HomeViestejäCatherine Viel26.9.2021 - Taianomainen kiitollisuustimantti

26.9.2021 - Taianomainen kiitollisuustimantti

TAIANOMAINEN KIITOLLISUUSTIMANTTI

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
26.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On uskomatonta, miten kiitollisuuteni toteaminen ääneen tekee siitä totta, lujan ja tiiviin.

Jotain mitä voin pohdiskella, jotain "syleiltävää".

Siinä on eri tuntu tänään. Oivallan, että pelkän kiitollisuuteni sijaan siitä, että asiat eivät ole pahemmin, arvostan aktiivisesti omaa itseäni, kehoni koossapysymistä ja autonomiaa, kykyäni liikkua fyysisesti ja ajatella, tuntea ja ilmaista.

Toisin sanoen, olen kiitollinen olemisesta tämä ihminen, tässä ja nyt.

Myönnän sellaisesta syvyydestä, johon en tavallisesti pääse, että olen poikkeuksellisen onnekas ja siunattu, kun minulla on läheinen yhteys perheeseen ja ystäviin. Puhumattakaan perheestä ja ystävistä, jotka ovat lähteneet, pudonneet pois olosuhteiden tai kuoleman vuoksi.

Minusta tuntuu syvänmerensukeltajalta, joka tulee hitaasti ylös ja puhkaisee pinnan. Ottaa pois kypärän. Herran tähden, miten upeaa on hengittää "oikeaa" ilmaa!

Herran tähden, miten upeaa on arvostaa, mitä on!

*****

Tein lyhyen videon eräälle ystävälle idässä, ja totesin siinä tiettyjä asioita, joista olen kiitollinen tänään.

Jotenkin tehdessäni tätä lyhyttä videota, tuijottaen omaa naamaa laitteen kuvatessa minua, tapahtui häviävänpieni alkemiamuutos. Sanojeni totuus ilmennettiin tämän "muodollisen" prosessin kautta – melkein kuin uskonnollinen rituaali, mutta luonnonmukaisempi.

Tunnustan harmikseni, että suurimman osan ajasta, kun sanon olevani kiitollinen siitä ja siitä, manipuloin vähän.

Sanon olevani kiitollinen, koska tiedän, että minun pitäisi tuntea niin.

Ja myös koska uskon sen, mitä monet ovat sanoneet: kiitollisuus on valtavan korkeavärähteinen tila, erittäin suotuisa ruumiillistaa ja ilmaista. Ei vain itseni vuoksi, vaan lisäämään tähän nykymaailman kaoottisuuteen sitä puhdasta iloa, jota kiitollisuus voi olla.

En tiedä, auttaako kuuliainen kiitollisuuden ilmaiseminen paljoa värähtelyn nostamisessa. Toivon, että auttaa, koska useimmiten se on kaikki, mitä minulla on.

Tämä lyhyt kokemus tänään on kuitenkin osoittanut minulle, että oma-aloitteinen kiitollisuus – aito ja syvä kiitollisuus pelkästään siitä, mitä on – säteilee kuin timantti verrattuna siihen mekaaniseen huulten heilutteluun, jota usein tarjoan.

*****

Ulkoinen maailma työntää kovaa edistämään olemistiloja ja tunteita, jotka ovat hyvin kaukana siitä, mitä minä haluan (ja luultavasti suurin osa ihmisistä).

Eilen luin, että Italian hallitus on määrännyt kaikki Italian työantajat pidättämään palkan työntekijöiltä, jotka kieltäytyvät ottamasta rokotuksen. Uskoakseni tuo määrä on jotain 70 miljoonaa ihmistä.

Paikallisesti Santa Barbaran koulualue on hyväksynyt päätöksen, joka vaatii kaikkia työntekijöitä ottamaan rokotuksen.

Ja niin edelleen … Nämä ovat vain muutamia muruja siitä masentavasta informaatiosta, jota putkahtaa esiin kilkkaamalla sinne ja tänne hyvin ylimalkaisessa etsinnässä.

En tiedä, mitä Italian tilanteessa tapahtuu tai vielä pahemmissa olosuhteissa ympäri maailmaa.

Oivallan, että enimmäkseen ainoa suotuisa panokseni tulee rauhanpiirin luomisesta lähimaailmaani.

Niin arkista kuin se onkin, se on edessäni. Se on savi, josta voin muovata parhaimpana pitämäni jokapäiväisen elämän.

Tänään arvokas elementti on lisätty saveni ainesosiin. Siroteltuna saven ja hiekan, veden ja mineraalien päälle, kimaltaa nyt timanttipöly.

Taianomainen kiitollisuustimantti.

Se sädehtii kuin enkelipöly kasteisella niityllä, ja kun muistan ilmaista tuota kiitollisuuden värähtelylaulua, tiedän antavani jotain mittaamattoman arvokasta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >