HomeViestejäSolaraJoulukuu 2015 - Monissa todellisuuksissa surffaaminen

Joulukuu 2015 - Monissa todellisuuksissa surffaaminen

MONISSA TODELLISUUKSISSA SURFFAAMINEN
 
Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Ote joulukuun 2015 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monta vuotta sitten oivalsimme lopulta heräämisprosessissamme, että olemme moniulotteisia olentoja. Nyt kun olemme supermoniulotteisia ja kykenemme olemaan rinnakkain monissa todellisuuksissa, se osoittautuu ultrahaastavaksi toisiaan. Useissa eri todellisuusjärjestelmissä eläminen samanaikaisesti voi olla erittäin häiritsevää hermostollemme, erityisesti jos olemme hyvin herkkä, mitä monet meistä ovat. Usein se on, kuin monta radiota pauhaisi kovaa monella asemalla yhtä aikaa. Meille toitotetaan niin monenlaista eri musiikkia, että kuulostaa todella riitasointuiselta, kun ne soivat kaikki yhtä aikaa suurella volyymillä.
 
Tällä hetkellä edessämme on valtava pulmatilanne ja monia kysymyksiä. Mitä uskoa? Mihin asetumme? Mikä on itse asiassa totta? Miten käsittelemme kaikki kamalat asiat, joita tapahtuu maailmassa, ja pysymme järjissämme? Hämmennyksemme liekkejä lietsotaan melkein jatkuvasti peräkkäisillä järkyttävillä ulkoisilla tapahtumilla ja sillä, että meitä pommitetaan niiden ihmistunteiden koko asteikolla, joita tulee kollektiivin monilta tasoilta. Monia täysin erilaisia todellisuuksia tapahtuu tällä planeetalla ja ne kaikki yrittävät saada huomiomme.
 
Meidät saa jatkamaan ja meille antaa voimia ne ihmeelliset energiat, joita huokuu uudesta todellisuudesta. Ne ovat täynnä luomisaaltoja, inspiraatiota ja hurjaa innostusta siitä, että synnytämme lopultakin uutta maailmaa. Uusia luovia projekteja Maan saattamiseksi takaisin tasapainoon, ponnahtelee esiin ympäri maailmaa. Ja on todellisempi ja äärimmäisen maadoittunut tietämys, että yksi olentomme on toimintakykyisesti elossa!
 
On myös vääristynyt ja kieltämättä pelottava scifi-skenaario, jota julistaa se prosentti maailmanlaajuisessa vallassa olevia, joiden motiivit ovat ylittäneet kovasti pelkän ahneuden. Planeettaamme tuhoaan systemaattisesti, villieläimiämme kuolee sukupuuttoon, ruokaamme ja vettämme myrkytetään, säätilaamme manipuloidaan ja ihmisiä ajetaan lisääntyvässä määrin maanpakoon ja riistetään. Tämä on ehkä hyvä aika kysyä: "Kuka tätä tekee ja miksi???"
 
On myriadeja tietoisuustasoja, joista voimme havaita, mitä "oikeasti" tapahtuu. Tästä syystä meidän on oleellista löytää aito paikkamme – paikka johon voimme asettua oikeaan aikaan ratsastamaan myrskyllä. Meidän täytyy pysyä valtavan suurena ja hiljaisen tarkkailijan laajentuneessa perspektiivissä koko ajan – riippumatta siitä, mitä maailmassa tapahtuu.
 
Koska hyvin monia arveluttavia ja mahdollisesti "lavastettuja hyökkäyksiä" tapahtuu tällä hetkellä, yksi päähaasteemme on erottaa, mikä on totta ja mikä valetta, jottemme hairahdu siitä, mitä oikeasti tapahtuu paljon suuremmalla asteikolla. On oleellista, ettei meitä heitetä pois kurssista tai manipuloida pelkoon ja reagointimoodiin millään, mitä tapahtuu. On myös tärkeää, ettemme sulkeudu ja sulje itseämme siltä, mitä tapahtuu. On elintärkeää tiedostaa laajempi perspektiivi, jottei meitä vedetä siihen kapeaan näkökulmaan tapahtumista, mitä meille syötetään mediasta. Meidän täytyy katsoa jatkuvasti sydämemme tietämiseen ja kysyä itseltämme: "Onko tämä totta vai valetta?"
 
Jos keskitymme rakkauden ruumiillistamiseen ja elämme aitoina sieluina, jos palvelemme tietoisesti uuden todellisuuden ankkuripisteinä ja pyhinä pagodoina, kaksinaisuuden harhakuvat eivät saa meitä niin helposti ansaan. Vaikka mikä olisi, meidän täytyy pitää kiinni aidosta tarkoituksestamme – mikä on ykseyden uuden toimintamallin synnyttäminen kuolevan kaksinaisuusmaailman keskelle. Ja meidän täytyy asettaa aito tarkoituksemme elämämme tärkeysjärjestyksessä ensimmäiseksi.
 
E Mao Maon lisääminen tuon puoleisen tuolta puolen pitkin joulukuuta, tuo meille raikkaan ja uuden lähestymistavan elämään, mikä antaa meille konkreettisen maistiaisen uudesta todellisuudesta. Emme tunne E Mao Maoa ainoastaan henkilökohtaisesti, vaan sillä on myös voimakas vaikutus joihinkin suhteisiimme, mikä siirtää ne täysin uudelle ja odottamattomalle tasolle.
 
Riippumatta siitä, miltä asiat joskus vaikuttavat, olemme siirtymässä uuteen todellisuuteen. Uusi todellisuus on jatkuvasti voimakkaammin läsnä. Useammat ja useammat ihmiset tekevät erilaisia valintoja. Me olemme hyvin neutraalissa paikassa ja otamme kaiken tapahtuvan vastaan suuremmalla rakkaudella ja myötätunnolla. Joulukuu jatkaa tämän vakiinnuttamista. Olemme päättäneet olla täällä juuri nyt, tarkoituksenamme katsoa tämä läpi. Jaamme upean ja hämmästyttävän matkan.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >