HomeViestejäSolaraHuhtikuu 2015 - Paljastuva, aktivoitunut ja elossa!

Huhtikuu 2015 - Paljastuva, aktivoitunut ja elossa!

PALJASTUVA, AKTIVOITUNUT JA ELOSSA!
 
Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Ote huhtikuun 2015 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Täysikuun/kuunpimennyksen aikana 4.4. menimme läpi uudesta energiaovesta ja tunsimme välittömän energiamuutoksen. Ikään kuin raskas sumupeitto olisi äkkiä poistunut ja paljastanut sädehtivän uuden maiseman. Tämä energiaovi oli merkittävä "ei alaspäin, ei paluuta" –merkki. Vaikkemme ehkä kyenneet näkemään tätä energiaporttia, tunsimme sen voimakkaasti.
 
Tästä avoimesta ovesta avautuu kovasti laajempi näköala, mikä on tarkempi ja kirkkaampi, ja siinä on elävämmät värit. Kaikki kihelmöi lisääntynyttä aitoutta. Kun astumme tälle uuden maisemamme laajentuneelle alueelle, suuria osia vanhasta maisemastamme ja elämästämme putoaa luonnostaan pois.
 
Olemme saavuttaneet lähestyvän yhdentymisemme uuden vaiheen. Vaikka yhdentyminen tapahtuu vasta kesäkuun lopussa, saamme jo kuiskauksia siitä sydämemme tietämisestä. Monet meistä tuntevat yhdentymisen kutsun eivätkä aivan vielä tiedä, mitä se on.
 
Samaan aikaan kun siirrymme lähemmäs yhdentymistä, on ihmisiä, jotka kiepsautetaan ulos elämästämme. Joissain tapauksissa tämä tapahtuu, koska alamme asua uudessa todellisuudessa ja he päättävät jäädä kaksinaisuuteen. Mutta tämä ei päde kaikkiin.
 
Jotkut ihmiset jotka kiepsahtavat elämästämme, ovat läheisiä ystäviä, joita rakastamme kovasti ja jotka myös rakastavat meitä. He eivät ole eksyneet tai jääneet jumiin kaksinaisuuteen, mutta energiayhteys väliltämme häviää. Usein tuntuu siltä, että kutsumme toisiamme jatkuvasti levenevän tyhjiön yli. Voimme kuulla vain onton kaiun … kaiun … kaiun. Ja joka kerta kutsuessamme he tuntuvat olevan kauempana ja kauempana.
 
Huhtikuu esittelee monille meistä uuden tyhjän kankaan. Se pyytää meitä löytämään, millaisen elämän oikeasti haluamme. Meille annetaan tilaisuus keksiä elämämme täysin uudestaan täysin tyhjälle kankaalle. Tällöin on tärkeintä tuoda esiin laajentunut fokuksemme ja katsoa suurempaa kuvaa. Emme halua pelkästään siirtyä vanhasta elämästämme uuteen ympäristöön siksi, että jos teemme näin, hukkaamme tilaisuuden tehdä kvanttisiirtymän uuteen todellisuuteen. On myös tärkeää, ettemme yritä täyttää tyhjää kangastamme merkityksettömillä raapustuksilla, laittaaksemme sille vain jotain, jottei se tunnu niin tyhjältä. Kaiken mitä laitamme siihen, täytyy olla ultratodellista ja ultra-aitoa.
 
Huhtikuussa on voimakasta näkymättömän maailman näkemistä, mikä tekee meille mahdolliseksi nähdä tarkemmin monia aiemmin kätkettyjä ja epäaitoja elementtejä sisäisessä olemuksessamme, ulkoisessa elämässämme ja maailmassa laajemmin. Maailman ongelmien ydinsyy tulee selkeämmäksi. Voimme nähdä, miten ahneuden ja korruption voimat ovat kaapanneet maailman hallitukset, suuryritykset ja talousjärjestelmät. Tulee selväksi, ettemme voi korjata tätä toimimalla järjestelmän sisällä. Sen sijaan meidän täytyy fyysisesti ankkuroida täysin uusi todellisuus ja sitten meidän täytyy asua täysin tässä uudessa todellisuudessa, jottemme enää ruoki tai tue vanhaa järjestelmää. Tästä syystä on kiire luoda uuden todellisuuden ankkuripisteitä, aitouden majakoita, kuten AN:n sydän Perussa.
 
Huhtikuu on voimallinen kuukausi, jolloin suuri ovi avautuu monille meistä. Se tuo tullessaan jakson, jolloin maadoitamme ja vakiinnutamme ne monumentaaliset muutokset, joita olemme kokeneet. Meidän on nyt aika rentoutua enemmän uuden maisemamme eläviin väreihin ja antaa niiden täyttää koko olemuksemme, kun hyväksymme kohonneen uuden todellisuuden pääasialliseksi todellisuudeksemme – soveltaaksemme vastahankittua viisauttamme ja tietoisuuttamme päivittäisen elämämme kaikkiin osiin. Ja hyväksyäksemme täysin, että nyt meidän täytyy alkaa elää aitoa elämäämme aitona sieluna.
 
Olemme lähestymässä syklin loppua, missä saamme merkittäviä tehtäviä valmiiksi. Jotkut meistä valmistautuvat päästämään irti vanhoista työpaikoista ja suhteista. Pitkäaikaiset projektit saadaan viimeinkin loppuun. Tämä vapauttaa meidät menemään täyttä vauhtia aitoon suuntaamme tai jos olemme jo siellä, vakiinnuttaa sen, mitä olemme luoneet, ja hioa sitä.
 
Olemme nyt virallisesti "ei alaspäin, ei paluuta" –alueella ja tästä eteenpäin tämä on meille pysyvä paikka. Voimme usein tuntea hiekan liikkuvan jalkojemme alla ja opettelemme näkemään välittömästi aidot vakaat kohdat, kun kukin niistä alkaa vakiintua. Oivallamme myös, ettemme voi enää sattumanvaraisesti laittaa energiaamme mihinkään – kaiken on oltava ehdottoman aitoa.
 
Koko kuukauden selvitämme uutta polkua ja luomme uusia teitä ilmentääksemme mahdollisimman aitoa elämää. Saamme lukuisia vihjeitä, jotka osoittavat meitä aitoon suuntaamme. Uusia yhteyksiä ja jännittäviä tilaisuuksia ilmestyy tyhjästä.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >