HomeViestejäMuita kirjoittajia19.7.2024 - Kruunuaktivointi

19.7.2024 - Kruunuaktivointi

KRUUNUAKTIVOINTI

Kirjoittanut Natalia Alba (www.nataliaalba.com)
19.7.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

monet teistä käyvät nyt läpi kruunuaktivointia, jossa kaikki 6D- ja 7D-kanavanne yhdistetään uudelleen.

Kun saavutatte tämän tason, kruunun voi nähdä sateenkaarivalokehänä, koska silloin implantit, leimat ja muut poikkeavuudet on parannettu sekä DNA:sta ja kehoportaaleista, ja olette kasvattaneet siipenne. Nyt olette valmis missionne tai sen lisäaspektien ruumiillistumiseen, kun monet teistä ovat täällä feminiinisyyden ja maskuliinisuuden pitäjiä, palauttaen Maan vahingoittuneet mallit.

Te jotka olette tässä prosessissa, voitte tuntea hämmennystä jatkaessanne sielunhakuprosessia, sillä kun uudelleenyhdistytte itse, enemmän kadotettuja sielusirpaleita palaa nykyolemukseenne, mikä parantaa vanhoja haavoja, ja tunnistatte itsenne siksi täysivaltaiseksi olennoksi, jossa niiden on tarkoitus asua.

Hämmennys, epätoivo, suru ja ahdistus ovat tavallisia tämän prosessin jatkuessa, sillä poistatte mentaali-, tunne- ja fyysisestä kehosta ja sielutasolta vuosien rakkaudettomuutta, tukahduttamista, traumoja ja yhteydettömyyttä. Keho ja ego päästää irti nyt siitä, mikä on ollut niin tuttua niin pitkään, että nyt se vastustaa siitä vapautumista.

Seitsemäs säde ja valkoinen ylösnousemusliekki auttavat teitä puhdistamaan kehonne, eri tasoilla – toinen muuntaa, kun taas toinen tyynnyttää ja harmonisoi. Kumpikin tukee oleellisesti muita työkaluja, joita käytämme parantumisessa ja itsen jälleenyhdistymisessä.

Itsenne ja kehonne tukeminen on tärkeää tämän mentaalisen uudelleenohjelmoinnin ja DNA:n ”kuntoutuksen” aikana, jotta alatte vaihtaa vanhoja kaavoja olemuksenne ytimestä ja lisätä uusia, koska ihmismieli toimii kuin tietokone ja voimme poistaa jonkin ohjelman vain, kun asennamme uuden.

Nyt monet teistä hyötyvät myös planetaarisesta tapahtumasta, joka meillä on tänään – Jupiterin Kaksosissa muodostaessa kvintiilin Neptunukseen Kaloissa – mikä voi olla hyvin hämmentävää energiaa monille, jotka kokevat syvää sisäistä muutosta, siirtyen kaksinaisuudesta yhdistyneempään tilaan, koska mitä enemmän laajennumme Neptunukseen, sitä enemmän on riskinä pudota harhakuvitelmiin, eskapismiin ja maadoittumattomuuteen.

Kuitenkin niille jotka tulevat esiin olemuksensa syvyyksistä ja jotka ovat hyväksyneet varjonsa, se tarjoaa myös tilaisuuden nähdä illuusiot, jotka usein sumentavat ja estävät meitä näkemästä selkeästi, missä olemme ja mitä tarvitsemme mennäksemme eteenpäin. Tästä syystä meidän täytyy olla maadoittunut ja selvittää ensin mielemme ja tunteemme, jotta olemme tarpeeksi vahva kohtaamaan sen, mitä ego ei halua kohdata, luoden enemmän harmoniaa ja ymmärrystä henkilökohtaiseen prosessiimme.

Kun olemme maadoittunut ja tasapainossa, tämä transiitti auttaa meitä sukeltamaan syvälle tunteisiimme, sieluumme ja mentaalitasollemme, auttaen meitä hävittämään harhakuvitelmat ja inhimilliset ohjelmat, jotka edelleen hallitsevat ja ennen kaikkea rajoittavat mentaalikehoamme, sekä laajentumaan parantumisessa, henkisyydessä ja sielumissiossamme – ne jotka työstävät jo edeltävää kohtaa.

Jos seuraamme sielukompassiamme, opimme, miten tunnistetaan varjot, illuusiot ja väärät ohjelmat, jotka varjostavat mieltämme, sillä tunteemme eivät koskaan valehtele, ja se sallii meidän nähdä, missä olemme ja missä meidän täytyy muuttaa kehitysrataamme.

Tämä on aikaa integroida muutos, tottua siihen ja harmonisoida kehomme, sillä olemme menossa kolmeen jatkuvan ruumiillistumisen ja laajentumisen kuukauteen, ja kehomme täytyy täyttyä uudelleen niiden muistojen jälkeen, joista se päästää nyt irti, ja sen uupumuksen jälkeen, johon usein laitamme itsemme.

Kun kunnioitamme henkilökohtaisia prosessejamme, kehojamme ja kaikkea luomakunnassa, antautuen sille, mitä koemme joka hetki, harmonisoidumme luonnostaan jumalaisen lähteemme kanssa, sillä virtaamme ja sallimme Jumalan organisoida kaiken, mihin emme pysty ihmisperspektiivistämme.

Toivotan teille harmonista ja rakastavaa aikaa, rakkaat.

Pitäkää huolta kallisarvoisesta itsestänne, niin kuin pidätte muista.

Äärettömässä rakkaudessa,

Natalia Alba

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >