HomeViestejäJudith Kusel28.5.2022 - Hiljainen aika on nyt elintärkeää

28.5.2022 - Hiljainen aika on nyt elintärkeää

HILJAINEN AIKA ON NYT ELINTÄRKEÄÄ

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
28.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hiljainen aika ja luonnossa vietetty aika, tai aika yksin, on elintärkeää nyt, kun meidän täytyy sopeutua valtavaiin energiamuutoksiin, joita virtaa sisään, sekä siihen tapaan jolla auringonpurkaukset nostavat meitä nyt jatkuvasti korkeampiin taajuuksiin.

Galaksi ylösnousee universumin kanssa, ja näin kaikki on hyvin muuttuvaa ja virtaavaa, ja tunnemme tämän fyysisellä, tunne-, mentaali- ja henkisellä tasolla sekä kaikissa 12 kehossamme.

Tätä voimistaa uuden valokehon muodostuminen sisällemme ja ympärillemme, kun kaikki tulee kristallisemmaksi ja juoksevammaksi ja täyttyy nestemäisellä valolla.

Minut vietiin sfinksille noin kolme vuotta sitten, ennen kuin matkustin Egyptiin, ja sen alla oli valtava kammio, yhteydessä pyramideihin ja Sakkaran kokonaisuuteen, ja se sisälsi nestemäisten kristallien putkia. Ensin en pystynyt keksimään, mitä ne olivat, mutta sitten minulle kerrottiin, että tämä on nestemäistä valoenergiaa kristalleina. Ne sykkivät maan kanssa, tai spiraalienergiaa sykkii ylös ja alas.

Minulle näytettiin, että ne laitettiin sinne miljoonia vuosia sitten, kun taivaansodat syttyivät ja oli Elysiumin/paratiisin aika. Niihin ei ole koskettu sen jälkeen, mutta nyt he herätetään uudelleen.

Miksi niihin ei koskettu? Minulle kerrottiin, että sen jälkeen tulleen ihmiskunnan ja sen itsetuhotaipumuksen vuoksi, ne sinetöitiin siihen aikaan saakka, kun ihmiskunta olisi valmis lopulta ylösnousemaan takaisin alkuperäiseen seitsemännen ulottuvuuden tilaan, ja näin heidän uusi valokehomuotonsa pystyisi lopulta pääsemään käsiksi siihen, mitä näissä putkissa säilytettiin.

Alan nyt ymmärtää, mitä minulle näytettiin. Uusi Adam Kadmon -keho, viidennestä seitsemänteen ulottuvuudessa, on kristallisempaa, nestemäistä valoa. Kun hyvin tiheässä kehossamme oli yli 80 % vettä, tässä on tolkkua. Siis fyysinen muotomme "soseutetaan" tällä hetkellä ja muutetaan nestemäiseksi kristallivaloksi!

Näin ollen anna itsellesi omaa aikaa. Hiljaista aikaa. Aikaa mukautua. Aikaa yhdistyä korkeamman ulottuvuuden energiakenttiin.

Paratiisiluomisen valtavan voimakkaita avaimia ja koodeja ladataan nyt sielumme kautta korkeampaan sieluitseemme, ja niihin voi nyt päästä käsiksi. Niihin päästään sitten käsiksi ja ne prosessoidaan korkeamman sydänkeskuksen kautta ja vasta sitten korkeamman mielen kautta. Omat korkeammat oppaasi ohjaavat sinut tämän prosessin läpi ja näin valvoo, missä määrin olet valmis pääsemään käsiksi näihin avoimen sydämen, puhtaan aikomuksen ja puhtaan ehdottoman rakkauden kera.

Sillä kaikissa tapauksissa luetaan AIKOMUKSESI ja se, aiotko käyttää latauksia korkeimmaksi hyväksi, korkeimmassa rakastavassa palvelussa.

Näin ollen pääsy tapahtuu SIELU-yksilön kautta. Kuitenkin silloin kun useampia sieluja on auki ja ne sisäistävät tämän, ne vedetään energeettisesti yhteen ja ne alkavat työskennellä yhdessä korkeimmassa rakastavassa palvelussa, YHTENÄ.

Jos et ota aikaa olla hiljaa paikoillasi, kuunnella syvältä sisältä ja sallia kaikkien järjestelmiesi sisäistää tämä niin, että voit päästä käsiksi, sitten kun oma värähtelytaajuutesi avaa oven sellaiselle informaatiolle, et pysty vastaanottamaan siinä määrin, kuin on tarkoitus, sillä jokin sisälläsi estää virtauksen.

Kaikki on nyt energeettistä. Mikään ei ole kiinteää.

Energia ja energiakentät voivat muuttua moniksi energiasäikeiksi ja mihin tahansa valitsemaansa muotoon, mutta ne palaavat aina Lähteeseensä.

Jos roikut edelleen kiinni fyysisessä ja kiinteässä, huomaat, että se häviää yhtä nopeasti, kuin pidät kiinni siitä.

Astu uuteen Maahan ja uuteen ihmisyyteen/ihmiskuntaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >