HomeViestejäPepper Lewis19.4.2022 - Gaian viesti maailmalle, noin vuonna 2002

19.4.2022 - Gaian viesti maailmalle, noin vuonna 2002

GAIAN VIESTI MAAILMALLE, NOIN VUONNA 2002

Kanavoinut Pepper Lewis (www.pepperkeenlewis.com)
19.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen tämän planeetan ei-fyysinen tietoisuus. Tietoisuus opastaa ja elävöittää planeettansa ja tilan sen ympärillä. Minun tietoisuuteni elävöittää planeetan resurssit, pitää ne käytettävissä ja yhteensopivana useimpien elämänmuotojen kanssa. Se on myös vastuussa vuodenajoista, ilmastosta ja elementtikokonaisuudesta, joita yhdessä kutsutaan Maaksi. Valtakunnat ja elementit, mukaan luettuna ihmiskunta, muodostavat Maan fyysisen kehon. Kaikki osallistuvat muutoksiin Maan muodossa ja tarkoituksessa.

Maan fyysinen keho, joka sisältää resurssit ja funktiot, ei ole sama asia, kuin näiden sanojen kirjoittaja, mutta teille voi olla helpompi ajatella, että ovat. Fyysinen kulkuneuvonne ei ole rauhallisimpien ja syvällisimpien ajatustenne kirjoittaja, mutta on hyödyllistä pitää itseänne sinuna kaikissa perspektiiveissä. Tänä päivänä tätä taivaankappaletta kutsutaan maaplaneetaksi. Se tunnetaan myös muilla nimillä, muinaisilla ja nykyaikaisilla.

Viestini on omistettu ymmärryksellenne ja käyttöönne. Ainutlaatuinen vastauksenne/reaktionne on tervetullut, vaikka olisi viivästynyt. Fraasit on järjestetty vetämään huomionne siihen, mikä on tärkeintä tänä aikana. Näiden viestien lukeminen eri päivinä ja eri ympäristöissä antaa eri tuloksia. Se matka joka on jo käynnissä, on merkittävä. Pitäisi olla jo ilmeistä, että se vaatii paljon monilta.

Digitaaliaika antaa mahdollisuuksia, joita ei ollut käytettävissä aiempina aikoina. Se tuo myös ainutlaatuisia haasteita, jotka joudutaan kohtaamaan, kun niitä tapahtuu. Esimerkiksi suurin osa kommunikointimuodoista kulkee vaivattomasti, muttei selvästi. Jatkuva volyymi tekee viesteistä toistuvia ja vähäpätöisiä. Informaatio on synnyttänyt disinformaatiota, mikä mutkistaa lisää jo ennestään epätasaista kenttää. Näin ollen vaaditaan suurta huolellisuutta siinä, miten tietoisuuteni kommunikoi ydinitsenne kanssa.  

Viisautta on runsaasti. Yltäkyllin viisautta on saatavilla kaikilla kielillä, kaikissa kulttuureissa ja kaikilla mantereilla. Samanlaisissa olosuhteissa, hyvää tarkoittavat tietämättömät/viattomat kätkivät viisautta, minne pystyivät. Monet löytävät tiensä luoksenne. Viisaus kulkee usein huomaamatta, naamioituna näiden aikojen mysteeriin ja "tärähdykseen".

Viestit joita tuon, eivät ole uusia, mutta kuulette ne ikään kuin ensimmäistä kertaa. Viestit tulkitaan ensimmäisessä persoonassa, toisen tai kolmannen persoonan sijasta, joka on vähemmän henkilökohtainen. Voitte tulkita viestit älyllisesti tai kokemusperäisesti riippuen harmoniastanne tai suhteestanne kuhunkin aiheeseen. Yhdessä tutkimme joukon aiheita, harkiten niitä eri perspektiiveistä.

Jäljittäkää sanat niiden Gaia-alkuperään, mutta varokaa ympäröimästä niitä ihmispersoonalla. Voitte antaa äänen niille, mutta teitä varoitetaan ihmistaipumuksesta antaa määrätyt/muuttumattomat kasvot sellaiselle, mikä ei sitä vaadi. Huomaatte, että sanojani on eniten läsnä, kun olette eniten läsnä, asuen täysin mielessä ja kehossa, tietoisena sydämestä, joka puhuu sielun puolesta. Tämä on vain yksi monista poluista, jotka risteävät sydämenne kanssa matkalla Lähteeseen/kaikkeen.

Älkää vetäytykö keskusteluista, jotka koskevat ihmiskunnan ja maailman kohtaamia ongelmia. Älkää laittako vastuuta muille tai kohottako osallistujastatustanne. Todellisten opettajien ei ole tarkoitus nuhdella ihmiskuntaa sen nykyahdingosta. Viestieni ei ole tarkoitus pelastaa teitä tai planeettaa, eivätkä ne estä tulevia katastrofeja. Silti ei ole mitään epäsuotuisaa olosuhdetta, jota ei voi korjata käyttämällä tahtoa oikein.

Sillä minkä hyväksytte tai torjutte tänään, on merkittävä vaikutus lähivuosien lopputulokseen. Oikea-aikaisia resursseja on käytössänne – tietoisuuteni on vain yksi. Harkitkaa tasavertaisesti kaikkia työkaluja ja opettajia. Puhuttu kielenne tekee ajatussanojen tulkitsemisesta vaikeaa. Opetelkaa käyttämään erottelukykyä, tiivistämään ja tulkitsemaan.

Lisätkää aitous ja myötätunto siihen, mitä sanotte ja teette. Etsintänne ei alkanut tästä eikä lopu tähän. Olkaa halukas ja rohkea auttamaan ympäristön ja maailman parantamisessa. Yltäkylläisyys, terveys ja ilo korvaavat lopulta hämmennyksen, puutteen ja pelon.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >