HomeViestejäCatherine Viel3.10.2021 - Tasapainon painaminen rauhaa kohti

3.10.2021 - Tasapainon painaminen rauhaa kohti

TASAPAINON PAINAMINEN RAUHAA KOHTI

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
3.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vihaan myöntää sen, miten syvästi ulkoiset olosuhteet vaikuttavat minuun, mutta niin se on. Ne vaikuttavat ehdottomasti.

Yksi ulkoinen olosuhde jossa olen raahustanut toukokuusta saakka, on ollut masentava aamuauringon puuttuminen.

Mutta en ole halunnut valittaa, koska Santa Barbaran kesäsäässä on viime vuosina näyttänyt olevan vain kaksi vaihdetta: ankea sumu tai pelottava yhdistelmä kovaa tuulta, kuumuutta ja maastopalovaaraa.

Enimmäkseen jälkimmäistä. En halunnut manata sitä esiin mainitsemalla, miten kyllästynyt olen sumuun.

Ei niin, että luulisin olevani noin voimakas, mutta kuka tietää, jos riittävä määrä meitä valittaa, voisimme jotenkin kannustaa sumun tuhoisaa vastakohtaa.

*****

Nautiskelen auringonpaisteesta tänä aamuna. Ei tunnu siltä, että meille on tulossa kovia tuulia, joten tällä hetkellä minusta tuntuu tyyneltä ja rauhalliselta.

Tämä on selvä kontrasti sille, mitä vaikuttaa tapahtuvan tai uhkaavan ulkoisessa maailmassa.

Olemme kolmatta päivää Punaisessa lokakuussa, kuten monet sitä kutsuvat. On runsaasti vakavia ennustuksia taloudellisesta romahduksesta. Eri armeijojen kerrotaan siirtävän joukkoja ja strategisia varusteita.

Ja covid-rintamalla maailman hallitusten leuat loksauttava ylimielisyys on saavuttanut sellaisen absurdiuden, että puolittain odotan, että verho vedetään sivuun ja varieteen seremoniamestari viittoo näyttelijöitä kumartamaan.

Näytös on ohi! Kiitos, että olette olleet ymmärtävä, joskin kahlittu, yleisö. Saatte nyt kaikki lähteä kotiin.

*****

Olen melko varma, että minun pitäisi välittää enemmän siitä, miten kamalia asiat ovat. Minun pitäisi tehdä jotain, vaikken ole varma mitä.

Sen sijaan huomaan päiväuneksivani syyskoristeiden laittamisesta. Pohtivani suunnitelmia juhlapyhäaterioille. Kenties jopa kutsun ihmisiä käymään jouluna!

Ei siitä enää paljon kevytmielisemmäksi tule.

Se on omitusta, että se tuomitseva osani joka vaatii, että minun pitäisi olla syvästi huolissani jostain – mistä tahansa – oman pienen maailmani ulkopuolelle, ei löydä jalansijaa tietoisuudestani.

Juuri tämän hetken miellyttävä rauha – aurinko paistaa, linnut laulavat – ohittaa kiinnostukseni kurjuuteen, jonka kanssa olen elänyt melkein jatkuvasti siitä saakka, kun sulkutilat alkoivat maaliskuussa 2020.

Paikallisesti kärsimyksemme jatkuu uhkaavasta hallintomuodosta, joka näyttää enteilevän amerikkalaista totalitarismia – ristiriitaisia sanoja, jos sellainen koskaan olisi. Esimerkiksi liian korkealle kurkottava kuvernöörimme haluaa nyt pakottaa covid-rokotukset koululaisille (sitten kun FDA "hyväksyy" ne).

Se että näen ihmisten käyttävän tarpeettomasti maskeja ulkona – mikä kertoo minulle, että he olivat luultavasti ensimmäisenä jonottamassa rokotusta – järkyttää mieleni autonomista rauhaa. Mutta ei läheskään yhtä paljon kuin vuosi sitten.

Ikään kuin näkymätön este, hyväntahtoinen energia, suojelisi minua siltä, mikä on haitallista mielenrauhalle – kokemaan iloa, joka on ulottuvillani juuri tässä hetkessä.

*****

Linnut livertävät edelleen iloisen huolettomasti. Tuuli ei ole noussut. Kissat nukkuvat rauhallisesti auringossa.

Ja minä – minulla on vaihtoehto: viettää tämä kaunis päivä tutkien internetin huolia ja spekulointeja.

Tai olla rauhallisesti pohtimatta mitään.

Tai yhtä rauhallisesti osallistua kiireettömiin (tai työteliäisiin) ponnistuksiin.

Olen hyvin onnekas tällä hetkellä. Tiedän, että Punainen lokakuu on täällä, ja monet ennustivat, että mullistukset saattavat lopultakin olla käsillä. Huomenna en ehkä pääse pankkitililleni, jos pahimmat ennustukset pätevät.

Mutta tämä henkilökohtaisen rauhan suopea energia – vaikka rauha häviäisi sillä hetkellä, kun lakkaan kirjoittamasta – voi olla vastapaino globaalin rauhan häiriötekijöille.

Siihen saakka kunnes elämämme ulottuvuudessa, jossa vastakohdat ovat sekoittuneet säteileväksi ykseydeksi, laitan mielelläni peukaloni vaa'alle ja painan tuota tasapainoa rauhaa kohti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >