HomeViestejäSolaraSyyskuu 2014 - Aidot paikat ja aidot kodit

Syyskuu 2014 - Aidot paikat ja aidot kodit

AIDOT PAIKAT JA AIDOT KODIT
 
Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Ote syyskuun 2014 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Syyskuu on voimallinen loppuunsaattamis-, yhdistämis- ja sadonkorjuukuukausi. Kiidämme edelleen supernopeutunutta pikaraidetta non-stop-toimintatilassa ja käsittelemme vielä monia jatkuvasti muuttuvia tilanteita ja yksityiskohtia. Meidät haastetaan jatkuvasti viemään "monitoiminta" kartan ulkopuolisille tasoille. Pinta on ollut niin äärimmäisen myrskyisää, että opimme, että rauhattomuudessa on virtausta.
 
Koko syyskuun meitä kirjaimellisesti työnnetään ryhtymään toimeen elämämme muuttamisessa, pidämme siitä tai emme. Meidät jahdataan ulos mukavuusalueeltamme ja työnnetään tuntemattomalle alueelle. Monet osatekijät siirtyvät lähemmäs aitoa paikkaansa tai loksahtavat suoraan siihen.
 
Muutaman kuluneen vuoden on tuntunut siltä, että kuljemme mustan aukon läpi, missä kaikki mikä on vanhentunutta, pinnallista tai epäaitoa, riisutaan väkipakolla meistä. Se on kun heittelemistä kivien rumpuhiomakoneessa, mikä hioo karkeita osiamme, kunnes ilmestymme esiin selkeytyneenä tarkoituksesta. Kaikki mikä edelleen paineli sisäisiä laukaisijoitamme, hiottiin pois, mikä kiillotti kivemme.
 
Monet meistä ovat nyt lähestymässä mustan aukon keskuspyörrettä. Kaikki mikä on jää, on riisuttu aitoudeksi. Pian meidät työnnetään toiselle puolelle, täysin uuteen todellisuuteen. Silloin kaikki uuden olemuksemme kerrokset kiertävät takaisin meille. Uudet olemistavat. Uudet prioriteetit. Uusi aito tarkoitus. Eläminen aidossa kodissamme aidossa paikassamme.
 
Kaikilla on aito paikka. Joillakin on useampi aito paikka ja tärkeitä asioita tehtävänä kaikissa niissä. Tänä aikana kun kaksinaisuusmaailma romahtaa kaikkialla ympärillämme, on oleellista, että harmonisoidumme aidon paikkamme kanssa mahdollisimman nopeasti. Tämä ei ole ainoastaan paikka, missä tunnemme olomme mukavaksi ja turvalliseksi, vaan aidossa paikassa voimme toteuttaa aidon tarkoituksemme.
 
Monilla meistä on ollut koko elämän mittainen kaipaus palata Kotiin. Suuren osan elämästä luulimme, että Koti oli jossain muualla, kenties toisessa maailmassa. Mutta nyt kaikki on muuttunut. Emme ole ainoastaan kaksinaisuuden loppukilometreillä, vaan oivallamme nyt, ettei meidän tarvitse lähteä tältä planeetalta mennäksemme Kotiin – voimme luoda aidon Kotimme tänne maan päälle.
 
Aidot paikkamme ovat paikkoja, mistä voimme löytää aidon kotimme. Aito kotimme ei löydy mistään muusta sijainnista kuin aidosta paikastamme. Kaikkien ei tarvitse elää aidossa kodissaan nyt, mutta meidän kaikkien on oltava aidossa paikassamme.
 
Aito kotimme ei ole vain mukava ja tuttu asuinpaikka, vaan se edustaa täysin uutta tiedostamistasoa. Se on aidon olemisemme paikka, missä voimme elää täysin aitoa elämää aitona sieluna. Aidot kodit sijaitsevat uudessa maisemassa ja ovat uuden toimintamallin ankkuripisteitä. Ne ovat ultrasuuremman todellisuuden saaria, joita on asetettu kuolevaan kaksinaisuuden maailmaan kuin säteileviä jalokiviä, jotka vakauttavat todellisuusjärjestelmien lähestyvää ympäripyörähdystä.
 
Syyskuussa on myös voimakas loppuunsaattamistekijä – niiden asioiden loppuunsaattamisen jotka ovat todella haastaneet meidät ja kuluttaneet paljon energiaamme. Tämä tuo meille kumulatiivisten ponnistelujemme runsaan sadonkorjuun, kun korjaamme sen satoa, mitä olemme niin uutterasti kylväneet elämäämme. Monet henkilökohtaiset ja kollektiiviset ponnistelut kulminoituvat syyskuussa tai lokakuun alussa – sellaiset kuin merkittävän projektin valmistuminen, siirtyminen aitoon kotiimme tai tärkeiden sisäisten tai ulkoisten päätösten tekeminen, mikä harmonisoi meidät aidon paikkamme kanssa.
 
Syyskuu on yksi kuukausi, jossa siirrytään nopeasti syvälle uuteen maisemaan. Koko kuukauden olemuksemme jatkaa laajentumista ja syventymistä ja selkeydestämme tulee aina vain suurempaa. Jatkamme sisäisen aitoutemme ilmentämistä päättäväiseksi ulkoiseksi toiminnaksi. Sitoutumisemme päästä aitoon paikkamme vahvistuu ja tulee aina vain helpommaksi säilyttää selkeä perspektiivi siitä, mikä on aitoa ja todellista.
 
Kun elämme lisääntyvässä määrin sisäisessä aitoudessamme ja ilmaisemme puhtaasti sen ulkoisissa toimissamme, uusi maisema alkaa tunkeutua vanhaan maisemaan. Tämä tapahtuu hitaasti, hienovaraisesti ja vakaasti. Uudesta maisemasta tulee aina vain näkyvämpi kaikkialla ympärillämme. Uutta energiaa tulee sädehtien vanhaan maisemaamme. Kaikkialla on uuden ja aidon kipinöitä. Sisäinen ja ulkoinen ympäristömme muuttuu huomattavasti joka suunnassa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >