HomeViestejäJudith Kusel20.7.2022 - Leijonien vahvuus

20.7.2022 - Leijonien vahvuus

LEIJONIEN VAHVUUS

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
20.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2022/07/Sirian-Lion-500x500.jpeg

Tämä Maa ei voi olla eikä tule olemaan enää sama, etkä sinäkään voi. Vanha hajoaa nyt nopeasti, kun kaikki on murrettu auki.

Uusi Maa ja kultainen aika tekee olemassaolonsa tunnetuksi intensiivisillä ja valtavan voimakkailla tavoilla ja ankkuroi uutta, eloisaa elämänvoimaa meihin kaikkiin ja kaikkeen elämään maan päällä ja sisällä. Näen tämän aina, kun uusi Maa kietoo nyt vanhan Maan täysin sisäänsä, ja kun ulottuvuusmuutos tapahtuu, vanha särkyy ja tuhoutuu.

Lepäsin koko viikonlopun, kuten minua kehotettiin, ja sitten viime yönä, moniulotteisessa tilassani, minut vietiin Siriukselle, jossa tapasin kuninkaalliset Kristus-leijonat, jotka auttavat parhaillaan jumalaisen feminiinisyyden voiman, vahvuuden, rohkeuden, korkeamman rakkauden ja mestaruuden integroinnissa, uudeksi maaksi kirkastumista varten.

En löydä sanoja kuvaamaan, mitä tapahtui seuraavaksi, mutta minulle kerrottiin, että Leijonakuningaskunta kohoaa taas ja sen myötä mestaruus ja rakkaus korkeimmassa määrin.

Leijonaihmiset toivat kerran uuden sivilisaation, uuden elämän ja tietonsa maaplaneetalle, taivaan sotien jälkimainingeissa. He ovat täällä nyt opastamassa meitä täysin uuteen elämään ja uusiin alkuihin uudessa Maassa.

Meille on nyt odotettavissa dramaattisia muutoksia kaikilla tasoilla.

Lisäksi tunnemme nyt valtavaa voimaa vapautettavan kaikilla tasoilla. Se ei ole maskuliinista, raakaa väkivoimaa, vaan jumalaista voimaa.

Feminiinisyyttä täynnä rakkausvoimaa.

Juudan naarasleijona on palannut.

Sfinksit ja kristallipyramidivoimat aktivoidaan täysin, kun leijonaihmiset nousevat tietoisuudessamme etualalle, uuden kultaisen ajan noustessa täyteen loistoonsa.

Leijonien karjumista ei voi vaientaa.

Se nousee huippuunsa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >