HomeViestejäSolaraTammikuu 2012 - Tyrskyraportti vuodelle 2012: Aitouden synnyttäminen

Tammikuu 2012 - Tyrskyraportti vuodelle 2012: Aitouden synnyttäminen

TYRSKYRAPORTTI VUODELLE 2012: AITOUDEN SYNNYTTÄMINEN
 
Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuoden 2011 yleiskatsaus
 
2011 oli valtava transformaatiovuosi. Meidät irrotettiin monista vanhan elämämme aspekteista - halusimme sitä tai emme. Vanhempia ja läheisiä ystäviä kuoli, menetimme työpaikkamme - siltoja paloi takanamme katkaisten kaikki mahdollisuudet palata takaisin tapaan, miten asiat olivat ennen. Joskus tuntui siltä, että matto vedettiin täysin jalkojemme alta. Tätä tapahtui myös maailmanlaajuisesti lukuisissa luonnonkatastrofeissa, mitkä "tekivät nolla-alueita" kaupungeista, kuten Christchurch Uudessa Seelannissa, ja kokonaisista maista, kuten Japani. Ja kuitenkin useimmat meistä tiesivät, että lisää oli tulossa …
 
Avaimena oli ottaa muutos avosylin vastaan siinä muodossa, kuin se ilmentyi. Jos yritimme pitää kiinni menneisyydestä, vuosi oli vaikea. Mutta jos päästimme auliisti irti vanhasta ja syleilimme avoimesti uutta, vuosi 2011 oli täynnä lukuisia läpimurtoja ja tunnetta innostuksen kohoamisesta. Kun kaksinaisuuden maailma lisääntyvästi mureni silmiemme edessä, valtavia uuden ja aidon aaltoja alkoi rullata sisään.
 
11:11-oven kymmenes porttiaktivointi syyskuussa heitti auki ovia aidon elämän elämiseen aitona sieluna. Tämä ei ollut niin helppoa, miltä se kuulosti, sillä kaikesta mikä oli epäaitoa olemuksessamme ja ulkoisessa elämässämme, vaadittiin yhtäkkiä äänekkäästi päästämään irti. Vietimme suuren osan vuotta 2011 kuorien pois kaikkea, mikä oli epäaitoa. Koko ajan lisääntyvä määrä meitä päätti olla aito ja todellinen huolimatta kaikesta prosessiin liittyvästä epämukavuudesta. Tiedämme, että se on nyt ainoa tapa olla.
 
Koimme 11.11.11 mittasuhteiltaan ennenkuulumattoman valtavan nollauksen. Tämän laukaisi yhdistymisemme hiljaisina tarkkailijoina ympäri maailmaa … jotain mitä ei ollut tapahtunut koskaan aiemmin. Klo 11:11 GMT planeetalle tuli valtava sylinteri, jossa oli koodit uuden Muan uudesta, puhtaasta rakkaudesta ja aitoudesta. Tämä aloitti sarjan muutostsunameja, jotka laajentuvat edelleen ulospäin kaikkiin suuntiin ja vaikuttavat syvästi kaikkeen, mitä ne koskettavat.
 
Lähellä vuoden loppua aloimme tulla yhteen oikeiden ihmisten ja oikeiden paikkojen kanssa. Jotkut meistä ovat jo melkein oikeassa paikassaan. Vaikka kaikki ei ole vielä täysin oikeassa paikassaan ja monet meistä eivät ole ihanneolosuhteissaan, tiedämme, että kaikki on täydellistä tällä erää.
 
Veitsenterällä kulkeminen
 
On voimakas "pistävän" hiljaisuuden tuntu, kun astumme myrskyisään vuoteen 2012. Tiedämme, että tämän vuoden jälkeen mikään ei ole enää samanlaista. 2012 on vakava vuosi, joka vaatii meiltä keskittynyttä polttopistettä ja ultravalppautta. Meidän kaikkien on oltava hyvin tietoisia ja varovaisia tänä vuonna. Ei hermostuneen varovaisia, vaan valppaan varovaisia. Emme voi olla leväperäisiä tai tiedostamattomia. On oleellista, että kuljemme vuoden 2012 läpi aitona sieluna.
 
Vuonna 2012 koko maailma kulkee veitsenterällä. Veitsenterä on raja siinä välillä, kuka olemme ollut ja kuka oikeasti olemme. Tämä on erittäin hienoinen raja vanhan maailman täydellisen romahtamisen ja uuden maailman syntymisen välillä. Tästä tulee hyvin hurja vuosi, joka sisältää koko kokemuskirjon. On upeita läpimurtoja ja valtavia luomisaaltoja, joilla voimme surffata koko matkan aitoon elämäämme.
 
Ja koska olemme kaaosjaksossa, mikä edeltää aina syntymää, voimme odottaa järkyttäviä tapahtumia. Näitä tapahtuu kaikkialla maailmassa, mutta meidän pitäisi tarkkailla erityisesti USA:ta ja Eurooppaa, sillä ne ovat kumpikin epävarmassa asemassa. Suuri osa arabimaailmasta on edelleen myllerryksessä, kun ihmiset vaativat urheasti autoritaarisuuden loppumista. Maailmanlaajuisesta Vallataan-liikkeestä on tullut sen kamppailevan keskivertoihmisen ääni, jota ei ole pitkään aikaan kuultu. Ihmiset ovat ympäri maailmaa täysin kyllästyneitä vanhoihin järjestelmiin ja haluavat repiä ne alas. He eivät vain tiedä, miten tehdä sen - paitsi menemällä kaduille ja tulla armeijan ja poliisin raa'asti kohtelemaksi.
 
Maailman koko voimatasapaino on muuttumassa. Aiemmista kolmannen maailman maista on tulossa taloudellisesti vahvempia ja kestävämpiä kuin jotkut vanhat supervallat. (Ja ne ovat kekseliäämpiä hyödyntämään luovia ratkaisuja tullen toimeen sen kanssa, mitä on käytettävissä.) Vanhat "valtameklarit" yrittävät epätoivoisesti pitää kiinni ja teeskennellä, että kaikki on niin kuin ennen, mutta peruuttamattomasti ei ole. He käyttävät kaiken voimansa ja juonikkuutensa tukeakseen vanhan asemansa säilyttämistä, kuitenkin maa heidän jalkojensa alla vavahtelee ja tärisee ennenkuulumattomasta muutoksesta. Heidän ponnisteluistaan huolimatta muutostsunamit pyyhkivät planeettaa ja huuhtovat pois kaikki vanhat rakenteet, jotka perustuvat epäaitouteen.
 
Valtavat kollektiivipelon aallot pyyhkivät planeetan yli. Ja tämä vain vahvistuu vuonna 2012, kun jatkuvasti lisääntyvät muutostsunamit paiskautuvat kuolevan kaksinaisuusmaailman rannoille. Voimme tuntea helposti tämän kollektiivipelon, koska se on hyvin voimakasta ja läpitunkevaa. Mutta on oleellista, ettemme anna tämän pelon vaikuttaa meihin, sillä jos annamme, se kamppaa meidät. Aidot sielut tuntevat pelkoa kuin kuka tahansa, mutta aidot sielut eivät elä pelossa. He ovat puhtaan aidon rakkauden ruumiillistumia. He tietävät kaiken olevan hyvin.
 
Kuljemme veitsenterällä, kunnes alamme elää aitoa elämää aitona sieluna. Kun teemme sen, jokin loksahtaa paikoilleen ja siirtää meidät pois veitsenterältä, tyyneen myrskynsilmään ankkuroituneena ultrasuurempaan todellisuuteen. Tällöin tunnemme kumuloituneen jännityksen, paineen ja stressin aallon toisensa perään putoavan pois meistä. Olemme päässeet viimeinkin oikeaan asemaamme oikeiden ihmistemme kanssa! Tästä uudesta asemasta meidät pyyhkäistään massiiviseen luovuusaaltoon, mikä tekee meille mahdolliseksi aidon tarkoituksemme ilmentämisen.
 
Toisinaan voi tuntua, että navigoimme ikään kuin jätemeressä ja kuljemme esterataa. Nämä jätepalat ovat romahtavan kaksinaisuusmaailman pirstaleita. Kuitenkin aitona sieluna voimme lipua niiden läpi tasaisesti. Voimme tarkkailla, mitä ympärillämme on, tyynesti, myötätuntoisesti ja rehellisesti tulematta vedetyksi draamaan. Voimme pysyä ultrasuuremman todellisuuden värähtelyssä kaikesta riippumatta. Voimme seurata jatkuvasti sydämemme tietämystä. Voimme olla fyysisesti ruumiillistunut hiljainen tarkkailija ja säteillä jatkuvasti vakuutusta siitä, että kaikki on hyvin.
 
Toisinaan kuljemme ehkä niiden vääristymäkaistaleiden läpi, joita aiheuttivat 11-11-11-nollausväreaallot. Tätä tapahtuu aina, kun nollausväreaallot kohtaavat kovettuneita ja kätkettyjä epäaitoustaskuja ja kumauttavat ne auki. Vääristymäkaistaleen läpikulkeminen on kuin yritystä kulkea kovan lumimyrskyn läpi, missä näkyvyys on nolla. Mutta se toisiaan murtaa auki kaksinaisuuden kalkkeutuneita taskuja, jotta ne voidaan puhdistaa pois henkilökohtaisesta ja planeettamatriisista.
 
Ollessamme vääristymäkaistaleessa emme voi nähdä, minne olemme menossa ja mitä ympärillämme oikeasti tapahtuu. Havaintomme vääristyvät ja erillisyydentunteemme korostuu. Meidät tuomitaan ja kimppuumme hyökätään ilman selvää syytä. Vääristymäkaistaleet ovat kuin peilisali, missä kaikki suurennetaan, vääristetään ja venytetään surrealistiseksi painajaismaisemaksi. Voimme joko kauhistua näkemästämme tai kulkea peilisalin läpi aitona sieluna tietäen, että näkemämme ei ole totta. Tämä kokemus antaa meille tilaisuuden vahvistaa yhteyttämme sydämemme tietämykseen.
 
Uudessa navigoinnissa on uusia tekijöitä. Aitoon elämäämme pääsemiseen liittyy monisyinen ja äärimmäisen tarkka ajoitus. Aitona sieluna meidän täytyy seurata niitä hyvin tarkkoja koordinaatteja, joita ilmestyy sydämemme tietämyksestä. Toisinaan tuntuu, että kuljemme koskessa, mikä vaatii täsmällistä tiimityötä ja salamannopeita reaktioita. Ainoa onnistunut tapa navigoida muutoskoskea on olla yhtenä olentona. Ja suurin avain näihin aikoihin on, että nyt meidän on tehtävä kaikki yhtenä olentona.
 
Tämä johtaa meidät uusiin avautumisiin ja upeisiin tilaisuuksiin, joissa on ällistyttävä oikeuden tuntu, mitä tämä vuosi on täynnä. Ennen näiden uusien avautumisten ja tilaisuuksien ilmestymistä meidän on saatava kaikki valmiustilaan. Voimme tehdä tämän saattamalla loppuun keskeneräiset projektit, keräämällä yhteen uudet taidot ja työkalut, hankkiutumalla eroon tarpeettomasta omaisuudesta, päästämällä irti rajoittavista käyttäytymismuodoista ja uskomuksista ja riisumalla vielä lisää epäaitouskerroksia. Sitten kun tilaisuuksia ja avautumisia ilmestyy, meidän on hypättävä niihin koko olemuksellamme hetkeäkään epäröimättä!
 
Monet meistä tuntevat kiirettä rynnätä saattamaan loppuun mahdollisimman paljon ja sulkemaan vanhat ovet menneisyyteen mahdollisimman nopeasti, jotta voimme kääntää koko huomiomme uuden maailman synnyttämiseen. Tänä vuonna on niin paljon asioita, jotka kutsuvat huomiotamme, ja niin paljon ilmennettävää, että on helppoa pakahtua toisinaan. Tämä voi saada meidät ajattelemaan liikaa tilanteita sen sijaan, että seuraamme sydämemme tietämystä. Aina kun tunnemme olevamme pakahtumisen partaalla, on hyödyllistä tehdä vain edessämme olevia asioita askel askeleelta ja aitouden kera. Ja kun ne on tehty, katsoa, mitä tarvitsee tehdä seuraavaksi.
 
Koko tämän vuoden avautuu maailmojen välisiä halkeamia. Nämä halkeamat kaksinaisuuden maailmassa mahdollistavat meille syntyvän uuden maailman näkemisen. Aluksi ne ovat vain vilahduksia - voimakkaita vilahduksia jotka salpaavat henkemme. Kun tätä tapahtuu, näemme ja tunnemme yhtäkkiä, kuka oikeasti olemme. Yhdistymme todellisen kotimme paikkoihin ja tunnemme todellisen tarkoituksemme. Nämä vilahdukset maailmojen välisistä halkeamista palvelevat kotiutumislaitteina ja johtavat meidät oikeisiin paikkoihin ja ruumiillistamaan aidoimman itsemme.
 
Ho'o pono pono ja menneisyyden uudelleenmallinnus
 
Vuoden ensimmäisen puoliskon tärkeä elementti on Ho'o pono pono -matkamme. Monet meistä matkustavat paikkoihin, missä asuimme ennen. Tämän oleellinen osa on, että palaamme näihin vanhoihin paikkoihin sellaisena, kuka olemme nyt. Tämä muuttaa kaiken. Kaikki näyttää erilaiselta, koska näemme sen aidon sielun uusin silmin.
 
Huomaamme, miten paljon vanhat paikkamme ovat muuttuneet. Myös normaali toimintamme tuntuu kummalliselta. Tämä on hyvä mittari siitä, miten paljon olemme transformoituneet. Se on samanlaista, kun emme näe jotain lasta pitkään aikaan ja sitten kun näemme, panemme yhtäkkiä merkille, miten paljon hän on kasvanut.
 
Silloin kun kohtaamme vanhoja asuinpaikkojamme ja ihmisiä, joita tunsimme siellä, meidät laitetaan automaattisesti testiin. Palaammeko takaisin vanhoihin suhtautumistapoihimme vai pysymmekö aitoudessamme? On tärkeää, ettemme salli itseämme vedettävän pois aitona sieluna olemisesta. Silloin kun vanhat liipaisimemme aktivoituvat, meidän ei tarvitse reagoida niihin. Mitä enemmän päästämme irti menneisyydestä tai transformoimme sen, sitä enemmän pystymme astumaan täysin aitoon elämäämme. Loppuunsaattaminen vapauttaa meidät menneisyydestä, mutta jos aitona sieluna mallinnamme menneisyyden uutelleen viemällä sen täysin uudelle tasolle, teemme siitä uuden.
 
Nämä vanhat elämäntilanteet ovat olleet peruskiviä, joille olemme rakentaneet elämämme. Sieltä tulimme. Meillä on nyt kultainen tilaisuus mallintaa menneisyys uudelleen palaamalla perustallemme ja järjestelemällä kaiken uudelleen. Kun tämä on oikaistu, löydämme jotain uutta sieltä tai tiedämme varmasti, että olemme vapaa vanhoista paikoistamme ja velvoitteistamme. Tekemällä tämän rakennamme todellisuudessa itsemme uudestaan perustasolta, uusien peruskivien kera.
 
Nämä ovat erittäin tärkeitä matkoja. Voi olla viimeinen kerta, kun menemme sinne, joten siellä on meille paljon tehtävää. Keräämme olemuksemme pirstoutuneita osia ja valitsemme sieltä löytämiämme asioita, jotka kuuluvat meille uudessa aidossa elämässämme. Päästämme irti omaisuudesta, minkä jätimme taakse ja mitä meidän ei enää tarvitse pitää. Sanomme lopulliset hyvästit joillekin menneisyyden paikoille ja ihmisille ja viemme jotkin vanhat suhteemme täysin uudelle tasolle, jotta ne voivat jatkua. Tätä tapahtuu, koska tuomme aitouden värähtelyn paikkoihin ja ihmisiin, joiden luona käymme.
 
Punomme myös yhteen menneisyytemme fyysisiä paikkoja ja aidon elämämme paikkoja. Jotkut näistä ovat paikkoja, joita emme olisi koskaan uskoneet voivan punoa yhteen. Punomme myös menneisyytemme, nykyisyytemme ja tulevaisuutemme ihmisiä täysin uusiin ja odottamattomiin muodostelmiin. Tämä laajentaa ja vahvistaa kovasti yhtä olentoamme.
 
Jos asut edelleen vanhan elämäsi paikassa, sinäkin koet asioiden oikaisemisen Ho'o pono pono -prosessin. Sinun täytyy vain alkaa avoimesti olla aito sielu. Tämä järjestelee uudestaan kaiken ympärilläsi.
 
Meillä on myös tilaisuus mallintaa menneisyyttä uudelleen jokapäiväisen elämämme joka hetki. Pitkin päivää meillä on valintatilanteita siitä, kohtaammeko vanhat tilanteet samoilla vanhoilla tavoillamme vai käytämmekö uusia tapoja, jotka perustuvat avoimeen rehellisyyteen, rakkauteen ja aitouteen.
 
Aito tarkoituksemme
 
Monet meistä tietävät, että meillä on uusi aito tarkoitus. Tämä on jotain hyvin uutta, tuoretta ja jännittävää, kuitenkin siihen on punottuna elementtejä koko matkaltamme. Silloin kun olemme harmoniassa aidon tarkoituksemme kanssa, havaitsemme, että se on syvästi harmoniassa ydinolemuksemme kanssa. Aito tarkoituksemme on sen ikuisen ja päättymättömän tarinan puhkeaminen kukkaan, mikä on aito tarina siitä, kuka olemme ja miksi olemme täällä.
 
Aito tarkoituksemme on vääjäämättömästi yhteydessä aitoon elämäämme. Kun olemme yhdistyneet oikean paikkamme ja samanmielisten ihmisten kanssa ja harmonisoituneet yhdeksi olennoksi, aito tarkoituksemme paljastuu. Tästä syystä emme ole pystyneet löytämään sitä yksin. Jokainen meistä on osa suurempaa yhtä olentoa, mikä on aito kollektiivitarkoitus, joka avautuu, silloin kun oikea yhdistelmä meitä tulee yhteen ja loksahtaa paikoilleen yhdeksi. Tämä on samanlaista kuin monilinssisen kameran käyttäminen. Jokaisen linssin on mentävä oikeaan järjestykseen ja loksahdettava pakoilleen, ennen kuin voimme nähdä selvästi kameran kautta. Näin jokainen meistä harmonisoituu oikeiden ihmisten ja paikkojen kanssa yhdeksi.
 
Yksi olentomme on avain
 
Joskus tuntuu, että yksi olentomme on pirstoutunut. Tätä tapahtuu, silloin kun meidän kaikkien täytyy kääntyä oman itsemme sisään ja puhdista lisää vanhoja jäämäkerroksia. Se on samanlaista kuin nuolen ampuminen. Jotta se kulkisi kauaksi, meidän on venytettävä jousta taaksepäin, kunnes nuoli koskettaa sydäntämme. Vasta sitten se menee kauas. Sama tapahtuu yhden olentomme kanssa. On aikoja, jolloin meidän kaikkien on vetäydyttävä itseemme voidaksemme harmonisoitua taas sydämemme tietämyksen kanssa. Tehtyämme tämän yksi olentomme ponnahtaa takaisin yhteen vahvempana kuin koskaan ennen.
 
Vuonna 2012 paljon riippuu yhden olentomme vahvuudesta ja yhtenäisyydestä. Kaikki uuden synnyttämiseen ja aidon elämän luomiseen liittyvä tapahtuu yhden olennon tasolla. Yhdessä yhtenä rakennamme aidon elämämme perustan. Aito elämämme paljastaa aidon tarkoituksemme. Ja aito tarkoituksemme ilmentyy yhden toimivan olennon kollektiiviponnisteluina.
 
Yksi olentomme on nyt siirtymässä täysin uudelle tasolle. Mitä enemmän käsitämme, että meillä on aitouden säde toisillemme, sitä hauskemmaksi kaikki tulee. Kun yhteytemme syvenevät, nousemme ajan ja tilan rajoitusten yli. Emme enää tunne erillisyyttä maailman toisissa osissa oleviin. Olemme yhdessä yhtenä riippumatta olinpaikastamme.
 
Kristallinuolet
 
2012 on vuosi, missä alamme lähettää kristallinuoliamme. Nämä nuolet ovat aidon tarkoituksemme ilmentymiä. Aiemmin muutamat meistä lähettivät yksilöllisiä kristallinuolia. Tunsin aina, että jokainen kirjani oli kristallinuoli. Ja aina kun yksi oli julkaistu, tiesin, että minun oli lähetettävä uusi kristallinuoli.
 
Mutta nämä uudet kristallinuolet jotka lähetämme kollektiivisesti yhtenä olentona, ovat mittakaavaltaan äärettömästi laajempia. Ne kulkevat pitkän matkan ja niillä on paljon suurempi vaikutus. Kun meillä oli 11-11-11-nollausseremoniamme Morayssa, Perussa, lähetimme kollektiivisesti 11 kristallinuolta seremonian lopussa. Saatoimme tuntea niiden lentävän kauas maailmaan ja tuovan suurempaa rakkautta ja aitoutta. Kristallinuolien lähettäminen yhtenä toimivana olentona on juuri sitä, mitä tarvitaan tällä hetkellä. Sitä ei ole tapahtunut aiemmin ja se on hyvin jännittävää.
 
Kruunun jalokivet
 
Vuoden toisella puoliskolla monet meistä elävät aitoa elämää ja ilmentävät aitoa tarkoitustaan. Tällöin painotus siirtyy kruunun jalokiviin. Tämä merkitsee sitä, että jokainen meistä on mahdollinen jalokivi. Edessämme on kruunu, joka sisältää tyhjiä jalokivipaikkoja. Meidän on tultava jalokiveksi, kiillotettava ja valmisteltava se ja sitten laitettava paikalleen. Tämä liittyy suoraan viimeiseen, 11-11-aktivoinnin yhdenteentoista porttiin, mikä tapahtuu myöhemmin tänä vuonna.
 
Taas kerran, yksi olentomme esittää tärkeää roolia tässä. Tämä johtuu siitä, että pidämme jatkuvasti toisiamme aitoudessa. Autamme kaikkien jalokiven puhdistamisessa muistuttamalla toisiamme siitä, kuka oikeasti olemme - aitoja sieluja jotka ovat kruunun jalokiviä. Jokaisen meistä on luotava oma jalokivensä. Toiset voivat auttaa meitä jalokivemme kiillottamisessa, mutta meidän on luotava se. Ja niin kuin timantit luodaan hiilestä, joka altistetaan suurelle paineelle, sama pätee oman olemuksemme jalokiveen. Kaikki kokemuksemme kaksinaisuudessa lukemattomien elämien aikana ovat luoneet paineen, transformoituaksemme nyt timantiksi.
 
Sitten kun kruunun jalokivet ovat paikoillaan, saavutetaan täysin uusi taso ja meistä tulee kollektiivisesti näkymättömän maailman timantti. Tästä kohdasta eteenpäin olemme saaneet loppuun matkamme 11-11-ovien läpi ja voimme nyt astua Anin sydämeen.
 
Anin sydämen aktivointi
 
An on aurinko ja kuu sulautuneena yhteen. Anin sukulinja on ollut maan päällä aivan alusta saakka. Egyptiläisten, Druidien ja Inkojen muinaissivilisaatiot tulivat Anin sukulinjasta. Näiden sivilisaatioiden ensimmäiset hallitsijat syntyvät auringosta ja kuusta. An katosi myöhemmin tunnetusta historiasta ja on vasta äskettäin ilmestynyt takaisin, pääasiassa niiden ponnistelujen kautta, jotka muistavat An-sukulinjansa. Nyt Anin on aika tulla täysin näkyväksi.
 
Anin valotorneja on siroteltuna ympäri planeettaa, useimmat niistä sijaitsevat Etelä-Amerikan Andien vuorilla. Sitten kun Anin sydän on vakiintunut fyysisyyteen, näiden valotornien aktivointi alkaa.
 
An on muistikuva ykseydestä, mistä kaikki tulimme. Se esittää pääosaa uuden Muan (= merkittävä uusi evoluutiosykli) alkamisessa, mikä alkoi virallisesti 11.11.11. Uusi maailma on nyt syntymässä.
 
Tämän uuden syklin alussa maailmat maailmojen sisällä nollataan uuteen aitoon perustaan. An on tuon aitouden ilmentymä. An on sen ikuisen, päättymättömän tarinamme puhkeaminen kukkaan, kuka oikeasti olemme. Anin sydän on ykseyteen ilmentymisen ydin. Se on malli, joka levitetään täältä maailmaan, ja se luo aitouden kaikille tasoille.
 
An yhdistää elementit, jotka on aiemmin hahmotettu erillisiksi.
 
An on entisen ja tulevan yhdistäjä.
 
Anin sydämen aktivointi on seuraava askel, kun saamme loppuun matkamme 11-11-oven läpi.
 
Ja se on jo alkanut …
 
Vuoden 2012 yleiskatsaus
 
2012 on epäilemättä erittäin suuri vuosi. Äärimmäisen energiasekamelskan vuosi, mikä tuo mieleeni lainauksen tarinasta "Kaksi kaupunkia": "Se oli parasta aikaa. Se oli pahinta aikaa." On mahdotonta kuvitella, mitä tänä vuonna tapahtuu.
 
Vuodessa 2012 on kyse aitouden ja autenttisuuden synnyttämisestä. Tämä merkitsee elämistä uudessa maailmassa, missä ei ole enää harhoja, ei lumottuja linnoja, ei prinsessoja ja prinssejä, ei satuja, ei jättipotteja eikä draamaa. Se on vain yksinkertainen, aito ja todellinen.
 
Tällä hetkellä synnytyskanavassa on runsaasti uutta ja kaikki vaatii äänekkäästi syntymistä. Synnytys on sotkusta ja veristä. Se sattuu ja on tuskallista. Se riisuu meidät ja vie meidät äärirajoillemme ja sen yli. Se on ultratodellista. Kuitenkin sitten kun uusi syntyy, tapahtuu ekstaasisen ilon ja paremman selkeyden räjähdys. Se on läpimurtojen läpimurto, joka saa aikaan jättimäisen luovuustsunamin.
 
Jos olemme jo harmoniassa aidon tarkoituksemme kanssa ja alamme elää aitojen, samanmielisten ihmistemme kanssa, tunnemme tämän luovuusaallon heti vuoden alussa. Kun olemme harmoniassa uuden elämämme ja uuden tarkoituksemme kanssa, on voimakas kiireyden tuntu saada asiat valmiiksi ja synnyttää uutta. Emme halua hukata hetkeäkään asioiden tekemisessä. Uusia tehtäviä asioita tulee esiin monumentaalisesti ja tämä täyttää meidät jännityksellä.
 
Tätä tapahtuu pienelle ryhmällemme Perussa. Olemme alkaneet elää aitoa elämäämme ja tietää aidon tarkoituksemme. Olemme synnyttämässä valtavia uusia projekteja ja saattamassa loppuun vanhoja viemällä ne täysin uusille tasoille. Tällä hetkellä ajamme jättimäisen luovuustyrskyn aalloilla. Meillä on tehtävien asioiden lista, mikä on inhimillisesti mahdoton, kuitenkin teemme sitä. Ja meillä on hauskaa tehdessämme!
 
Saimme juuri valmiiksi uuden 400 sivun nettisivuston kaikkien tähänastisten 11-11-porttiaktivointien kuvamatkoista; olemme tekemässä uutta nettisivustoa uudelle "Anin sydän" -yhteisöllenne ja -keskukselle, joka tänne organisoidaan; oikeat ihmisemme ovat kerääntymässä yhteen ja lisää on tulossa; sain juuri valmiiksi uuden version kirjastani "The Star-Borne"; suunnittelemme Ho'o pono pono -matkojamme; valmistelemme yhdettätoista porttiaktivointia; työstämme 11:11-korttejani ja -kirjaani; valmistaudumme aktivoimaan Anin valotornin myöhemmin tänä vuonna ja paljon, paljon muuta. Ja se on hämmästyttävää, että kaikki tämä on hyvin hauskaa ja kaikki virtaa tasaisesti. Olemme yksi olento toiminnassa!
 
Jos et ole vielä löytänyt aitoa tarkoitustasi, et ehkä tunne luovaa tyrskyä, ennen kuin löydät. Tämä on yksi syy, miksi on erittäin tärkeää päästä oikeaan asemaamme oikeiden ihmistemme kanssa yhtenä olentona. Sitten yksi toimiva olentonne voi hypätä tähän luovaan tyrskyyn. Tämän luovuustsunamin vahvistuminen jatkuu koko vuoden. Vuoden 2012 lopussa olemme ehdottomasti ällistyneitä siitä, miten paljon olemme saavuttaneet!
 
Vaikka koko vuosi on voimakas ja toiminnantäyteinen, tänä vuonna on kolme merkillepantavaa jaksoa: nopeutuminen maalis-toukokuussa, kulminoituminen kesä-heinäkuussa ja vakiintuminen lokakuuhun mennessä. Koko vuosi tuntuu siltä, että viiletämme kiitotietä, joka on täynnä valtavia liikennevirtoja kummassakin suunnassa.
 
2012 on läpinäkyvyyden ja aitouden vuosi. Kaikki epäaito tulee pintaan. On voimakasta aitojen sielujen esiin ilmestymistä, jotka yhdistyvät yhdeksi toimivaksi olennoksi. Yhdessä yhtenä voimme kiepsauttaa kaksinaisuuden maailman ympäri vain elämällä aitoa elämää aitona sieluna. Suuri kohtalon pyörä on kääntymässä …
 
Henkilökohtainen huomautus:
Ilmoitan hyvin innoissani, että olen saanut vihdoin loppuun kirjani "The Star Borne: A Rememberance for the Awakened Ones" uudelleenkirjoittamisen. Tämä täysin uusi painos on kalibroitu kokonaan uudelleen ja sisältää paljon uutta informaatiota, mm. 26 sivun luvun aalloista ja silloista. Se on saatavilla e-kirjana Amazon-comissa tammikuun puoliväliin mennessä. Printtiversion pitäisi olla saatavilla maaliskuussa.
 
Tervetuloa vuoteen 2012!
 
Eläkäämme aitoa elämää aitona sieluna.
Eläkäämme rakkauttamme yhtenä olentona toiminnassa.
 
Puhtaalla ja aidolla rakkaudella
Solara
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >