HomeViestejäSuzanne Ward1.11.2023 - Viesti Matthewilta

1.11.2023 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
1.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Illuminati aiheuttaa kuolemaa ja tuhoa missä tahansa, mikä sopii heidän agendaansa. Tällä kertaa se on Israel, ja tavoitteena on tuhota Palestiina ja turvata Jerusalem Illuminatin päämajana Lähi-idässä. Se ei ole irrallinen tapahtuma heidän mielissään – se on yksi askel maailman hallintaa kohti.

Benjamin Netanyahu joka oli Illuminatin riveissä ennen tulemistaan Israelin pääministeriksi 1996, oli yksi tuon kohtuuttoman hyökkäyksen aivoista. Hän ei ole koskaan aikonut palvella israelilaisten tai missään päin maailmaa asuvien juutalaisten parhaita intressejä. Hänen tavoitteensa ja toimensa ovat aina olleet linjassa Illuminatin agendojen, kronologisten tapahtumien kanssa, joita he suunnittelevat vuosikymmeniä ennen käynnistämistä, ja he muodostivat Hamasin ja kaikki muut terroristiryhmät auttamaan heitä.

Voimakkaan antisemitismin vastaisen kampanjan ja sen lähtökohdan myötä, että Israel tarvitsee tehokaita sotavoimia varmistamaan selviytymisensä, sillä on ollut luotettavaa tunnepuolen, sotilaallista ja taloudellista tukea aina alustaan saakka, 1947. Kuitenkin pelottavan puolustuksen poisvetäminen Gazan rajalta juuri ennen hyökkäystä, oli niin epäilyttävää, ettei Netanyahu saa niin laajaa tukea, kuin hän odotti.

Bidenin hallinto ja muutama muu Illuminatin operoima hallitus yhtyy taisteluhuutoon hänen kanssaan, mutta muut vaikutusvaltaiset äänet tuomitsevat palestiinalaisten siviilien tappamisen, pääsyn estämisen elämän perusedellytyksiin ja kotien raunioittamisen, oikeutettuna tekona Hamasin tekemistä julmuuksista, tuhoamisista ja panttivankien ottamisesta.

Jokainen ihminen johon tämä tragedia vaikuttaa – tai mikä tahansa monista muista sydäntä raastavista Illuminatin aiheuttamista traumoista, joita maaperheemme joutuu kärsimään – on Jumalan lapsi, ja Jumala tuntee kaiken, mitä jokainen sielu tuntee. Suremme sitä, mitä jotkut maaperheestämme tekevät muille. Jumalan piinan ja loputtomien kyynelien syvyys on sanoinkuvaamatonta.

Rakkaat ystävät, älkää valitko puolta tässä surullisessa tilanteessa, vaan lähettäkää rakkausvaloa kaikille maailmassanne – tuon energian korkeiden värähtelyjen tsunami on keino, jolla väkivalta lopetetaan. Kostotoimet eivät tuo rauhaa tuolle alueelle tai paranna pirstoutuneita elämiä. Nämä naapureina elävät kansat haluavat elää rauhanomaisesti ja yhteistyötä tehden, pitäen turvassa perheensä. He eivät ole vihollisia – he eivät nosta aseita toisiaan vastaan.

Taistelevat joukot jotka vuodattavat verta kummallakin puolella, ovat pimeyden sätkynukkeja, olentoja jotka ovat vailla valoa. He ovat tämän sukupolven pahantekijöitä siinä pirullisessa ideologiassa ja pahoissa teoissa, jotka ovat olleet osa elämää maailmassanne tuhansia vuosia.

Emme tuomitse heitä. Sanomme, että ihmisten täytyy tietää, että Illuminati, syvä valtio, yksi maailmanjärjestys, varjohallitus ja salaseura on totta – se ei ole valtavirtamedian ”salaliittoteoria”. He ovat epätoivoisia ja sitkeitä, ja koska he tarvitsevat pelon ja kärsimyksen matalia värähtelyjä selviytyäkseen, tämän valonvoimien ja pimeyden välisen taistelun viimeisen vaiheen aikana he aiheuttavat kaaosta ja tuhoa. Kenties aiheuttavat teknologialla ”luonnonkatastrofeja”, tuottavat hologrammin hirviömäisten avaruusolentojen invaasiosta, tai aiheuttavat ”mielenkontrolloiduille” yksilöille massatappamisvimmoja.

Jotkut teistä luulevat, että avaruusperheenjäsenet vievät Illuminatin oikeuteen. Maanulkopuoliset ovat auttaneet Maata monin tavoin kautta historian, joten tuo ajatus on ymmärrettävä. Mutta tämä ei ole osa jumalaista suurta suunnitelmaa, joka ei salli jäsenten tulla hoitamaan tilanteita, jotka ylittävät Maan sivilisaation kyvyt.

Esimerkiksi, he loivat tehokkaan valoverkon, joka estää matalavärähteisiä sivilisaatioita tulemasta aurinkokuntaanne. Voimakkaat kaukaiset sivilisaatiot säteilivät massiivista valoa, joka pelasti planeetan elämän, ja maanulkopuoliset erikoisjoukot ovat estäneet ohjusten ydinkärkien räjähtämisen. Miehistöt mammuttimaisessa avaruusaluksessa lähellä aurinkokuntanne reunaa, karkottivat ilkeämieliset rakennetut muodot, joissa on älykkyyttä, ja he purkivat teknologian, jonka oli tarkoitus vangita mielet maan päällä, olemalla vuorovaikutuksessa 5G-laitteiden kanssa.

Universaalit neuvostot jotka asettavat standardit sivilisaatioiden vuorovaikutukselle, eivät hyväksyisi 90 % tappamista Maan väestöstä, mikä on Illuminatin pitkäaikainen tavoite. He eivät voi saada kolmatta maailmansotaa – he aloittivat ensimmäisen ja toisen maailmansodan ja tekivät valtavia omaisuuksia myymällä sotakoneistoa sotien molemmille puolille. Eivätkä he voi valmistaa ja vapauttaa lisää tappavia viruksia. Neuvostot pitävät sen, että pimeyden hallinta planeetalla on ohi kerta kaikkiaan, mutta runsaaseen apuun ei sisälly toimintaa, johon Maan asukkaat kykenevät. Oikeustoimenpiteisiin ryhtyminen ja todistettujen pahantekijöiden syytteeseenpano on ihmisten vastuulla.

Heränneet ja heräävät sielut haluavat tietää, mikä on totta ja mikä ei, ja on tärkeää, että he tietävät, mistä saadaan todenperäistä informaatiota. Jos tilaisuus syntyy – tai parempi, luokaa tilaisuus – kertokaa sielun etsijöille internet-sivuja ja kirjoja, joiden tiedätte tarjoavan, mitä he tarvitsevat ja etsivät. Tämä on osa missionne mentorointiaspektia, rakkaat ystävät.

Olemme selittäneet energiaserpentiinien ohjaamista ajatusten ja aikomusten avulla, ja meidän täytyy korostaa lisää aikomuksen voimaa, joka säteilee värähtelyjä erillään itse toiminnan tuottamista värähtelyistä. Hyväntahtoinen aikomus jossa on positiivinen lopputulos, tuottaa värähtelyjä taajuusasteikon huipulla, ja tuhoisa lopputulos joka on toiminnan aikomus, tuottaa värähtelyjä sen alapäässä.

Silloin kun aikomus on hyväntahtoinen, mutta toiminta menee pieleen, aikomuksen korkeat värähtelyt ylittävät toiminnan tuloksen matalat värähtelyt. Yksinkertainen esimerkki on, että viette kauniin kukkakimpun sairaalle naapurille nostamaan hänen mielialaansa. Ette tiennyt, että hän on allerginen noiden kukkien siitepölylle, ja nyt ne lisäävät hänen kurjuuttaan. Hyvän aikomuksenne korkeat värähtelyt voittavat ne matalat värähtelyt, joita aiheutui huomaavaisen eleenne onnettomista vaikutuksista.

Illuminatin vastahyökkäyksen aikomus Gazassa on aiheuttaa massiivisesti kuolemaa, vammoja, pelkoa ja äärimäisiä vastoinkäymisiä selviytyjille, ja Israelin puolustusvoimat ovat määrätty lamaannuttamaan Palestiina korjauskelvottomaan tilaan. Tuon yhdistelmän alimmat värähtelyt, lisättynä kaikkien kärsivien värähtelyihin, roikkuvat kuin pahaenteiset myrskypilvet Maan horisontissa.

Rakas perhe, voimakas valonne auttaa kumoamaan nuo värähtelyt ja lopettamaan tämän Gaian sielun pimeän yön. Samaa apua tulee empatiasta, rohkeudesta, myötätunnosta, jakamisesta, ystävällisyydestä, toivosta, rehellisyydestä, anteeksiannosta – rakkauden upeista ainesosista, joita leijuu ympäri maailmaa.

Haluamme painottaa toivon merkitystä. Voimakas toivontunne – ei heikko tunne, jota lähentelee epäilyä, vaan syvä, sisimmän vahva toiveikkuus – motivoi yrittämään, yrittämään ja yrittämään uudestaan, kunnes ponnistelut palkitaan. Toivo pitää onnistumisen mahdollisuuden elossa, samaan aikaan kun sinnikkyys ilmentää sen.

”Jos kaiken ykseys on sielutason tieto, miten voi olla, että valotyöntekijät tietävät sen, mutta muut ihmiset eivät?” Universaalisti useimmat ihmiset tietävät sen. Maan sivilisaation evoluution tässä vaiheessa on vain vähän tietoista tietoa informaatiosta, joka tiedetään yleisesti muualla. He näkevät kolmannen tiheyden tilanneet selkeämmin päivä päivältä, mutta tuo yhteys sielutason tietoon on vasta alkamassa.

Monien sielujen älykapasiteetin tylsistyminen tuli siitä, kun pimeiden voimien sätkynuket laittoivat horrokseen 10 säiettä heikkojen ja kokemattomien sivilisaatioiden 12-säikeisessä DNA:ssa. Aikomus oli tehdä noista ihmisistä helposti kontrolloitavia tähdentämällä heidän mieliinsä sitä uskomusta, että he ovat vähempiarvoisia ja tarvitsevat ”auktoriteetteja” huolehtimaan ja opastamaan. Nuo uskomukset seurasivat ”vaikutettujen” sielujen solumuistissa inkarnaatiosta toiseen.

Paljon myöhemmin kirkon ja valtion itseä palvelevat ja kavalat hallitsijat keksivät ”Jumalan lakeja” ja muita oppeja. Nämä kertoivat ihmisille, että he ovat syntisiä ja riippuen siitä, miten tottelevaisia he ovat, kuollessaan he joutuvat joko taivaaseen tai helvettiin ikuisesti.

Se mitä yksilö uskoo, on hänen todellisuutensa siitä riippumatta, miten kaukana tuo uskomus on universaalista totuudesta. Vakavilta kuulostaviin uskonnollisiin opetuksiin uskominen aiheutti pelkoa, katkeruutta, vihaa, pettymystä, syyllisyyttä, stressiä, epäluuloa, kostonhimoa, nöyristelyä, katetutta, mustasukkaisuutta, pakkomielteisyyttä, tekopyhyyttä ja puhdasta tuhoutumisen tunnetta. Usein nuo tunteet johtivat kamalaan käyttäytymiseen ja pahensivat pimeyttä.

Niinä pitkinä, pitkinä aikakausina, ennen kuin Terraa kutsuttiin Maaksi, planeetta tuli tunnetuksi poikkeuksellisena kouluna, jossa sielut voisivat oppia kunnolla käsittelemään tunteita ja kehittyä henkisesti ja tietoisesti kolmannesta tiheydestä neljänteen.

Planeetasta tuli karmakaruselli, koska useimmat jotka kerääntyivät sinne, tulivat sivilisaatioista, joilla oli horroksessa oleva DNA. Se muodosti verhon ihmisten tietoisuuden ja heidän sielutason tietonsa välille, ja monet tarvitsivat useita elämiä valitsemiensa oppituntien oppimiseen. Useimmat Maan asukkaat sen jälkeen, kun Atlantis ja Lemuria menetettiin, ovat tulleet noista heikennetyistä  sivilisaatioista.

Siitä syystä ilmoittauduitte vapaaehtoisiksi menemään Maahan, rakkaat ystävät! Tiesitte silloin, että olette onnistuneesti auttaneet muita kolmannen tiheyden sivilisaatioita heräämään. Tiesitte, että olette voimakkaita, moniulotteisia ja ikuisia sieluja, jotka ovat eläneet eri sivilisaatioissa maan päällä ja monilla muilla planeetoilla. Tiesitte, että teillä on ollut elämiä joka roolissa, suhteessa ja elämäntyylissä planeetalla ja olette erottamattomasti yhdistyneet energeettisesti kaikkiin elämänmuotoihin kaikissa maailmoissa, koko tässä universumissa.

Tiedätte edelleen kaiken sen ja paljon, paljon enemmän, mitä ette muista, koska olette 3D-kehossa maailmassa, joka vasta nyt tulee esiin 3D-mentaliteetin miasmasta. Mutta toisinaan käytte kehittyneissä elämissä solumuistivälähdyksinä, tai yhdistytte sielunne äärettömään, kosmiseen tietovarastoon, ja resonoitte aina jonkun uuden sukulaissielun korkeiden värähtelyjen kanssa.

Ja, rakkaat veljet ja sisaret, eikö teillä aina silloin tällöin ole suloisia kiitollisuuden ja nöyryyden tunteita siitä, että teidät valittiin kokemaan huomionarvoinen ja tyydyttävä elämä, tänä mitä dramaattisimpana ja dynaamisimpana aikakautena maan päällä?

Kaikki olennot tässä universumissa kunnioittavat teitä ja tukevat teitä ehdottomalla rakkaudella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >