HomeViestejäVidya Frazier1.1.2023 - Tuleeko tilanne koskaan paremmaksi?

1.1.2023 - Tuleeko tilanne koskaan paremmaksi?

TULEEKO TILANNE KOSKAAN PAREMMAKSI?

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
1.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on varmaan kysymys, jonka planeetan useimmat ihmiset tekevät näinä päivinä.

On niin paljon myllerrystä ympäri planeettaa hyvin monilla alueilla ja niin monia ennustuksia vakavista tilanteista, joita on edessämme ajan kuluessa, ettemme voi olla miettimättä: voiko sitä kaikkea koskaan oikeasti ratkaista? On vaikea kuvitella, ettei ihmiskunta olisi menossa pelkästään hävitystä kohti.

Ja kuitenkin meissä on niitä, jotka tietävät, että menemme tällä hetkellä ns. siirtymäaikojen läpi. Ymmärrämme, että tätä kaoottista jaksoa maan päällä on ennustettu lukuisissa ja moninaisissa henkisissä kirjoituksissa kautta vuosisatojen ja myös opetuksissa, joita on jätetty pitkän, pitkän aikaa jälkipolville alkuperäisheimoissa ympäri planeettaa.

Tiedämme, että tämä on aikajakso, jossa ihmiskunta on tekemässä tärkeää hyppyä paljon korkeampaan tietoisuustaajuuteen, joka tunnetaan viidentenä ulottuvuutena.

Ymmärrämme, että kaikkien niiden häiriöiden ja romahdusten, joita nyt tapahtuu vanhoissa järjestelmissä ja instituutioissa, täytyy tapahtua.

Oivallamme, että jotta tämä hyppy voidaan tehdä, kaiken pimeyden – kontrollin, manipuloinnin ja korruption – jota on ollut planeetalla tuhansia vuosia, täytyy tulla ensin pintaan, jotta se nähdään selvästi ja käsitellään. Ihmisten täytyy herätä siihen kaikkeen ja ottaa takaisin se voimakas täysivaltaisuus, mihin ihmislaji kykenee. Periaatteessa ihmiskunnalta vaaditaan äärimmäisen nopeaa henkistä evoluutiota.

Haastavampaa kuin odotimme

Vaikka olemme tietenkin osanneet odottaa, että maailmassa on häiriöitä näinä aikoina, emme kuitenkaan ehkä odottaneet, miten myrskyisää ja haastavaa kaikki voisi olla.

Emme aivan ennakoineet, miten pelottavia tapahtumista maailmassa voisi tulla. Emme käsittäneet kaiken sen suuruutta, mitä luultavasti kaikki koemme tulevana vuotena. Kun kaikki häiriötekijät huomioidaan, olemme joidenkin asiantuntijoiden mukaan astumassa tallennetun historian kaoottisimpaan jaksoon.

Lisäksi, kuvitteliko kukaan, miten paljon myös jokainen meistä haastettaisiin henkilökohtaisessa elämässämme? Tai miten paljon omistautunutta sisäistä työtä tarvittaisiin omassa heräämisprosessissamme näiden aikojen navigoimiseen? Monet ovat shokissa oivaltaessaan, miten radikaaleja muutokset ovat olleet heissä ja heidän elämässään. Monet eivät edes tunnista itseään enää – joskus positiivisella tavalla, mutta usein myös hyvin hämmentävällä ja pelottavalla tavalla.

Menemme kuitenkin eteenpäin

Silti olemme edelleen täällä. Kaikki me jotka tiedämme itsemme valotyöntekijäksi, selviydymme jotenkin siitä kaikesta, tavalla tai toisella. Joskus polvillaan, joskus suuren pelon ja hämmennyksen kera. Mutta menemme jatkuvasti eteenpäin, eikö niin?

Tiedämme, että elämme tässä ja nyt maan päällä, koska meidän on tarkoitus olla täällä. Meillä on sisällämme se, mitä vaaditaan – ei vain tehdäksemme itse hypyn viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen, vaan myös auttaaksemme muita, jotka ovat myös valmiita tekemään tämän siirtymän.

On tärkeää muistaa tämä. Meillä on syvällä sisällämme vahvuutta, voimaa ja lahjoja, jotka nyt paljastuvat ja jotka on suunniteltu erityisesti näiden aikojen navigoimiseen maan päällä. Yllätämme itsemme. Kuten japanilainen kirjailija, Haruki Murakami, on sanonut:

"Kun myrsky on ohi, et muista, miten pääsit siitä läpi, miten onnistuit jäämään henkiin. Et ole edes  varma, onko myrsky oikeasti ohi. Mutta yksi asia on varma: kun tulet ulos tuosta myrskystä, et ole sama ihminen kuin mennessäsi siihen. Siitä tässä myrskyssä on kyse."

Kyllä, lopulta tilanne paranee

Jos kysyt edelleen: "Tuleeko tilanne koskaan paremmaksi?" yritä kääntyä sisäänpäin ja kysyä tietävältä sydämeltäsi. Kuulet epäilemättä vastauksen: KYLLÄ tulee. Tapahtumat ulkoisessa maailmassa selviävät lopulta.

Itse asiassa, kenties jotkut ennustukset paljastuksesta/julkitulosta ja tuomioistuimista voivat lopulta myös toteutua tulevana vuotena. Viidennen ulottuvuuden taajuuksista tulee planeetalla nyt yksinkertaisesti liian voimakkaita, että alempia taajuuksia voi olla täällä. Se vie jonkin aikaa. Varmasti se vie kauemmin, kuin olemme toivoneet, mutta lopulta on rauha ja järkevyys – ja koko uusi viidennen ulottuvuuden maailma.

Mutta on tärkeä muistaa, ettei meidän tarvitse odottaa passiivisesti tuon ajan tulemista. Voimme jatkaa omaa heräämisprosessiamme, myös ulkoisessa maailmassa jatkuvan kaaoksen keskellä.

Voimme alkaa elää omassa elämässämme mahdollisimman paljon viidennen ulottuvuuden tietoisuudessa ja fokusoitua luomaan valosaarekkeita sinne, mistä ikinä löydämme itsemme.

Ja oivallamme sen tai emme, tämä toiminta johon ryhdymme nyt, auttaa ohjaamaan ihmiskuntaa sitä 5D-maailmaa kohti, jonka kaikki kuvittelemme ja jota kaipaamme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >