HomeViestejäLee Carrol - Kryon26.3.2022 - Teitä rakastetaan syvästi

26.3.2022 - Teitä rakastetaan syvästi

TEITÄ RAKASTETAAN SYVÄSTI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
26.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä tiedätte rakkaudesta ja myötätunnosta, joista teille on kerrottu esoteerisesti monta vuotta?

Rakkaus ja myötätunto elävät Kentässä, ja niitä voidaan lähettää pitkiä matkoja ympäri maailmaa. Voitte rakastaa jotakuta syvästi ja kuvitella, että hän saa sen, ja hän saa. Se on esoteriaa parhaimmillaan.

Olemme kertoneet teille aiemmin asioista, jotka oli piilotettu helposti näkyvään paikkaan. Olemme antaneet teille joitain sielun ominaisuuksia. Mutta yksikään niistä, mikään mitä olen koskaan kertonut teille, ei ole yhtä voimakas kuin tämä.

Puhutaanpa hetki DNA:stanne. DNA joka teille on, on valtava. Teillä ei ole aavistustakaan siitä, ellette tutki sitä. Siinä on miljardeja osia, ja se on enemmän kuin pelkkä kehon piirustus. Tuo valtava DNA:nne sisältää entisen elämänne piirteet.

Nämä asiat eivät kaikki sisälly esimerkiksi aivoihinne, kuten ehkä luulitte. Siis jos DNA:nne sisältää entisen elämänne ominaisuudet, mitä muuta siinä ehkä on? Siinä on sukulinjanne. Siinä on merkki, joka sanoo, miten monta kerta olette olleet Maassa.

Tuo DNA joka teillä on, tuo moniulotteinen osa, on suurin osa.

Biologiassa on joitain asioita, joilla sanotaan olevan peräkkäisvaikutuksia – että kun jokin asia tapahtuu, se laukaisee seuraavan ja sitä seuraavan. Keho on tasapainossa, ja se haluaa pysyä tasapainossa.

Nämä peräkkäisvaikutukset ovat usein negatiivisia asioita, joista kuulette, ja niiden täytyy liittyä huonoon terveyteen. Se mistä kerron teille, on peräkkäisvaikutus, jolla on positiivisin vaikutus, mistä olette koskaan kuulleet, ja se alkaa suoraan DNA:stanne.

Voitaisiin sanoa, että teillä on DNA:ssanne rakkausreseptoreja, sekä vastaanottavia että lähettäviä. Ihminen on mahtava myötätunto- ja rakkauslähetin, koska rakkaat ystävät, moniulotteinen antenni joka teillä on, on suurenmoinen.

Kun jonotatte siihen ja tiedätte, että se toimii ja miten vastaanotetaan ja lähetetään, jotain tapahtuu. Kerron teille.

Kun alatte vastaanottaa tuota rakkautta Hengeltä, rentoudutte ja ymmärrätte, että olette osa koko luomakuntaa. Rentoudutte sen uskomattoman rakkauden myötä, jota virtaa teihin, ja laitatte itsetietoisuutenne pois tieltä (riippumatta siitä, mitä teille on kerrottu), ja sitä alkaa virrata sisään suurimmasta lähteestä, mikä koskaan on ollut. Se sallii teidän sitten virrattaa sitä eteenpäin ja alkaa lähettää sitä.

Kun nämä kaksi asiaa tapahtuu, tämän rakkaudeksi kutsutun voiman vastaanotto ja lähetys – ei tunteen, vaan Luojan ydinolemuksen – kun se alkaa kulkea lävitsenne, DNA:ssanne laukaistaan peräkkäisvaikutus. Ja minäpä kerron, mitä se tekee.

Se alkaa parantaa teitä. Kaikki mitä olette pyytäneet; ongelmat, pelko, ahdistus, biologiset ongelmat, kaikki se alkaa napsahtaa paikoilleen.

Mitä jos kertoisin teille, että tätä peräkkäisvaikutusta kutsutaan terveydeksi ja tasapainoksi? Jos haluatte terveyttä ja tasapainoa nyt tällä planeetalla, alkakaa lähettää ja vastaanottaa rakkautta. Terveys ja tasapaino on se, mitä tapahtuu. Se on katalyytti kaikelle, mitä olette pyytäneet.

Ja niin se on.

– Kryon Magneettipalvelusta

Katkelma joka kanavoitiin 2.2.2022

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >