HomeViestejäLee Carrol - Kryon21.10.2022 - Kirjoita uudelleen menneisyyden energia

21.10.2022 - Kirjoita uudelleen menneisyyden energia

KIRJOITA UUDELLEEN MENNEISYYDEN ENERGIA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
21.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On joitain, jotka ovat sanoneet: "En halua odottaa sukupolven ajan, että jotkut näistä kehittyneistä ideoista alkavat toimia tietoisuudessani. En halua odottaa, kunnes uudestisynnyn, kenties toiseen kehoon, alkaakseni kerätä viisautta menneisyydestä. En halua odottaa!"

Siis jos olet yksi heistä täällä nyt, saatat olla ensimmäisiä, jotka muuttuvat. Sinun ei tarvitse odottaa.

Sinun ei oikeasti tarvitse odottaa. Sinun täytyy tietää (uskoa), että voit tehdä sen nyt.

Voitko tehdä tämän? Kysymys: "Onko ihmisen mahdollista kirjoittaa uudelleen energia, jonka hän muistaa tuhannesta elämästä? Onko ihmisellä tuo voima/valta?" Vastaus on kyllä, voi kyllä. Nyt enemmän kuin koskaan ennen.

Voi, rakkaat ystävät, muinaisaikoina olette istuneet niiden gurujen jalkojen juuressa, jotka pystyivät tekemään tämän ja enemmän. Heillä oli kontrolli sekä esoteeriseen että fyysiseen puoleen.

Nyt jokainen teistä on oppimassa, että mestaruus ja akaasian muuttaminen on osa sitä. Uskotteko, että voisitte muuttaa sen, mikä vaanii akaasiassanne ja mikä tökkii ja tönii teitä hyvin monin tavoin, koska vanha energia on sallinut sen?

Tähän sisältyy se energia, miten olette kuolleet, lapset joita olette menettäneet, sodat joissa olette kuolleet, muut joita olette tappaneet, ja ne jotka ovat tappaneet teidät. Olette olleet kaikissa noissa tilanteissa, jotka olivat näin dramaattisia ja enemmän. Oli niin kamalia elämiä, että te ette tunteet koskaan iloa.

"Entä hyvät asiat, Kryon?"

No, nekin ovat siellä, rakas ystävä! Oli juhlaa, iloa, kauneutta ja rakkautta.

SE on tämän viestin aihe.

Voitte muuttaa sitä, mitä akaasia-energianne antaa teille näinä uusina aikoina! Se on "menneisyyden muuttamista."

Ja niin se on.

– Kryon Magneettipalvelusta

Ote Lee Carrollin kanavoinnista Kryon-kanavointitapahtumassa Phoenexissa, Arizonassa 4.3.2018

 -----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >