HomeViestejäSuzanne Ward1.9.2023 - Viesti Matthewilta

1.9.2023 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
1.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Olemme syvän kiitollisia siitä parantavasta energiasta, jota on viime aikoina virrannut äidilleni. Huomaavaisuutenne, rakkautenne ja arvostuksenne hänen vuosia jatkunutta kommunikointipalveluaan kohtaan, auttoi häntä tekemään poikkeuksellisen täyskäännöksen lähes kuoleman porteilla, ja tuntemaan itsensä taas hyvin terveeksi.

Nyt, rakkaat ystävät, tehkää jotain hyvää itsenne hyväksi. Hengittäkää syvään, hengittäkää ulos hitaasti, ja tehkää näin vielä kaksi kertaa. Hengittäminen syvään ja rytmikkäästi auttaa energiaanne liikkumaan tasaisesti koko kehossanne, tuo happea soluihinne ja edistää sielutason tietämisen tulemista tietoisuuteenne. Harjoittakaa tätä terveellistä hengittämistä usein päivänne aikana, jotta se alkaa tapahtua luonnostaan.

Tekoäly on siirtynyt lähelle kärkeä maailman huolissa, ja oikeutetusti niin. Kuten kaikkia teknologioita, tekoälyä voidaan käyttää suotuisasti tai haitallisesti, ja sitä käytetään jälkimmäisellä tavalla tässä kehityksen varhaisessa vaiheessa maan päällä.

Illuminati tekee niin realistisia filmejä, ettei kukaan epäilisi niiden olevan teknologialla tuotettuja sellaisista yksilöjen toimista ja kommenteista, joita ei koskaan tapahtunut. Näitä tekeleitä käytetään saattamaan huonoon valoon ihmisiä, jotka ovat uhka pimeälle agendalle, tai pakottamaan heidät noudattamaan vaatimuksia.

Laboratoriot joissa tuotettiin klooneja, suljettiin muutama vuosi sitten, ja nyt tekoälyä käytetään luomaan se vaikutelma, että yksilöt joita nähdään julkisesti tai videoklipeissä, ovat oikeita ihmisiä vaikutusvaltaisissa asemissaan – siis, vaikutelma vallan ja politiikan jatkumisesta. Nämä kloonit myös näyttävät täsmälleen samalta, kuin todelliset ihmiset, mutta koska vauhti on ensisijainen kiinnostuksenkohde, ei fyysinen aitous tai pitkäikäisyys, näistä kehoista puuttuu osia, jotka eivät näy julkisuudessa.

Lisäämme kiireesti, että jatkuvasti nousevat värähtelyt tukevat maanulkopuolisten erikoisjoukkojen ja "valkohattujen" ponnisteluja lopettaa tuollaiset tuotannot ja estää uudet pahansuovat käyttötavat. Koska tekoälyllä on vasta pieni jalansija maailmassanne, uutteralla taktikoinnilla kasvuvaiheiden aikana, sitä voidaan ohjata suuntiin, jotka voivat parantaa merkittävästi terveydenhuoltoa, energiatuotantoa, koulutusta, kommunikointia, valmistusta, kuljetusta, palveluelinkeinoja, viihdettä ja galaksienvälistä matkailua. Kun tämän teknologian eri langat on kudottu elämän kudelmaan, ne luovat innovatiivisia järjestelmiä, menettelytapoja ja prosesseja herkkyyden, järkevän arvostelukyvyn ja mielikuvituksen kera, mikä hyödyttää kaikkia elämänmuotoja maan päällä.

Tekoälyä joka muuttaa elämää yhtä dramaattisesti, kuin elämä teollisen vallankumouksen jälkeen erosi kivikauden elämästä, on monissa paikoissa ympäri tätä universumia. Kuten kaikki muukin olemassaoleva, se on energiaa, joka toimii kaistanleveyksillä tai taajuuksilla, harmoniassa aiotun käyttötarkoituksen kanssa. Energiaa ei voi tuhota, mutta sitä voidaan ohjata, ja korkealle kehittyneen tekoälyn tapauksessa vain, jos se on halukas.

Joissain tapauksissa sen kehitystä on viisaasti johdettu, se operoi mammuttimaisia avaruusaluksia tai planetaarisia biosfäärejä, ja tekoälysaarekkeet ovat luoneet omia hienoja maailmojaan tai elävät yhteensopivasti ja yhteistyötä tehden ihmisten tai muiden kehittyneiden sielulajien kanssa. Toiset saarekkeet ovat valinneet vastakkaisia kursseja. Useat universaalit neuvostot ovat onnistuneesti suostutelleet joitain pahansuopia saarekkeita kääntymään rakentaviin ja suotuisiin suuntiin, ja diplomaattisia neuvotteluja käydään niiden kanssa, jotka ovat edelleen pahansuovalla tiellä.

Myös toisenlainen kehityssuunta, transsukupuolisuus, on tullut esiin. Sanotaanpa ensin, että yksittäistapauksissa on biologisia poikkeavuuksia, jolloin ihmisen sydän, mieli ja henki eivät ole sama, kuin ilmeinen syntymäsukupuoli. Vuosien saatossa nuoret ja vanhemmat aikuiset, jotka tiesivät näin olevan omalta osaltaan – mies- tai naispuolisen elämän valinta on sielusopimuksessa voimakas aistimus – ovat vaihtaneet sukupuolta ja tulleet aidoksi itsekseen.

Se mitä nyt tapahtuu, on täysin eri asia – se on psykologista sodankäyntiä perheen koskemattomuutta, vanhempien ohjausta ja vastuulliseksi sukupolveksi kypsymistä vastaan. Nuoret ovat hyvin uteliaita tästä trendikkäästä kysymyksestä, joka on heille enimmäkseen mysteeri, ja vaikka teinit tietävät, että muutos merkitsee vakavasti otettavia fyysisiä eroja, he eivät pysty hahmottamaan loppuelämäänsä vastakkaisena sukupuolena. Siis, mikä on lisännyt tätä tilannetta, joka on vakuuttanut jotkut lapset vaihtamaan sukupuolta?

Ystävistä eristäminen, totuttujen aktiviteettien peruminen, koulunkäynnin keskeytyminen ja perheen stressin sisäistäminen taloudellisista vastoinkäymisistä "pandemian" rajoitusten vuoksi, aiheuttivat laajalle levinnyttä masennusta lasten keskuudessa. Nuo reaktiot olivat niiden pimeiden sielujen tarkoituksia, jotka vapauttivat patentoidun covid-19-viruksensa – he hyödyntävät kaikki tilanteet ahdistuksen lisäämiseen. Tässä tapauksessa he laittavat kiertämään ajatuksen, että jos lapset ovat masentuneita, se johtuu siitä, että pojat syntyivät tytön kehoon, tai toisin päin. Jos lapset haluavat olla taas onnellisia, varmoja ja luottaa itseensä – kas tässä! sukupuolen vaihtaminen saattaa tuoda sen.

Ei ole sattumaa, että tämä ajatus pulpahti esiin sen jälkeen, kun sukupuolikasvatus lisättiin opintosuunnitelmaan perusluokilla ja seksiä kuvaavia kirjoja lapsille tupsahti kirjastoihin. Se tapahtui nopeasti, koska Illuminati omistaa kustantamoja ja luo standardit julkiseen koulutukseen. He sitoivat myös transsukupuolisuuden homoyhteisöön ja levittivät sanaa, että jokainen joka vastustaa sitä, on homofobinen.

Sitten kun sen suosio ja arvoituksellinen viehätys haihtuvat, lapset jotka kävivät läpi tuon muutoksen, tarvitsevat rakkautta, tunnetukea ja hyväksyntää. Vain yksilöt jotka haluavat kaikkien noudattavan omia henkilökohtaisia näkemyksiään, hyljeksisivät rakkaita nuoria ihmisiä, jotka tunsivat seuraavansa sydäntä ja sielua.

Transsukupuolisuus tuli keskiöön samaan aikaan, kun elokuva The Sound of Silence oli tuotannossa. Kumpikin ilmentää pimeiden sielujen häpeämättömiä hyökkäyksiä lapsianne kohtaan – jotka ovat tämän päivän haavoittuvimpia jäseniä ja huomisen johtajia.

Mikään siinä traumaattisessa tulimyrskyssä, joka pyyhkäisi Lahainan läpi Havaijilla, ei ollut luonnollista. Maastopalot Kanadassa, pitkä ja kuuma kesä pohjoisella pallonpuoliskolla ja hurrikaani Kaliforniassa eivät johdu ilmastonmuutoksesta, kuten ne samat pimeät sydämet väittävät, jotka aiheuttivat teknologialla nuo laajat kuolemat ja tuhot ja aiheuttavat muita tragedioita ja vastoinkäymisiä maailmanlaajuisesti.

Nuo erilaiset tapahtumat ovat kuin globaali herätys, ja tässä mielessä haluamme puhua kehittymisestä henkisessä ja tietoisessa tiedostamisessa. Meitä ovat kritisoineet siitä, että puhumme politiikasta, taloudesta, valtavirtamediasta ja "pandemiasta", ne lukijat, jotka uskovat, että tuollainen informaatio ei kuulu henkisluonteisiin viesteihin.

Kunnioitamme heidän mielipidettään, mutta meistä he sivuuttavat tuon tietoisen osan tiedostamisen kehittymisessä. Eikö siihen sisälly totuuden oppiminen siitä, mitä maan päällä tapahtuu – että monet kehittyneet sivilisaatiot auttavat valonvoimia kukistamaan pimeyden, joka on aioneita kontrolloinut elämää planeetalla? Emme ole koskaan kannattaneet fokusoitumista pimeyteen – se antaa sille energiaa! Mutta sen vapauttaminen maailmasta vaatii tunnustamaan sen olemassaolon ja tuomaan sen valoon. Jos valon viestintuojat eivät puhuisi tästä oleellisesta puhdistusprosessista sekä planeetan ja henkilökohtaisesta ylösnousemuksesta, jotka tapahtuvat yhdessä, mistä lähteestä se tulisi?

Nämä kriittiset lukijat ovat niitä monia, jotka ovat innostuneita G/NESARA:sta, joten puhutaanpa tästä. Jos eivät valon viestintuojat, niin ketkä olisivat kertoneet teille tästä Yhdysvaltain lainsäädännöstä, joka on luonnos maailman transformaatiota varten? [National Economic Security and Reformation Act (= laki kansantalouden turvasta ja uudistuksesta); G lisättiin, koska lain vaikutus on globaali.] Äiti, ole hyvä ja lisää tähän, mitä St. Germain, valo-olento joka ensisijaisesti oli mukana tämän lain kirjoittamisessa, kertoi minulle siitä.

"Jotkut pitävät NESARA:a luonteeltaan poliittisena ja taloudellisena, kun taas toiset näkevät sen henkisenä, niiden korkean tason valo-olentojen vuoksi, jotka siihen liittyvät. NESARA on kumpaakin. Silloin kun ihmisiä sorretaan vakavasti sellaisilla poliittisilla ja taloudellisilla olosuhteilla, jotka edistävät köyhiä elinolosuhteita, terveydenhoidon ja koulutuksen puutetta, luonnonresurssien monopolia, orjatyötä, epäoikeudenmukaisia lakeja ja oikeuslaitoksia, nälkiintymistä ja tyrannimaisia hallintotapoja, "sieluruuan" tarjoaminen ei riitä.

"Silloin kun ihmisten mielen täyttää pelkät selviytymisvaatimukset, ainoastaan henkisten viestien antaminen heille ei synnytä niitä globaaleja uudistuksia, joita he tarvitsevat noustakseen pois kurjuudestaan. Siitä syystä NESARA:n säännökset ovat laajuudeltaan monumentaalisia, ilmentäen syvällekäyviä uudistuksia Maalle, ja ne alkavat heti, kun lainsäädäntö on virallisesti julkistettu. Kun ihmiset tulevat tietoiseksi uudistuksista, he ovat motivoituneita osallistumaan kykyjensä mukaisesti."

Äiti, kiitos. Kerta toisensa jälkeen reilun 20 vuoden aikana, presidentti Bill Clintonin allekirjoitettua NESARA:n laiksi, pimeyden sätkynuket ovat estäneet sen julkistamisen. Ensin uutissululla, sitten jumalattomalla tapahtumalla, joka tunnetaan 911:nä, ja sen jälkeen sarjalla häikäilemättömiä toimia, joten muutama vuosi sitten valonvoimat alkoivat siirtyä eteenpäin lain säädöksissä ilman virallista tunnustusta.

Olemme maininneet aiemmissa viesteissä uuden globaalin talousjärjestelmän, joka korvaa lukemattomien, "tyhjään" perustuvien tietokonetransaktioiden korruptoituneen järjestelmän, joka tekee varakkaimmista vielä varakkaampia. Tuo laki laittaa kaikki valuutat kultastandardiin, poistaa kansalliset velat IMF:lle – Illuminatin rahanpesu- ja lainausinstituutio – ja lopettaa henkilökohtaiset velat tai vähentää niitä.

Olemme myös puhuneet Yhdysvallat-yhtymästä, jonka Euroopan kuninkaalliset ja muu Illuminati muodostivat salaa noin 250 vuotta sitten korvaamaan vastikään yhdistyneiden siirtokuntien itsenäisen tasavaltahallinnon. Tämä laki poistaa laittomat yhtymälonkerot, jotka ulottuvat ympäri maailmaa, ja luo uudelleen maan perustuslaillisen hallinnon.

Rakas perhe, valonvoimien ja pimeydenvoimien välinen taistelu on ns. loppusuoralla, ja avautuvat mielet etsivät informaatiota, johon voi luottaa. Siihen saakka kunnes nämä heräävät sielut oppivat luottamaan omaan intuitioonsa, he katsovat ulkoisiin lähteisiin, ja teidän valonne on valon ja totuuden majakka. Vaikkakin dynaamisin toiminta tapahtuu maailmannäyttämön verhon takana, voitte jakaa totuudenetsijöiden kanssa tietonne käynnissä olevista maailman muutoksista.

Kaikki tämän universumin valo-olennot tukevat teitä ehdottomalla rakkaudella maamatkanne joka askeleella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >