HomeViestejäSolaraLokakuu 2011 - Pyörät pyörien sisällä kääntyvät

Lokakuu 2011 - Pyörät pyörien sisällä kääntyvät

PYÖRÄT PYÖRIEN SISÄLLÄ KÄÄNTYVÄT
 
Ote Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com)
Lokakuu 2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kymmenennestä porttiaktivoinnista saakka on ollut voimakas tunne, että jotain valtavaa on tapahtumassa sellaisissa mittasuhteissa, ettemme voi vielä nähdä sen koko suuruutta. Pyörät pyörien sisällä kääntyvät massiivisella ja ennenkuulumattomalla laajuudella.
 
Syyskuussa tapahtui valtava nollaus. Tämä nollaus irrotti meidät vanhasta perustastamme ja vapautti meidät osista, joissa olimme olleet eniten jumissa. Ohitimme "ei alaspäin, ei paluuta" -kohdan ja siitä hetkestä eteenpäin tiesimme, ettemme voisi palata siihen tapaan, millä asiat olivat ennen. Se laittoi pyörät pyörien sisällä liikkeelle. Ne kääntyvät nyt monilla tasoilla.
 
Lokakuussa kuljemme käytävää syyskuun nollauksen ja sen vielä suuremman nollauksen välillä, mikä tapahtuu marraskuun 11. päivä (11-11-11). Lokakuu on aikaa yhdistää ja ottaa käyttöön ne syvälliset muutokset, joita syyskuun nollaus loi päivittäisen elämämme joka osaan. Opettelemme täysin uusia tapoja tehdä kaikkea. Päästämme irti etsinnästä ja yrityksestä saada asioita tapahtumaan. Sen sijaan olemme täysin avoimia ja sallimme kaiken loksahtaa paikoilleen täydellisellä ajoituksellaan. Hyppäämme toimintaan koko olemuksellamme. Tämä auttaa meitä valmistautumaan marraskuun vielä suurempaan nollaukseen.
 
Juuri nyt tuntuu siltä, että muutoksen tuulet ovat heittäneet ilmaan monet elämämme tekijät. Emme vielä tiedä, mikä laskeutuu alas ja mikä häviää. Monet meistä eivät tiedä, mihin laskeudumme. Tai mitä teemme päästessämme perille. Tästä syystä meidän täytyy pysyä täysin avoimena ja spontaanina. Mitä tahansa voi tapahtua koska tahansa. Muutos voi tulla mistä suunnasta tahansa. Ja odottamatonta on kaikkialla ympärillämme.
 
Syyskuun nollauksen aikana pyörät pyörien sisällä alkoivat kääntyä. Tämä on äärimmäisen tärkeää. Edellisen kerran pyörät pyörien sisällä alkoivat kääntyä ensimmäisen 11-11-aktivoinnin aikana 11.-12.1.1992. Nyt ne kääntyvät taas …
 
Kun pyörät pyörien sisällä kääntyivät 1992, se kutsui esiin Hiljaisia tarkkailijoita. Se oli yksi merkki, mitä ne odottivat. Nyt on erilaista, kun pyörät pyörien sisällä kääntyvät taas. Tällä kertaa liikkeen saa aikaan niiden Hiljaisten tarkkailijoiden aktivoituminen, jotka ovat nyt tietoisesti täällä ihmisruumiissa aitoina sieluina.
 
Silloin kun pyörät pyörien sisällä kääntyvät, se on voimakas alkusysäys, mikä ulottuu kauas nykytietämyksemme ulkopuolelle. Se on kuin loputon dominojono, mikä alkaa kaatua oikeaan asentoonsa yhdestä alkusysäyksestä. Tämä laajenee ulospäin kaikkiin suuntiin. Kun tämä tapahtuu, se merkitsee evoluutioprosessimme massiivista ja ennenkuulumatonta nopeutumista.
 
Lokakuussa meitä työnnetään voimakkaasti aitoon elämäämme. Se on kuin lentämistä vauhtia lisänneessä kuumailmapallossa, joka vie meitä aitoon elämämme riippumatta siitä, ajattelemmeko olevamme siihen valmis vai emme. Emme ehkä tiedä tarkkaan, minne olemme menossa tai mitä tapahtuu päästessämme perille, mutta olemme täällä ilmassa ja kuljemme nopeaa vauhtia. Parasta mitä voimme tehdä, on olla avoin ja sallia asioiden tapahtua, samalla kun olemme jatkuvasti laajentuneessa tässä ja nyt. Sitten voimme vain nauttia matkasta.
 
Joillekin tämä on paremminkin shokkikuu kun lokakuu, kun meidät ehkä revitään vanhasta normaalista elämästämme ja työnnetään tuntemattomalle alueelle. Epäaito hajoaa suoraan silmiemme edessä ja sallii meidän nähdä harhan yli. Parannamme lukuisia menneisyyden vanhoja haavoja, joita olemme kantaneet mukanamme pitkään. Tämä tapahtuu, koska ne eivät voi olla rinnakkain aidon sieluvärähtelymme kanssa.
 
Lokakuu on aikaa vihdoin murtautua vapaaksi menneisyydestä kaikilla tasoilla ja kaikissa osissa. Liiketoiminnassa ja suhteissa meidän on seurattava sydäntämme ja astuttava ulos vanhoista malleistamme. Jotkut meistä ehkä kokevat tilapäisiä paniikkikohtauksia, joita aiheuttavat sisällämme vielä viipyilevät tuntemattoman pelot. On hyvä muistaa, että aina kun tunnemme pelkoa, se merkitsee, että muutos on lähellä. Aina kun meidät heitetään pois tasapainosta, meidän on keskityttävä uudestaan aitona sieluna ja muistettava, että kaikki on hyvin kaikista ulkoisista vaikutelmista huolimatta.
 
Lokakuu on erittäin uusi, erityisesti ottaen huomioon viime kuun 10. portin aktivoinnin. Kuitenkin tuon äärimmäisen uutuuden vuoksi se on kuin syntymä, jolloin vastasyntyneen vauvan tavoin meidän on totuteltava uuteen ympäristöömme ja opeteltava tekemään kaikkea, ikään kuin tekisimme sitä ensimmäistä kertaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >