HomeViestejäJudith Kusel26.5.2022 - Maavartalosukka

26.5.2022 - Maavartalosukka

MAAVARTALOSUKKA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
26.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaikki voimistuu, kun korkeamman ulottuvuuden tietoisuustiloja kiihdytetään, ja näin ollen käymme läpi valtavaa muodonmuutosprosessia.

Huomaa, että jos toukka – tietäessään, että se "soseutetaan" pian voidakseen tulla perhoseksi – omaksuu pelko- tai vastustustilat, se kuihtuu ja kuolee, eikä salli koskaan itsensä käydä läpi hyvin uskomatonta muutos/kirkastamisprosessia perhoseksi.

Sama pätee meihin.

Meidät "soseutetaan", ja meidät uudistetaan, keksitään ja "sekoitetaan" uudelleen, ja näin liukenemme uuteen valokehomuotoon.

Suuret uskonnollisen informaation haltijat ovat tunteneet tämän prosessin tuhansia vuosia. Tosiaankin, buddhalaismunkkien on todistettu, saavuttaessaan tietyn valaistumistilan (syttyen tai valaistuen sisältä, kun heidän valokehomuotonsa juurtuu tiukasti sisään), ylösnousevan ja jättävän pelkästään hiukset ja sormen- ja varpaankynnet taakseen.

Toisissa uskonnoissa siihen viitataan usein loistavien vaatteiden pukemisena ja loistavan kruunun käyttämisenä.

Tästä syystä pyhimyksille on maalattu sädekehä pään ympärille ja myös sateenkaarenväristä valoa säteilemään sisältä heidän ympärilleen.

Ne sielut jotka haluavat ylösnousta uuteen Maahan ja näin viidennen ja seitsemännen ulottuvuuden tiloihin, käyvät läpi tämän prosessin, jokainen oman sielunsa valmiuden ja valokehon valmiuden mukaan – onko se muodostettu vai muodostumassa.

Minulle kerrottiin, että tämä on hyvin henkilökohtainen prosessi. Ei ole kahta samanlaista sielua.

Fyysisestä kehosta, vanhasta 3D-kehosta, täytyy vähentää tiheyttä, hyvin matalaa värähtelyä. Uusi valokehomuoto on paljon kevyempi/valoisampi, ja näin se ei ole yhtä tiivis.

Kuuntelin yhtenä iltana, kun Todd Medina haastatteli Mary Rodwellia, ja yksi lapsista joiden kanssa hän oli työskennellyt, kuvasi sitä hyvin kauniisti. Todellisessa sielutilassaan hän työskentelee galaksienvälisillä aluksilla. Kun hänen täytyy palata takaisin tähän fyysiseen muotoon herätessä, hän vain ottaa pois vartalosukkansa avaruusaluksella ja sitten siirtyy toiseen vartalosukkaan maaplaneetalla! Kyllä, näin se toimii.

Fyysinen muoto on vain astia, vartalosukka.

Ja tuo vartalosukka transformoituu nyt, jotta sielumme voi saada täysin uuden vartalosukan, jota voimme käyttää viidennen ja seitsemännen ulottuvuuden tilassa, uudessa Maassa.

Siis odota lisää kehomuutoksia, lisää intensiivisiä ja valtavia päivityksiä, kun auringonpurkaukset ja Schumannin taajuuksien intensiivisyys voimistavat myriadein tavoin työtä, jota tehdään fyysisessä muodossamme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >