HomeViestejäJudith Kusel21.7.2023 - Tässä maailmassa, muttei tästä maailmasta

21.7.2023 - Tässä maailmassa, muttei tästä maailmasta

TÄSSÄ MAAILMASSA, MUTTEI TÄSTÄ MAAILMASTA

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
21.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olla tässä maailmassa, mutta ei tästä maailmasta.

Kun Kristustietoisuus lisääntyy, huomaamme, että alamme tuntea, nähdä ja kokea kaiken elämän ja kaikkien elämänmuotojen pyhyyden, enemmän ja enemmän.

Kävelemme vilkasta katua pitkin ja huomaamme, että meidät kohotetaan paljon korkeampaan ulottuvuustilaan. Meidät viritetään kirjaimellisesti pois vanhasta Maasta, uuteen Maahan, rakkauden ja äänen, värähtelytaajuuksien voimalla. Ikään kuin katsoisimme vanhaa Maata yläpuolelta, ja näin nousemme sen yläpuolelle, emmekä enää ole siinä.

Kun saavutamme niiden uusien ja paljon värähtelevämpien taajuuskaistojen mestaruuden, joita vahvistetaan sisällämme, "omaksuessamme" auringonpurkaukset ja Schumannin resonanssin nousemisen, toimimme paljon korkeammalla värähtelytasolla.

Se kaikki auttaa meitä saamaan uuden valokehomuotomme täysin – tulematta pakkomielteiseksi siitä, mitä tapahtuu, ja luottamaan, että meitä opastetaan aina, ja meidät autetaan tämän prosessin läpi.  

Sillä auringonpurkauksissa aktivoidaan avaimia ja koodeja DNA:ssamme sekä sielumuistipankkiemme tietyt aspektit. Ennen kuin inkarnoiduimme, meidät koodattiin jo tarvittavilla avaimilla ja koodeilla, jotta silloin kun tämä kaikki alkaisi tapahtua, olisimme valmistautuneita navigoimaan sitä ja meistä tulisi valaistuneempia sen myötä!

Tämän lisäksi on monia hyvin kehittyneitä universaaleja mestarisieluja, joita inkarnoitui vuodesta 1950 lähtien ja jotka eivät ole ainoastaan valmistelleet tietä ihmiskunnalle, vaan jotka pitävät nyt myös vakaana laivaa ylösnoustaessa uuteen Maahan ja uuteen kultaiseen aikaan.

Ruusun sisarkunta ei ainoastaan pidä tätä sieluissaan, vaan palauttaa myös tasapainon, korkeamman sydämen aktivoinnin ja korkeamman universaalin tietoisuuden sekä maan energian itsessään, ja pelkästään olemalla täällä se palauttaa jumalaisen rakkauden korkeimman ilmaisumuodon.

Nämä sielut ovat ottaneet tämän itselleen, ja usein he eivät edes tiedosta tätä valtavaa rakkauspalvelutyötä, jota he tekevät unitilassaan, todellisessa sielumuodossaan, jumalaisen feminiinisyyden lähettiläinä.

Tänä aikana on oleellista pitää energiakenttänsä kristallinkirkkaana, päivin ja öin, ja olla sallimatta niiden saastua ja tukkeutua missään muodossa tai millään tavalla.

Valtavan voimakasta puhdistusta tapahtuu kaikilla tasoilla, ja näin ollen paljon vapautuu ja velloo ihmiskunnassa yleisesti ottaen, ja hyvin usein et ehkä edes tiedosta, mitä olet poiminut päivän aikana.

Oleellista on myös syvä yhteys Äiti Maahan, sillä se on jo tullut yhdeksi uuden Maan kanssa ja synnyttää uutta kultaista aikaa.

Avain tässä on: olla tässä maailmassa, mutta ei tästä maailmasta!

Tämä ei merkitse vetäytymistä itse elämästä, sillä olemme täällä edelleen korkeammassa mielessä, vaan suuremman kokonaisuuden edistämistä rakkauden voimalla, ykseydessä ja harmoniassa kaiken olevaisen kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >