Päivän uffo

Uffous maan perii
HomeViestejäDenise Le Fay2.11.2018 - Kasvavaa epävakautta korkeammista valoenergioista

2.11.2018 - Kasvavaa epävakautta korkeammista valoenergioista

KASVAVAA EPÄVAKAUTTA KORKEAMMISTA VALOENERGIOISTA

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
2.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen epäröinyt kirjoittaa tästä viimeisimmästä epämiellyttävästä sivuvaikutuksesta nyt, kun meillä on käsillä hyvin positiiviset marraskuun 11-kolmoisenergiat ja tulee uusi enkelikooditaso niiden ruumiillistettavaksi, jotka kykenevät siihen. Kuitenkin nämä positiiviset energiat työntävät vielä lisää muita ihmisiä suurempaan mentaaliseen, tunteelliseen ja fyysiseen epävakauteen, jos he eivät ole valmistautuneet selviytymään näistä viimeisimmistä uusista energioista. Niille jotka elävät ruumiillistumisprosessia nyt, nämä energiat ovat vain yksi kerros ja aspekti siitä kaikesta, mutta kun ruumiillistamme nämä marraskuun 2018 ja sen jälkeiset uudet koodit, sekin työntää joitain ihmisiä vielä lisää suurempaan epävakauteen.

Siis kun jatkamme ruumiillistumisprosessia ja käymme läpi lisää evoluutiomuutoksia itsessämme, kehossamme, tietoisuudessamme ja kaikessa muussa, myös ihmismassa pakotetaan kehittymään enemmän ja nopeasti, kun näitä uusia koodeja ja valoenergioita tulee tähän ulottuvuuteen ja ylösnousevaan Maahan. Ja ikään kuin se ei riittäisi, marraskuussa 2018 on välivaalit täällä, ja sekin lisää mullistusta, kaaosta, vihaa, negatiivisuutta ja vanhan negatiivisen patriarkaatin ja globaalin patriarkaalisen tietoisuuden kuolemaa. Maailmojen eroaminen eskaloituu kovasti tässä kuussa. Ylläpidä tuota korkeampaa itsessäsi ja jatka kehittymistä ruumiillistamalla enemmän ja enemmän sitä joka kuukausi, joka vuosi ja joka vuosikymmen.

Kuluneen puolen vuoden aikana olen nähnyt enemmän ja enemmän ihmisten ympärilläni tulevan eri tavoin lisääntyvässä määrin epävakaisi. Muutaman kerran olen katsellut, kun postinkantaja pysähtyy postilaatikolleni ja laittaa esiin punaisen lipun (mikä kertoo hänelle, että siinä on lähtevää postia, joka hänen täytyy kerätä) ja ajaa nopeasti pois. Hän ei edes avannut postilaatikkoani saadakseen lähtevän postini eikä hän jakanut mitään postia – hän vain laittoi punaisen lipun esiin ja ajoi nopeasti pois. Eri postinkantajat ovat toimittaneet väärää postia minulle ja muille ihmisille, ja on ollut muuta vastaavaa sotkua tänä vuonna. Eri UPSin ja FedExin ajajat ovat toimittaneet minulle suuria paketteja, joiden kuljetuksesta olen maksanut paljon, ja he ovat vain heittäneet ne kulmalleen sen sijaan, että olisivat nostaneet ja kantaneet ne. Olen seissyt siinä katselemassa, kun nämä tyypit pahoinpitelevät pakettejani, ja osa on ollut rikki, kolhiintunut, repeytynyt tai pirstoutunut avatessani ne – ja minun on tarvinnut pakata ne uudestaan ja palauttaa. Maksoinko muhkean kuljetushinnan tästä?! Tyypillistä alemman taajuuden paskaa, ja olen niin valmis sen ja tuon tietoisuustason osalta.

Ihmiset jotka tekevät palkkakuittini, ovat tehneet virheitä viime aikoina. Jotkut työmiehet ovat sählänneet hommia, kuin he eivät kiinnittäisi lainkaan huomiota, mitä tekevät. Jotkut kassat ovat tehneet virheitä takaisinmaksussa. Jotkut puhelinpalautusihmiset ovat myös tehneet virheitä palautuksissa/hyvityksissä ja veloituksen poistamisessa luottokortiltani jne. Merkurius ei ole perääntynyt viime aikoina – ihmisillä on vain rankempaa elää, tehdä työtä ja toimia näissä aina vain intensiivisimmissä korkeamman taajuuden valoenergioissa, ja lisäruumiillistajat vain kiihdyttävät koko ylösnousemusprosessia. Tämä on ollut hyvin merkillepantavaa tänä vuonna useammissa ihmisissä. Me jotka olemme käyneet läpi tällaisia muutoksia tänä vuonna ja aiempina vuosikymmeninä, tiedämme erittäin hyvin, miten vaikeaa on yhtäkkiä huomata, ettei mieli kykene keskittymään ja pysymään keskittyneenä johonkin, yhtään mihinkään, ja miten vaikeaa fyysinen maallinen elämä voi olla sen vuoksi. Me tiedämme, mutta he eivät, ja kun marraskuu 2018 (11-11-11-energiat ja enkelioodit) saapuvat, näemme tässä ja muissa maissa lisää heitä, jotka eivät selviydy kovin hyvin näistä uusista energioista ja niihin liittyvistä muutoksista.

Tee vain, mitä olet tehnyt koko ajan, eli elä ylösnousemusprosessia ja ruumiillistumisprosessia, ruumiillista uutta valoa ja koodeja, luo tietoisesti uutta Maata, ylläpidä näitä korkeamman taajuuden energioita ja jatka muuttumista, mikä lisää automaattisesti muutoksia ulkoisessa maailmassa. Kyllä, kaaos lisääntyy, mutta näin tapahtuu, koska sinä ja minä olemme jatkaneet ruumiillistumista ja maailmojen eroaminen kiihtyy kovasti. Monet uskovat, että RAKKAUS (isoilla kirjaimilla, tarkoitan) on lämmintä ja pehmeää, kun todellisuudessa se on usein niin intensiivistä, että se näyttää tietämättömistä julmalta ja sydämettömältä. RAKKAUS on jumalaista luovuutta, jumalaista luomista, ja olemme hyvin paljon tässä nyt-hetkessä. Kulje marraskuun 11-11-11-energioista läpi, ruumiillista marraskuun uudet enkelikoodit, anna välivaalien ja niiden jälkeisen draaman ja hevonpaskan tapahtua ja jatka korkeamman ylläpitämistä koko ajan. Ole valo, säteile valoa, näytä tietä jatkuvasti laajentuvalla uudella valollasi, ja anna kaiken muun pudota, minne putoaa.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >