Päivän uffo

Hyvä kello kauas kuuluu, uffo vielä kauemmas
HomeViestejäSuzanne Ward14.1.2019 - Viesti Matthewilta

14.1.2019 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
14.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Positiiviset ja negatiiviset reaktiot jatkuvasti lisäntyviin värähtelyihin, ovat pitäneet Maan mahdollisuuskentän liian myllertävänä, jotta mikään toiminta saavuttaisi pysäyttämättömän vauhdin. Kuitenkin energiaserpentiinit jotka liittyvät Illuminatin kaikkien päätekijöiden asettamiseen syytteeseen ja moniin kulissien takaisiin toimiin pimeyden kontrollin lopettamiseksi maailmassanne, ovat vahvistuneet jatkuvasti, ja vaikuttaa siltä, että nuo syytteet toteutuvat ensimmäisenä. Jos tuon vahvistumisen nykytahti jatkuu, käynnissä oleva toiminta voi tulla maailmanlaajuiseen tietoon kuukausien sisällä.
 
Tunnettujen yksilöjen syyttäminen rikoksista ihmiskuntaa vastaan, tulee järkytyksenä useimmille ihmisille, ja on kohtuullista odottaa reaktioiden olevan "valeuutisista" kiivaaseen kieltämiseen, vihaan ja pelkoon saakka. Alempiarvoiset Illuminatin jäsenet yrittävät hypätä laivasta, sen kanssa hukkumisen sijasta, epäoikeudenmukaisesti syytetyt yksilöt haluavat todistaa syyttömyytensä, ja jos joillain tahoilla on voimakasta vastarintaa, hyvin todennäköisesti armeijan joukkoja kutsutaan pitämään yllä yleistä turvallisuutta. Hämmennys on laajaa, kunnes yhteiskunta ymmärtää tapahtumien kauaskantoisen, suotuisan vaikutuksen.
 
Rakkaat ystävät, aika pian tehtävänne valotyöntekijöinä lisääntyy pykälän tai pari. Pelottomuutenne ja riemunne voi rauhoittaa ihmisiä ympärillänne, ja se on valtavan hyödyllistä, mutta teidän täytyy olla myös mentoreita. Ihmisille täytyy kertoa, että noiden yksilöjen poistaminen vaikutusvaltaisista paikoistaan johtaa rauhalliseen maailmaan, jolla on viisaat ja kunnioitettavat johtajat, sekä sotimisen, korruption, pettämisen ja köyhtymisen loppumiseen. Voitte todistaa selityksenne osoittamalla epäilijät asiaankuuluvaan informaatioon, jota tutkijat ovat keränneet ja jota on julkaistu internetissä tai muualla, ja jos yksilöt uskovat telepaattisen kommunikoinnin olevan totta, kertokaa heille kanavoidusta informaatiolähteistä, joihin luotatte. 
 
Monet teistä kysyvät, voivatko tulevat energia-aallot aiheuttaa kokemianne vaivoja, ja jos näin on, mitä voitte tehdä epämukavuuden helpottamiseksi. Aiemmissa viesteissä olemme puhuneet melko yksityiskohtaisesti tästä tärkeästä aiheesta, mutta se kannattaa toistaa, ja annamme tiivistetyn version tuosta informaatiosta.
 
Ensisijaisia oireita kehon sopeutumisesta voimistuvaan energiaan on väsymys, heikkous ja yleinen levottomuuden tunne – muistikatkokset, päänsärky, mielialavaihtelut, lihas- ja nivelsärky, korvien soiminen, epäselvä näkö, kouristelu, pahoinvointi ja kutiaminen eivät ole tavattomia. Niiden vaikutusten vähentämiseksi nukkukaa tarpeeksi, liikkukaa ikäänne sopivasti ja juokaa paljon vettä. Välttäkää sokeria, alkoholia – paitsi kohtuullinen määrä punaviiniä – ja ruokia joissa on kemiallisia lisäaineita. Hedelmissä ja vihanneksissa on kaikista ruuista eniten valoa, ja valitkaa luomutuotteita, jos pystytte siihen taloudellisesti. Jos ruokavalionne ei ole vegetaarinen tai vegaani, valitkaa merenantimia, jossa ei ole epäpuhtauksia, sekä munia, maitotuotteita ja lihaa eläimistä, joille ei ole annettu antibiootteja tai kasvuhormoneja.
 
Mentaali- ja tunnestressin vähentäminen on erittäin tärkeä – stressi on kaiken sairauden ydinsyy – mutta älkää ottako lääkkeitä nukahtamiseen, piristymiseen tai rauhoittumiseen. Se mikä on hyödyllisintä teille stressin vähentämisessä, on ainutlaatuista jokaiselle teistä, mutta seuraavat ehdotukset voivat nostaa värähtelyänne ja näin ne tekevät hyvää kaikille. Muuttakaa negatiiviset ajatukset ja tunteet positiiviseksi. Välttäkää tilanteita, jotka tyhjentävät energiaanne. Tuntekaa kiitollisuutta hyvistä asioista elämässänne. Päästäkää irti katkeruudesta ja antakaa anteeksi niille, joiden tunnette tehneen teille vääryyttä. Olkaa luonnossa niin usein, kuin voitte. Viettäkää aikaa eläinten kanssa. Varatkaa aikaa yksinolemiseen ja itsehavainnointiin. Meditoikaa. Kuunnelkaa suosikkimusiikkianne. Lukekaa kohottavaa runoutta tai proosaa. Katselkaa huvittavia tv-ohjelmia. Kirjoittakaa turhautumisenne aiheet ja sitten päästäkää irti tuosta tunteesta. Kommunikoikaa samanmielisten ihmisten kanssa. Hymyilkää usein, ja rakastakaa itseänne yhtä paljon, kuin me rakastamme teitä.
 
Varoitamme, että yllä mainitut oireet voivat olla merkki myös sairauden puhkeamisesta. Jos vaiva jatkuu, konsultoikaa terveydenhoitoasiantuntijaa, mieluummin sellaista jolla on holistinen tapa diagnosoida ja hoitaa. Mitä tunnollisemmin huolehditte mielestänne, kehostanne ja hengestänne, sitä enemmän valoa sisäistätte – valo lisää värähtelyänne ja se mahdollistaa teille helpomman sopeutumisen tuleviin energia-aaltoihin.
 
"Vatikaani on tiennyt ikuisuuksia pedofiilipapeista. Miksi paavi ei ole ryhtynyt jo kauan sitten toimeen noiden inhottavuuksien lopettamiseksi?" Vuosisatoja paavit olivat rikkaimpien perheiden, Illuminatin edelläkävijöiden, jäseniä. He kontrolloivat massoja "paavillisella erehtymättömyydellä" ja "Jumalan laeilla", samalla kun paavien perheet keräsivät lisää rikkauksia kymmenyksillä, veroilla ja "Jumalan rasitteilla".
 
Hartaat uskovaiset tekivät käytännössä ilmaista työtä, jolla rakennettiin ylenpalttisia rakennuksia Vatikaanin tiluksille, ja mestarilliset maalarit, kuvanveistäjät ja lasimaalausten ja monimutkaisten tiilimuraalien tekijät tuottivat sen taiteen, joka hyvin mahtavasti koristaa noita rakennuksia. Vaikkeivät paavit noina vuosina ja vuosisatoina olisi ehkä itse olleet pedofiilejä, aivan varmasti he eivät halunneet kenenkään tietävän, että pedofilia oli yleistä katolilaisuuden hierarkiassa.
 
Silloin kun ensimmäisiä syytöksiä tehtiin, rikoksentekijät väittivät olevansa viattomia, ja se oli lorun loppu, mutta kun valo voimistui, niin vahvistui myös useampien ja useampien hyväksikäytettyjen yksilöiden päättäväisyys puhua. Kun samat väitteet aikuisista maallisen yhteiskunnan luotetuissa asemissa johtivat tunnustuksiin ja tuomioihin, syytöksiä pappeja vastaan ei voinut enää lakaista maton alle. Vaikka paavi on tunnustanut nuo pitkäaikaiset rikkomukset, Vatikaanissa tapahtuneiden kohtuuttomien tekojen laajuus on vielä paljastamatta. Niin järkyttävää kuin noiden todisteiden kertominen suurelle yleisölle tulee olemaankin, Vatikaanin paljastuminen satanismin kansainväliseksi päämajaksi on sitä vielä enemmän.
 
"En usko, että Matthewilla on hyvä ymmärrys, mitä voi tapahtua, kun maan ulkopuoliset tulevat tähän maailmaan ja yrittävät tehdä muutoksia. Sitten kun ne saavat aikaan muutoksia teknologioillaan, olemme riippuvaisia heistä. Sitten kun riippuvuus on muodostunut, tapahtuu kontrollointia. Planeetallamme on monia resursseja ja luultavasti ne ovat arvokkaita ulkopuolisille sivilisaatioille. Salaseura on pahoja tyyppejä, ja voimme vapauttaa maailmamme heistä ajan kuluessa, kun useammat ja useammat ihmiset valaistuvat. Emme tarvitse ulkopuolisia lähteitä siihen, erityisesti kun nuo ulkopuoliset lähteet ovat kiinnostuneita planeetastamme kaupankäynnin ja voittojen vuoksi. Intuitioni kertoo minulle, että mikään ulkopuolinen lähde joka vierailee maailmassamme, ei ole hyvä meille pitkällä tähtäyksellä."
 
Monissa viesteissä olemme puhuneet sen tärkeydestä, että luotatte omaan intuitioonne, tietoisen mielen opastukseen sielutasolta, jolla tiedetään totuus. Tämä on tapaus, jossa uskomus estää intuitiivisen tiedostamisen – se mitä yksilö uskoo, on hänen todellisuutensa riippumatta siitä, tuleeko se faktasta vai valheesta vai olettamuksesta. Tämän kirjoittaneen rakkaan sielun huolien hälventäminen on tarpeellista, koska hän ei ole yksin epäluulossaan muita sivilisaatioita kohtaan, ja miehistöt Maata ympäröivillä aluksilla eivät voi laskeutua eivätkä keskuudessanne elävät maan ulkopuoliset voi esittäytyä, ennen kuin yhteiskunta on valmis tervehtimään heitä pelotta.
 
Siis puhutaanpa kahdesta asiasta, jotka ovat oleellisia tässä. Toinen on Gaian halu, että elämä planeetalla on sen vision mukaista: kaikki elävät rauhallisesti harmoniassa luonnon kanssa ja jakavat maailman yltäkylläisyyden. Toinen on universaali laki: mikään sivilisaatio ei saa tuputtaa ideoitaan millekään toiselle sivilisaatiolle, vaikka ne olisivat kuinka suotuisia. Vastaavasti sielut jotka päättivät elää maan päällä, tekivät syntymää edeltäviä sopimuksia, jotta ne voisivat saattaa loppuun kolmannen tiheyden karmaoppitunnit. Ja sopimuksia tekivät myös ne myriadit sielut, jotka auttaisivat heitä tulemaan valaistuneiksi, jotta he voisivat kanssaluoda sellaisen maailman, kuin he, kansa, haluavat – se on sama maailma, jota Gaia haluaa heille. Ja Jumala valtuutti henkisesti ja tietoisesti kehittyneitä sivilisaatiota auttamaan maaperhettään planeetan vapauttamisessa pimeydestä, joka on estänyt sitä ilmentämästä tuollaisen maailman.
 
On liian myöhäistä ajatella, että voitte vapauttaa maailman salaseurasta omin päin. Se massiivinen valo jota säteili sivilisaatioista noin 80 vuotta sitten, puuttui salaseuran läpitunkevaan pimeyteen, joka kontrolloi elämää maailmassanne. Noiden sivilisaatioiden jäsenet jotka tulivat vapaaehtoisesti Maahan, ankkuroivat tuota valoa ja generoivat omaansa, ja näin toivat valoon salaseuran pitkään kätketyt katalat toimet. Joukot taivaallanne ovat estäneet salaseuran laukaisemien ydinkärkien räjähtämisen ja vähentäneet myrkyllisiä elementtejä niiden kemikaalivanoista. Jotkut monista maan ulkopuolisista joita elää keskuudessanne, ovat estäneet salaseuran yritykset aloittaa pandemioita, jotkut ovat paljastaneet sen muita laittomia ja moraalittomia toimia, jotkut tekevät työtä salaseuran kontrollin kaappaamiseksi globaalissa taloudessa ja jotkut ovat kansainvälisessä ryhmässä, joka yrittää lopulta saada salaseuran lain edessä vastuuseen.
 
Maan ulkopuoliset pystyttivät myös planeetan ympärille valoverkon, joka estää minkä tahansa matalavärähteisen lähteen sisääntulon. Siksi ainoastaan olennot joilla on korkea värähtely, voivat tulla Maahan, ja niillä jotka ovat odottaneet liittymistä seuraanne, ei ole aikomusta tai kiinnostusta hyötyä maailmanne resursseista tai kontrolloida sen asukkaita.
 
Kyllä, niiden teknologia muuttaa tosiaan planeettaa. Teitä ällistyttävällä nopeudella ne hävittävät ydinjätteen, poistavat myrkyt maaperästä, vesistä ja ilmakehästä, muuttavat erämaat viljelyskelpoiseksi maaksi ja laajentavat sademetsiä, ja teidän tiedemiehenne työskentelevät rinta rinnan näiden maan ulkopuolisten kanssa kaikissa noissa hankkeissa. Tavallinen kansa ei halua eikä sen tarvitse tulla riippuvaiseksi toisista sivilisaatioista, ja kun vierailevat auttajat ovat opettaneet teknologioidensa käytön teille ja antaneet ne teille, he haluavat palata kotimaihinsa ja perheidensä luo.
 
Tuntekaa kiitollisuutta näitä "ulkopuolisia lähteitä" kohtaan! Samalla kun hallituksenne kieltävät niiden olemassaolon, viihdeteollisuutenne kuvaa ne hirvittävinä otuksina, jotka syövät, tappavat tai orjuuttavat teidät. Siinä on enemmän kuin riittävästi yhteiskunnallenne voitettavaa, lisäämättä enää huolta siitä, että toisten maailmojen väki aikoo hyötyä luonnonvaroistanne – salaseura on tehnyt sitä vuosisatoja. Muut sivilisaatiot ovat auttaneet Maan ihmisiä myriadeilla tavoilla vuosituhansia, koska sielut jotka ruumiillistuvat sinne, ovat universaalin perheen rakkaita jäseniä.
 
Sanomme näkemiin tällä erää, rakkaat veljet ja sisaret, mutta joka hetki me ja kaikki muut valo-olennot tässä universumissa tuemme teitä ehdottoman rakkauden voimalla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >