HomeViestejäDenise Le Fay25.3.2018 - Ruumiillistumisen sivuvaikutuksia maaliskuussa 2018

25.3.2018 - Ruumiillistumisen sivuvaikutuksia maaliskuussa 2018

RUUMIILLISTUMISEN SIVUVAIKUTUKSIA MAALISKUUSSA 2018

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
25.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nämä helmikuun ja maaliskuun energiat 2018 ovat paljon suurempia taajuudeltaan ja määrältään, tulevat nyt suoraan ja ovat enemmän aiemmin kohtaamatonta fotonivaloa. Tästä syystä monilla edelläkävijöillä, tienraivaajilla, ensiruumiillistajilla ja ensi-kaikilla on ollut epätavallisia sivuvaikutuksia, joita heillä ei ole koskaan ennen ollut koko ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessin aikana tähän mennessä.

Kun kuljemme, ylösnousemme ja kehitymme syvemmälle uudelle energeettiselle valoalueelle, nuo energiat aktivoivat meidät luonnostaan lisää, ja yhtäkkiä huomaamme, että meillä on täysin uusia sivuvaikutuksia melkein kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla – fyysinen, tunteellinen, mentaalinen, eteerinen, psyykkinen, korkeampi tiedostaminen jne. Nämä oireet ja sivuvaikutukset ovat paljon enemmän kuin vain tiettyjä fyysisen kehon särkyjä, kipuja, paineita ja vastaavia poikkeamia. Kuten monet teistä jo tietävät, tähän sisältyy myös merkittäviä ja jatkuvia evoluutiomuutoksia DNA:han, psyykeen, nykyiseen tietoisuustasoon, tunteeseen egoitsestä ja korkeammasta itsestä, moniulotteisiin kokemuksiin, henkilökohtaiseen elämään ja todellisuuteen sekä fyysiseen ja energeettiseen vuorovaikutukseemme ulkoisen maailman kanssa ja kauas sen yli.

Juuri ennen näiden uusien helmikuun ja maaliskuun energioiden tulemista, huomasin tekeväni jotain, mitä tuskin koskaan teen: lähestyin paria ihmistä netin kautta. Olen aina kyennyt säilyttämään erottelukyvyn ja kyseenalaistamaan rehellisesti itseni ja toimintani, myös ollessani kurkkua myöten jossain kummallisessa, hämmentävässä ja intensiivisessä ylösnousemus- ja ruumiillistumisjutussa. Tehdessäni tämän olin samaan aikaan tietoinen, että jokin osani tiesi, että epätavallisia ja suuria itseä kehittäviä energioita ja kokemuksia oli tulossa pian ja vanha ihmisosani halusi säilyttää alemman tuttuustason toisten ihmisten kanssa. En osaa kertoa, miten äärimmäisen epätavallista tämä oli minulle, ja olen siitä rehellinen näyttääkseni, miten voimme tiedostaa kehittyvämme nopeasti yli sen, mitä olemme olleet koko fyysisen 3D-inkarnaatiomme, ja kuitenkin toisinaan tässä prosessissa haluamme olla "normaali" ja saada samanmielisen kaverin taas elämäämme … kun ei ole 27 vuoteen ollut ainuttakaan.

Koska tämä oli vanhan alemman itseni halu, lähestyminen epäonnistui, kuten olisi pitänytkin noista syistä. Lopultahan en ole täällä maan päällä nyt saadakseni paljon alempaa itseä rauhoittavia kamuja, joiden kanssa rupatella. Olen täällä nyt – kuten jokainen teistä tätä lukevista – kehittymässä, ylösnousemassa korkeammalle olemis- ja tietoisuustasolle, viitoittamassa tietä muille ihmisille ja rakentamassa uutta maailmaa kaikille jne. jne. Jossain kohtaa tuota rupattelua saattaa tapahtua, mutta tällä hetkellä on paljon tärkeämpiä asioita tehtäväksi kauttamme. Silloin kun sinulla on hetkellinen vanhan "normaalin" kaipaus – ei silti, että tietäisin, mitä se on – muistuta vain itsellesi, että inkarnoiduit nyt vapaaehtoisesti maan päälle osallistuaksesi ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessiin kaikkien vuoksi kaikkialla.

Lyhyt luettelo maaliskuun sivuvaikutuksista

Kehon sisäinen värähtely – Tämä on saavuttanut täysin uuden voimakkuustason vuoden 2018 alussa, ja olemme vasta pääsemässä alkuun! Odota enemmän, paljon enemmän, ja paljon korkeampaa taajuutta ja voimakkuutta. Älä hermostu, että sinua ravistetaan sisäisesti enemmän, kuin olet kokenut aiemmin. Koko maaliskuun minusta on usein tuntunut, että fyysisessä kehossani tapahtuu kovia sisäisiä maanjäristyksiä. Olen tarkkaillut tietoisesti sisäisiä kehovärähtelyjä ensimmäisestä kerrasta, kun minulla oli niitä 2001, ja joka kerta olen luullut, ettei niistä tulisi suurempia tai voimakkaampia, mutta niistä tuli ja se jatkuu edelleen. Tässä kuussa ne ovat rikkoneet ennätyksiä ja tiedän, että lisää on tulossa. Ei pelkoa – se saa meidät vain enemmän korkeamman valonopeuden tasalle.

Valovälähtely fyysisessä kehossa – Olen nähnyt auringon välähtelevän taivaalla muutaman kerran stroboskooppimaisesti, ja olen nähnyt myös sen räjähtävän valtavia valosykkeitä muutaman minuutin välein. Olen maaliskuussa nähnyt tämän saman auringonvalon välkkyvän toistuvasti omassa fyysisessä ja energiakehossani. Minä ja aurinko olemme yhtä – olemme synkronissa ja eläviä toistemme aspekteja. Se mitä aurinko tekee ja välittää energeettisesti nyt, on sama asia, joka tapahtuu monilla meistä ruumiillistumisprosessissa. Älä ajattele sitä liikaa – tunne vain sitä ja hyväksy totuus siitä ja tee tarvittavia muutoksia prioriteetteihisi. On se, mikä on tärkeää, ja sitten on se, mikä on tärkeää.

Hyvin täysiä ja epätavallisia unia jälleen – Käymme läpi jaksoja, jolloin näemme melko kummallisia unia viikkojen ajan, ja tämä on yksi vinkki, että olemme ylösnousseet, kulkeneet ja kehittyneet taas itsellemme uudelle energia-alueelle. Työskentelemme kaikkien näiden muutosten kanssa jatkuvasti – hereillä ja unessa, tietoisena kehossa ja ollessamme sen ulkopuolella. Ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessissa ei ole enää lepoaikaa – on pelkästään se, ja elämme sen ja olemme se kehittyessämme ja yhdistäessämme monet itsemme ja suuremmat itsemme. Näe unia, äläkä mieti tätäkään liikaa, koska suuri osa siitä kuljettaa vain vanhoja juttuja, jotka eivät tarvitse huomiotasi.

Kovasti lisääntynyt korvien soiminen – Tätä on jatkunut jo jonkin aikaa, mutta tuo korvien jatkuva kimeä soiminen on viime aikoina tullut paljon kovemmaksi ja myös korkeammaksi taajuudeksi. Minusta tämä viimeaikaisin sisäinen äänikakofonia on ollut liikaa. Meillä on ollut tätä lisääntymistä korvien sisäisissä äänissä, soimisessa ja surinassa ylösnousemusvuosien saatossa, aivan kuten meillä on ollut eritasoista ei-fyysisten hajujen haistamista ja/tai ei-fyysisten äänien kuulemista ja ei-fyysisten valojen ja muiden vastaavien asioiden, kuvioiden, koodityyppisten geometrioiden näkemistä.

Toisinaan tämä viimeisin korvien sisäinen melu joka on sekä korvien sisällä että 60–90 senttiä pään ulkopuolella, on ollut niin kovaa ja kimeää, että se saa minut kuulemaan myös muita kummallisia ei-fyysisiä ääniä tyypillisellä selväkuuloisella tavalla. Kuulemme ikään kuin, että universumi liikkuu hitaasti sykleinä ympäri kosmosta. Se on sekä mielenkiintoista että ärsyttävää tosinaan, mutta tämä on vain yksi monista uusista tilanteista ja tasoista jatkuvassa ruumiillistumisessamme, joten taas kerran: ei pelkoa, äläkä ajattele asioita liikaa. Kiinnitä huomiota, kyllä, mutta älä viipyile liian kauan missään uudessa sivuvaikutuksessa, koska paljon enemmän tapahtuu ja on tulossa.

Luiden tai nivelten äkillinen kipu – Minulla on ollut tätä täydellisestä auringonpimennyksestä saakka elokuussa 2017. Tiettyjä niveliä jotka ovat olleet terveitä, alkaa sattua yhtäkkiä helvetisti, ja sitten taas yhtäkkiä ne ovat ok. Viime vuonna tätä tapahtui oikeassa kyynär- ja olkanivelessäni. Tänä vuonna kyse on ollut yhdestä kantaluusta ja nyt jalkaholvista siinä määrin, että on vaikea kävellä. Kun keho-osiin sattuu yhtäkkiä kovasti pidempiä jaksoja, miettii ajoittain mahdotonta – lääkäriin menemistä! Ei, kaikkea muuta, kuin se! Kun epäilet, käänny sisäänpäin ja havaitse se itse. Jos et luota itseesi vielä tässä kyvyssä ja uskot, että lääkärillä käynti ratkaisee tilanteen, niin mene lääkäriin. Mutta tiedä, ettei hän luultavasti löydä minkään olevan pielessä tai mikä pahempaa, hän antaa sinulle jotain lääkettä, jota et tarvitse. Erottelukyky.

Saturnus joka liittyy rakenteisiin, kuten fyysinen ranka, luut, nivelet jne., siirtyi Kauriiseen, hallitsijaansa, joulukuussa 2017, mutta se teki tämän vapaana ja puhtaana 5D-olentona, eikä siinä ole enää vanhoja pimeystiimin vääristymiä, jotka pakotettiin siihen. Tämän ja monien muiden jatkuvien energioiden ja muutosten vuoksi, minua ei yllätä lainkaan, että fyysinen rankamme käy läpi enemmän uusia DNA-päivityksiä ja muita parannuksia. Tiedä, että kipu iskee kovasti tiettyihin niveliin ja nikamiin jne. ja on hyvin fokusoitunutta nyt, mutta se ei kestä ikuisesti, joten pidä itsestäsi huolta, äläkä ala pelätä näitä ja muita prosessiin liittyviä muutoksia.

Pissaamisvaikeus – Tämä on yksi ylösnousemusprosessin sivuvaikutus, jonka jakamisessa maailman kanssa useimmat meistä eivät pidä kiirettä. Minulla on ollut tämä sivuvaikutus noin vuodesta 2000 saakka, ja ensin luulin sen sekä äkillisten ja toistuvien virtsarakkokouristusten johtuvan vaihdevuosista, kunnes reilu 30-vuotias nuori nainen, jolla oli kaksi lasta, mainitsi, että hänellä ja hänen lapsillaan (tyttö ja poika) oli vaikeuksia työntää ulos kaikkea pissaa vessassa käydessään. Silloin tiesin, että tämä ihana oire liittyi ylösnousemukseen eikä ainoastaan vaihdevuosien hormonimuutoksiin.

Tyypillisesti tämä on huomattavampaa yöllä (mutta olen kokenut sitä muutaman kerran myös päivällä), ja täytyy toistuvasti työntää ja työntää ja työntää saadakseen rakon tyhjentymään. Tämä sivuvaikutus liittyy moniin ylösnousemukseen liittyviin asioihin, kuten hormonimuutokset, DNA-muutokset, patriarkaalisuuden aiheuttamien vanhojen 3D-myrkkyjen toistuva puhdistaminen, sekä sisäiset että ulkoiset tiheysmuutoksen jne. Mutta taas kerran, käytä erottelukykyä tässä ja kaikissa muissa oireissa ja sivuvaikutuksissa päättääksesi, mikä tuntuu oikealta tällä hetkellä sinulle ja kehollesi tai lastesi keholle.

Tämä on hyvin henkilökohtaista – Ei henkilökohtaista fyysisesti, vaan psyykkisesti, tunteellisesti, henkisesti ja energeettisesti. Tämä sivuvaikutus tulee jatkuvasta ruumiillistumisprosessista ja liittyy siihen, että tunne itsestä muuttuu toistuvasti yhdistyttäessä vähitellen korkeampaan itseen. Se liittyy myös jatkuvaan 5D-yhdistymiseen jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden kanssa itsessämme, kehossamme ja tietoisuudessamme. Eikö tuo lause kuulostanutkin hyvin helpolta ja kivalta? No, jos olet elänyt ja elät tätä olemuksesi ja fyysisen kehosi joka soluun ja kudokseen saakka, niin tiedät, että se on kaikkea muuta! Se on hemmetin kovaa työtä, joka tavallisesti sattuu melkoisesti fyysisesti, tunteellisesti ja psyykkisesti. Pikku itse, avaudu ja tee tilaa suuremman itsen, korkeamman itsen, jumalaisen isän, jumalaisen äidin ja paljon muun tulemiselle ja lakkaa sekoamasta ja juoksemasta ympyrää sen kaiken vuoksi, kuin hiuksesi olisivat tulessa! Taas kerran, kaikki näyttää upealta ja helpolta paperilla, mutta on täysin eri tilanne tapahtuessaan sinulle ja sinussa! Hengitä. "Housut joustavat" täällä enemmän kuin riittävästi suuren Jumalan päivityksiä varten sinussa ja fyysisessä kehossasi.

Lasken leikkiä, koska monille meistä tapahtuu nyt vakavia asioita. Upeaa, jumalaista, uskomattoman harvinaista ja taianomaista, mutta myös fyysisesti niin totta, että se sattuu usein monin tavoin. Jokainen joka on valmis tekemään työn ja ruumiillistamaan 5D- ja korkeammat ykseystaajuudet itsessään ja fyysisessä kehossaan, tietää, miten syvällinen ja hyvin henkilökohtainen tämä ruumiillistumisprosessin vaihe ja taso on jokaiselle meistä. Teemme kaikki samaa asiaa – ruumiillistumme – mutta se on hyvin ainutlaatuinen, pyhä ja yksilöllinen prosessi. Sinä muutut, minä muutun ja me muutumme dramaattisesti ja niin upeilla tavoilla, että minun on vaikea edes ajatella sitä repeämättä kappaleiksi. Ole hyvä ja jatka.

Aika on ja aika ei ole – Lineaarinen aika ja kvanttiajattomuus sekä meidän tutustumisemme uudestaan elämiseen ikuisessa nyt-hetkessä on hauskaa, viihdyttävää, jännittävää, luovaa, hämmentävää, uuvuttavaa, turhauttavaa ja kummallisen ihanaa. Muutaman viime vuoden aikana sen opetteleminen, miten toimitaan sekä lineaarisessa ajassa että sen ulkopuolella, on ollut vähintäänkin mielenkiintoista. Mutta 2017 ja vielä enemmän 2018 tämä on kehittynyt siihen, että meille on paljon mukavampaa elää nyt-hetkessä hetkestä toiseen. Tästä on tullut jo uusi normaali monilla ensiruumiillistajilla, ja meistä tulee tietoisempi siitä, miten taivutetaan, pidätellään, työnnetään, venytetään ja supistetaan aikaa tai vain kellutaan ajattomassa nyt-kvanttihetkessä. On helpompaa kuin uskoisi elää ja liikkua päivin tai öin lineaarisen ajan syömättä sinua ja energioitasi minuutista toiseen. Tämä ei ole älyllinen asia, vaan tarkoituksellinen ja tietoinen luomisasia, joka tapahtuu korkeasta sydämestä. Jos haluat ajan nopeutuvan, pane se tapahtumaan. Jos haluat sen hidastuvan tai lähtevän pois sinulta, pane se tapahtumaan. Jotkut uudet kynät uudessa värikynälaatikossamme ovat todella innostavia ensi-kaikille! Paljon lisää on myös tulossa.

Nuku tarvittaessa ja unohda päivä- ja yöaika – Vuosia minun täytyi lähteä kehosta päivän aikana ottamalla torkut sopeutuakseni viimeisimpiin uusiin valoenergioihin. En ole koskaan tehnyt tätä tarkoituksellisesti, vaan se tapahtuu minulle yhtäkkiä, mikä kertoo, että olen kohta ruumiillistamassa itselleni uusia valoenergioita, ja se on paljon helpompaa tehdä ollessaan poissa fyysisestä kehosta.

Yksi uusi sivuvaikutus minulla tänä vuonna on ollut äkillinen kyvyttömyys nukkua yöllä. Nyt on öitä, jolloin en halua mennä sänkyyn nukkumaan, mikä on ennenkuulumatonta minulle! Yö, sänky ja uni ovat aina olleet pyhä tila ja aika minulle, joten tämän koko elämän mittaisen tavan äkillinen täyskäännös on ollut kummallista. Silti tämä on vain yksi uusi muutos, jota monet huomaavat käsittelevänsä, ja se myös osoittaa meille, missä meillä on edelleen vanhoja, tuttuja uskomuksia tietyistä asioista, kuten "on yö, joten se merkitsee nukkumisaikaa". Ei enää, aivan kuten syömisessä, ruuissa ja muissa vanhoissa 3D-tavoissa, joita meitä kaikilla on. Tämä nukkumisjuttu liittyy aikaan ja ajattomuuteen, joten anna itsellesi lupa nukkua ja torkahdella aina, kun sinä, kehosi ja keskushermostosi tarvitsee sitä ruumiillistumisprosessin ja jatkuvien valoenergialisäysten vuoksi. Päästä irti vanhoista tavoista ja uskomuksista ja laajennu uuteen useammilla ja useammilla tavoilla. Olemme mahtavia omaksumaan.

Näitä maaliskuun ajankohtaisia ja uusia sivuvaikutuksia on enemmän, mutta nämä ovat huomattavimpia, joita pystyn ajattelemaan nyt. Kuten tavallista, painettuani julkaise-nappulaa mieleeni tulee kolme tärkeää kohtaa lisää, jotka unohdin, mutta jos näin käy, palaamme niihin tämän artikkelin kommenteissa. Pitäkää pintanne, tienraivaajat, kun kaikki tämä ei lopu elämämme aikana, joten syvään henkeä, täysin avoin korkea sydän ja hymy Lähteelle kaikesta, ja olkaa kilttejä, jatkakaa eteenpäin.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >