HomeViestejäSuzanne Ward2.10.2023 - Viesti Matthewilta

2.10.2023 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
2.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Reaktio mihin tahansa tilanteeseen on yhdenmukainen sen kanssa, mitä yksilön havainto, ajatukset ja tunteet ovat siihen liittyen. Kun tuo havainto muuttuu, tilanteen vaikutus voimistuu ja tulee kontrolloivammaksi tai se heikentyy ja haihtuu, kun henkilö toimii uuden havaintonsa mukaisesti. Tällä tavalla jokainen muuttaa olosuhteita elämässään ja sivilisaatio transformoi kollektiivisesti maailmaansa.

Tuo energiasuunnan prinsiippi toimii nopeasti, kun kansalaisten havainnot johtajistaan korruptoituneina, pettävinä ja epäoikeudenmukaisina kannustavat kapinointiin hallituksia vastaan. Ainoastaan tuo työntävä ja vetävä energialiike ei ole myrskyisää, vaan se pyörii myös niiden yhteentörmäävien värähtelyjen rinnalla, kun valonvoimat taistelevat pimeydenvoimia vastaan, jotka yrittävät epätoivoisesti pitää kiinni kontrollista.

Näkymätön apu kaukaisilta sivilisaatioilta ja maanulkopuolisten erikoisjoukkojen jäseniltä, jotka elävät keskuudessanne, on vakauttava tekijä, joka ei anna ns. kattilan kiehua yli. Tulee tosiaan vastoinkäymisiä, mutta antakaa meidän vakuuttaa, ettei tule täysimittaista sotaa tai ydinaseiskuja merkittäviin kaupunkeihin tai muualle. Mitkään avaruusolennot eivät hyökkää, covid ei lisäänny, ja jos pakollisia "pandemia”rajoituksia yritetään toteuttaa, ne eivät onnistu. Ei ole kolmen päivän maailmanlaajuista sähkökatkosta, ja sitten kun Äiti Maa on taas vastuussa, todellinen ilmastomuutos alkaa kohdella Maata suotuisasti.

Teillä on etuna se, että tiedätte, mitä tapahtuu ja mikä on lopputulos. Useimmat ihmiset eivät tiedä, joten on todennäköistä, että pelko, ahdistus, hämmennys, vastarinta ja vastaiskut ovat yleisiä. Näillä matalilla värähtelyillä voi olla tilapäisiä fyysisiä, tunnepuolen ja mentaalisia vaikutuksia myös vankkumattomimpiin valotyöntekijöihin, kun nämä oireet ovat voimakkaampia, kuin oireet energia-aalloista Maan ylösnousemusreitillä. Äiti, lisää niiden viestien päivämäärä, joissa on ehdotuksia oireiden helpottamiseen. [Viesteissä 14.1.2019 ja 23.3.2008 on ehdotuksia kokonaisvaltaisimmin.]

Kiitos, äiti. No niin, tiedätte, että kun valon ja pimeyden välinen taistelu kiitää loppuaan kohti lineaarisessa ajassa, jatkumolla valo on jo voittanut. Reaktionne tähän voittoon voi olla iloisuus, riemu, kiitollisuus, voitonriemu, rauhallisuus tai yhdistelmä tunteita, joissa on korkea värähtely. Tuota energiaa säteilee maailmaanne, ja se lisää mittaamattomasti niiden henkilökohtaisten, ryhmä- ja globaalien meditaatioiden hyötyjä, jotka fokusoituvat rakkauteen, rauhaan ja harmoniaan.

”Jos energia on neutraalia, miten se voi vetää puoleensa kiinnikkeitä?” Tapahtuu toisin päin. Universumilla on valtavia energialampia, joita voidaan ajatella savena, joka odottaa kuvanveistäjän antavan sille haluamansa muodon. Ajatuksenne ja tunteenne ovat aikomusmuotoja. Ne vetävät nauhoja/serpentiinejä neutraalista energialammesta, kiinnittyvät niihin ja antavat niille sen suunnan, joka sopii aikomukseenne. Universumin jatkuva laajentumis- ja supistumisliike joka pitää kaiken tasapainossa, puhdistaa ”käytetyn” energian, jotta siitä tulee taas neutraalia ja se on käytettävissä jonkin uuden ajatuksen ja siihen yhteensopivan aikomuksen kiinnittymisprosessissa.

Kaikki olemassaoleva on energiaa, jolle on annettu suunta. Se mitä kuvataan feminiini- tai maskuliinienergioiksi – eikä niillä ole mitään tekemistä sukupuolen tai seksuaalisen suuntautumisen kanssa – ovat serpentiinejä niiden ominaisuuksien tai piirteiden kera, jotka vastaavat yksilön ajatuksia, tunteita, asenteita ja aikomuksia.

Ominaisuuksia jotka assosioidaan maskuliinienergiaan, ovat mm. kilpailuhenkisyys, aggressiivisuus, innovaatio, ankaruus, seikkailunhalu, sinnikkyys, kontrolli ja määrätietoisuus menestyä. Feminiinienergia sisältää lempeyden, hoivaavuuden, herkkyyden, myötätunnon, huomaavaisuuden, kärsivällisyyden, harmonian ja läheisyyden luontoon. Kumpikin energia on vahvaa, suojelevaa, rohkeaa ja sisältää monenlaista taitoa.

Se toteamus, että feminiinienergian korkeiden värähtelyjen virtaaminen lopettaa maskuliinienergian pitkän hallintakauden, ei ole feminiinisyyden ylistämistä eikä maskuliinisuuden haukkumista – se on oleellinen tekijä maaliman transformoitumisessa. Henkinen ja tietoinen evoluutio tulee molempien energia-aspektien integroinnista ja sen tasapainon saavuttamisesta, johon jokainen sielu tähtää joka inkarnaatiossa.

Mitä lähempänä tasapainoa tai androgyniaa, sitä suurempi valo on henkilössä tai koko sivilisaatiossa – ja voitaisiin sanoa myös laajempi kyky rakastaa. Ilmoittauduitte vapaaehtoiseksi auttamaan maaperhettänne heräämään, avaamaan sydämensä ja mielensä ja uudistamaan elämän maailmassaan, rakkaus sen perustana.

Sitten on energia, johon viitataan Luciferina tai pelkkänä pahuutena. Tämä on serpentiinejä pimeiden voimien valtavassa energiakentässä, joka kerää kiinnikkeitä alimmalla värähtelytasolla. Henkilöt jotka hankkivat varallisuutta, mainetta, valtaa ja kontrollia olemalla säälimättömiä, petollisia tai julmia, vetävät puoleensa noita serpentiinejä, ja heistä tulee pimeyden sätkynukkeja. Maan mahdollisuusenergiakentässä tuollaiset serpentiinit vähenevät, kun korkeiden värähtelyjen ohjaamia serpentiinejä syntyy nopeasti enemmän kuin niitä. Tämä heijastaa toimintaa planeetalla, jossa valonsoturit voittavat sätkynuket.

Lisätäänpä jotain muuta energiasta. Kun aika kuluu nopeammin ja nopeammin, tunnette itse asiassa ne jatkuvasti korkeammat tai kevyemmät energiatasot, joihin Maa on ylösnoussut. Lineaarinen aikajananne kelloineen ja kalentereineen romahtaa, kun planeetta lähestyy ajatonta jatkumoa, jossa kaikki mitä pidätte menneisyytenä, nykyisyytenä ja tulevaisuutena, on sarja samanaikaisia tapahtumia. Ja kyllä, tämä sisältää kaikki elämänne – tämä mahdollistaa esi-isien ja jälkeläisten yhteensovittamisen sielusopimuksissa ennen syntymää.

Tämän universumin järjestäytyminen ja toiminta jonka Jumala suunnitteli, on oikeasti yksinkertaista. Kolmannessa tiheydessä mutkikkuutta, väärinymmärryksiä ja hämmennystä on runsaasti, ja sukupolvi toisensa jälkeen on lisännyt sitä. Se mitä vanhemmat ja sitten opettajat opettavat, on niiden ”asiantuntijoiden” ja ”auktoriteettien” mielipiteitä, jotka tahattomasti tai tarkoituksella jättävät pois totuuden ja välittävät eteenpäin valheellisuuksia. Pahaa-aavistamattomat 3D-sivilisaatiot etsivät noista lähteistä opastusta, koska he eivät tiedä, että koko universumin kaikki informaatio on heidän sisällään ja heidän vaistonsa, intuitionsa, inspiraationsa ja halunsa tulevat sielun äärettömästä tiedosta.

”Onko astrologisilla kartoilla sama sovelluskohde, kuin ennen Maan ylösnousemisen alkamista?” Aurinkokuntanne taivaankappaleet ovat aina vaikuttaneet merkittävästi toisiinsa ja tulevat aina vaikuttamaan, ja kaikki on ”liikkeessä”. Mitä tahansa tapahtuu jossain tässä universumissa, se vaikuttaa kaikkeen muuhun kaikkialla. Mitä lähempänä jokin on, sitä merkittävämpi vaikutus, joten se mitä tapahtuu maan päällä, vaikuttaa syvällisemmin aurinkokuntanne muihin asukkaisiin, kuin sen ulkopuolella elävään väkeen. Ehdoton rakkaus motivoi kaukaisia, kehittyneitä sivilisaatioita osallistumaan Maan vapauttamiseen aionien pimeydestä.

Mitä näiden karttojen soveltamiseen tulee, emme mitenkään yritä vähentää kiinnostustanne siihen, miten astrologia vaikuttaa teihin henkilökohtaisesti, sanomalla, että jonkin kartan mukaan eläminen estää spontaaniuden ilon. Mikä tärkeämpää, tänä dynaamisena aikana synkronistiset tapahtumat kehittävät nopeasti tilaisuuksia, jotka ovat harmoniassa sielusopimusten kanssa. Niitä voi tulla ylennyksenä tai uutena työtarjouksena, ihailemanne kiinteistön tulemisena myyntiin, jonain syynä muuttaa vieraalle alueelle, jonkin suhteen alkamisena tai loppumisena.

Rakkaat ystävät, menkää rohkeasti uusia kokemuksia ja kohotusta kohti – omaanne ja Äiti Maan – kokien rakkautta sen myriadeissa ilmaisumuodoissa. Rakkaus – samaa energiaa kuin valo – on teidän luonnollinen tilanne. Rakkaus on, kuka olette – Luojalähteen puhdasta ydinolemusta. Rakkautta lähetätte maailmaan joka hengityksellänne, olemisenne joka hetki. Rakkaus on paljon, paljon enemmän kuin tunne, aistimus.

Yksinkertaisimmin sanottuna, rakkaus on Jumala, joka jakaa itseään kaikkien luomustensa kanssa. Rakkaus on universumin parantava voima. Rakkaus on sielussa, ja teidän tarvitsee vain sallia nuo luontaiset tuntemukset rakastaa muita ja vastaanottaa heidän rakkauttaan teitä kohtaan. Rakkaudella ei ole mitään kapasiteettirajoja ja -rajoituksia.

Ilmaistuna rakkaus on muiden kohtelemista ystävällisesti, reilusti, rehellisesti, myötätuntoisesti, auttavaisesti ja välittävästi. Jos rakkaudella voidaan sanoa olevan ”ainesosia”, niin nuo ovat joitain jumalisen ilmaisun ainesosia toiminnassa.

Rakkautta on tietää, että te ja Jumala ja kaikki muut Jumalan luomukset olette erottamattomia. Rakkautta on tietää, että Maa on aistivaa, tietoista elämää ja kunnioittaa kaikkia elämänmuotojaan. Rakkautta on oivaltaa, että kukaan ei voi tuntea muita sielutasolla, ja siksi ei pidä tuomita heitä, vaan olla suvaitsematta jokin teko, joka nähdään haitallisena.

Rakkautta on kuunnella omaa jumalaitseään. Rakkautta on elää sellaista elämää, joka saa aikaan itsen rakastamista. Rakkautta on tuntea iloa itse, silloin kun näette sitä muissa. Rakkautta on tehdä jotain, mikä tuo iloa toiselle. Rakkautta on antaa anteeksi itselle ja muille. Rakkautta on jakaa resurssejanne täydestä sydämestä. Rakkautta on tehdä hyviä tekoja ilman odotuksia.

Rakkautta on tuntea sydämen ja mielen rauhaa. Rakkautta on hiljainen innostus auringonlaskun näkemisestä tai linnunlaulun kuulemisesta. Ja hymy on yksi yksinkertaisimmista ja säteilevimmistä rakkauden ilmaisumuodoista.

Kaikissa näissä tilanteissa ja monissa muissa, joita ehkä kohtaatte ja joiden vaistomaisesti tiedätte olevan rakkautta toiminnassa, ilmennätte Jumalan rakkautta ja rakkautta itseänne kohtaan. [Universumin äänet: äänenne vaikuttaa universumiin. Päästäkää se ulos rakkaudella.]

Aivan kuten rauha maailmassa alkaa rauhasta jokaisessa sydämessä, rakkaus maailmassa alkaa jokaisen ihmisen rakkaudesta itseään kohtaan. Itsen rakastaminen on perusta muiden rakastamiselle ja elämiselle sydämestänne, tuosta sielun sijasta. Ja rakkaat veljet ja sisaret, itsen rakastamiseen sisältyy sen tekeminen, mikä on terveellistä mielellenne, kehollenne ja hengellenne.

Hengittäkää syvään ja rytmisesti, juokaa paljon puhdasta vettä, nukkukaa riittävästi, olkaa luonnossa mahdollisimman paljon, kävelkää paljasjaloin nurmella, halatkaa puuta, laulakaa ja tanssikaa, adoptoikaa jokin eläin, antakaa taiteellisuuden sielussanne säteillä esiin, omistakaa aikaa vahvistavalle hiljaisuudelle, yksinolemiselle ja rauhallisuudelle. Rakastakaa itseänne yhtä paljon, kuin me rakastamme teitä!

Kaikki tämän universumin valo-olennot tukevat teitä ehdottomalla rakkaudella koko maamatkanne ajan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >