakastamaan itseäsi ehdottomasti

OPI RAKASTAMAAN ITSEÄSI EHDOTTOMASTI

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
14.2.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos olet rättiväsynyt kaikkeen siihen tunnetaakkaan, jota on tullut viime aikoina esiin sisältäsi – vanhoja traumoja ja ratkaisemattomia draamoja menneisyydestä – voit tietää olevasi ihan siinä virrassa, mitä tapahtuu monilla valotyöntekijöillä näinä aikoina. Toisinaan voi tuntua siltä, että käsittelet tunnekriisin toisensa jälkeen, ilman suurempaa taukoa niiden välissä. Se voi olla uuvuttavaa.

Mutta hyvä uutinen on, että tämä merkitsee, että värähtelysi nousee, eikä ole enää tilaa kaikkien niiden tuskallisten tapahtumien ja kokemusten jäänteille, joita et pystynyt käsittelemään täysin aiemmin ja jotka täytyi sulloa alitajuiseen mieleesi. Niinpä ne tulevat nyt viimeinkin esiin nähtäväksi, ymmärrettäväksi ja sitten irtipäästettäväksi. Ne häipyvät, jotta voit ruumiillistaa enemmän moniulotteista itseäsi, joka laskeutuu nyt enemmän ja enemmän kehoosi.

Olet ehkä yrittänyt parantaa itseäsi, joko oppimillasi tekniikoilla tai jonkun parantajan avulla, ja kenties olet onnistunutkin siinä. Mutta voi olla todella hyödyllistä ymmärtää, että jos et jollain tavalla hyväksy itseäsi ja rakasta itseäsi ehdottomasti – juuri sellaisena kuin olet, riippumatta siitä, mitä tunnet – tuo parantuminen on luultavasti epätäydellistä eikä kestä pitkään.

Ehdoton itsensä rakastaminen ei ole vaatimus ainoastaan täydelliseen ja kestävään parantumiseen, vaan myös ylösnousemiseen. Niin kauan kun pidät kiinni jostain syyllisyydestä, häpeästä, itsevihasta, itse-epäilystä tai itsesi tuomitsemisesta, on erittäin vaikeaa nostaa taajuuttasi.

"Sisäinen kriitikko"

Sen ymmärtäminen, mikä "sisäinen kriitikko" todella on – ikivanhaa, kehittynyttä tekoälyteknologiaa, joka ei ole luonnollinen ihmisille – on tärkeä askel vapautumiseen tällaisista negatiivisista tunteista.

Alla olevassa youtube-videossa hahmotellaan askelia, miten voi paremmin ymmärtää, miten tämä teknologia toimii ja mitä voit tehdä purkaaksesi sen mielestäsi ja kehostasi – mikä tuo sitten automaattisesti suurempaa vapautta ja nostaa dramaattisesti värähtelyäsi.

Tämän oppimisessa on myös se lisäetu, että sinun ei tarvitse olla riippuvainen siitä, että joku muu elämässäsi antaa sinulle ehdotonta rakkautta, koska annat sitä jo itsellesi. Jos joku muu antaa sitä sinulle, se on bonus, mutta ei välttämätöntä sille, että tunnet olevasi rakastettava ja arvostettu.

Ja todella ironista on se, että sitten kun opit rakastamaan itseäsi ehdottomasti, huomaat, että muita jotka voivat myös antaa sinulle ehdotonta rakkautta, tulee elämääsi.

Huom. On vain sattumaa, että tämä youtube-video oli valmis postattavaksi ystävänpäivänä – mutta miten hauskaa synkronismia!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >