HomeViestejäSophia Love24.7.2024 - Kansasista lähteminen

24.7.2024 - Kansasista lähteminen

KANSASISTA LÄHTEMINEN

Kirjoittanut Sophia Love (www.sophialove.org)
24.7.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä keskustelussa Yhden kanssa puhutaan siitä, mihin ilmoittauduimme. Astumme tuohon aikaan juuri nyt. Tuntui siltä, että tästä tulee ikimuistoista meille kaikille, siitä riippumatta missä olemme olleet aiemmin. Tuntui myös, ettei se olisi koskaan yli sen, minkä olemme varustettu käsittelemään. Tunne oli hyvin pitkälti: ”Onnistutte tässä”. Toivon, että jollain tavalla nämä sanat antavat apua tulevina viikkoina. Asiat muuttuvat nopeasti, se on varmaa.

***

Tässä on Yksi.

Kiitos.

Olette menneet nyt rajan yli, tämän pelilaudan osaan, joka on räikeä totuudessaan ja laaja vaihtoehdoissanne.

Tämä on osa, joka ei olisi ollut mahdollinen teille, jos ette olisi valmiita ja varustettuja tähän haasteeseen. ”Haasteella” tarkoitetaan, että se vaikuttaa olevan ristiriidassa nykyisen ”norminne” kanssa. Kuulette viittauksia tähän. Toteamus: ”Toto, minusta tuntuu, ettemme ole enää Kansasissa” kuvaa melko täydellisesti, mihin olette siirtyneet.

Tuossa elokuvassa tai tarinassa* Dorothy on myrskyn keskellä ja hänet kolautetaan tajuttomaksi … Unessa ollessaan hän kohtaa maailman, jota hän ei tiennyt olevan olemassa. Se oli valtavan erilainen, kuin hänen maatilakotinsa Kansasissa, ja se esitteli hänelle täysin uusia asukkaita ja uudet voimankäyttösäännöt.

Hänen täytyi seurata sisäistä suuntavaistoaan ja uskomuksiaan. Lopussa hän ”herää” ja näkee, ettei hän todellisuudessa koskaan lähtenyt Kansasista. Kuitenkin hänen elämänsä oli jatkunut kummassakin paikassa.

Tässä kohtaa olette nyt.

Tässä ei ehkä ole alkuun tolkkua teille. Kuitenkin kerron teille, että teitä on manipuloitu joka rintamalla. "Huuhaan” ja ”valtavirtatarinan” levittäjät ovat täyttäneet tietoisuutenne omalla versiollaan narratiivista.

Se pitää jatkuvasti kiinni jonkinlaisista sisäisistä uskomussäännöistä. Teille ei ole koskaan tämän informaation vastaanottajana 100 % selvää, miten paljon heidän versioihinsa totuudesta vaikuttavat nuo henkilökohtaiset säännöt/koodit.

Kerron teille, että jokainen haastetaan nyt. Sillä se mitä kohta tulee täysin esiin, on absoluuttinen totuus. Kenelläkään teistä ei ole sitä. Ei vielä.

Osasyy siihen on, että sitä luodaan tällä hetkellä. Niitäkin joilla on superteknologioita esittämässä tulevaisuuden mahdollisia tapahtumia, haittaa/estää vapaan tahdon valinta. Tämä vaikuttaa kaikkeen. Se on aina vaihtoehto. Asiat voivat muuttua täysin.

Selkeyden vuoksi, vapaan tahdon valinta on vakio. Nämä hetket nyt ovat ulottuvilla. On aina totta, että luotte elämäänne hetki hetkeltä, kun navigoitte sen läpi. Kuitenkin tässä päivässä on erilaista, että status quolla** on erittäin vähän vetovoimaa. Suunnat muuttuvat jatkuvasti, kun informaatiokenttään virtaa mahdollisuuksia.

Silmänne avautuvat, rakkaat ystävät. Mutta vieläkin enemmän, sisäinen ytimenne aktivoituu. Tähän tilaan ette ole tottuneet. Ohjelmointi, (melu), on ollut erittäin kovaa, ja tähän asti ette ole enimmäkseen kiinnittäneet huomiota siihen. Olette olettaneet, että hyväksymänne tarina oli totta – ainakin suurin osa siitä. Jokainen uusi uutisotsikko haastaa oletuksenne.

Näin on tarkoituksella. Vaikka ette ehkä halua kuulla tätä, niin mitkään ulkopuoliset kontrolloijat eivät olet suunnitelleet sitä, eivät täysin. Suunnitelma on omanne. Jos olette täällä fyysisessä muodossa nyt, teitä pyydetään julistamaan – uudestaan ja uudestaan – mikä valintanne on. Jokainen päätös vetää teille toista kahdesta suunnasta – rakkaus tai pelko.

Valtaosa päätöksistänne osuu lopulta jompaankumpaan leiriin. Tietysti on takaiskuja riippumatta siitä, mikä perimmäinen suuntanne on. Laitatte ne siihen itse. Jollain tasolla osallistuitte niiden laittamiseen.

Nämä takaiskut näyttävät hetkellisiltä repsahduksilta pelkoon.

Nämä valinnat hahmottelevat teille uskomusjärjestelmän. Valitsette, mitä tulee seuraavaksi. Avoin sydän tuottaa suurempia tilaisuuksia laajentua rakkauteen. Suljettu ja pelokas sydän tuottaa myös lisätilaisuuksia muuttaa kurssianne. Jälkimmäisessä tapauksessa teitä vain painostetaan/pakotetaan huomaamaan ne, sen muurin vuoksi jonka pelko on asettanut ympärillenne.

Erehdys kertoo teille, että muuria tarvitaan suojelemaan. Laajentunut näkemys osoittaa teille, että jokainen valinta johtaa teitä siihen suuntaan, johon uskotte eniten. Jokainen valinta.

Vain sen ajan pituus, mikä teiltä vie päästä perille, muuttuu. Teillä on aina vaihtoehtoja. Jotkut haluavat enemmän maisemareittiä. Toiset pitävät vauhtia parempana. Vielä toiset ovat jatkaneet tällä polulla nyt niin monta kertaa, ettei mikään päätös vaivaa heitä tai muuta heidän määränpäätään.

Nämä ovat mestareita. He sallivat sydämensä ”pitää hovia” aina. He tietävät, minne tämä johtaa, ja pohjimmiltaan he eivät epäile tai pelkää.

Nämä mestarit lukevat näitä sanoja pian kirjoittamisen jälkeen. He ovat te.

Hyvää matkaa valitut – hyvää matkaa. Olette selviytyneet matkallanne tähän hetkeen, joka on jännittävin. Alatte kokea siinä melkein välitöntä ilmentymistä. Ajatuksenne luovat, hyvin kirjaimellisesti.

Katsokaa, että niitä pehmentävät rakkaus ja totuus. Tällä tavalla takaatte nopeimman lopputuloksen. Keskittykää itseenne, ja se tulee näkyväksi teille.

Teillä on odotettavissa suurta iloa.

Tässä on kaikki.

Kiitos.

* Ihmemaa Oz
** olemassa olevat olosuhteet tai asiaintila

Tässä on Ihmemaa Ozista kohtaus, jossa Dorothy huomaa, ettei olla enää Kansasissa.
”Toto, minusta tuntuu, ettemme ole enää Kansasissa. Olemme varmaan sateenkaaren tuolla puolen!”

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >