HomeViestejäCatherine Viel24.7.2021 - Rauha on aina vahvempi kuin pelko

24.7.2021 - Rauha on aina vahvempi kuin pelko

RAUHA ON AINA VAHVEMPI KUIN PELKO

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
24.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rauha, kuten hyvä terveys, on yksi niistä asioista, joita ei oikeastaan huomaa, ennen kuin sitä ei ole.

Omaa rauhaani on suuresti häirinnyt jonkin proosallinen: muurahaishyökkäys. Se on melko säälittävä tapaus, mitä hyökkäyksiin tulee, mutta silti.

Tämä yhdistettynä tilanteeseen, joka käy kiireisestä viikosta huushollissani, on saanut minut hermostumaan, kun tunnen jatkuvasti olevani vähän hyökkäyksen kohteena. Ja oivalsin lopulta, että olen sallinut näiden ulkoisten tekijöiden tuhota arvokkaimman olotilani: rauhan.

*****

Sallin myös sen Santa Barbaran kaupunginopiston ilmoituksen, että se hakee valtuuksia opiskelijarokotuksiin, häiritä rauhaani. Artikkelissa mainittiin, että entisellä opinahjollani, UCSB:llä, ja Westmontilla, kristillisellä yksityisopistolla Montecitossa, on jo valtuudet rokotuksiin.

Yritän vakuuttaa itselleni: "Sitä ei tapahdu täällä, ja sitä ei tapahdu minulle", mutta tuntuu kyllä siltä, että pakolliset rokotukset hiipivät aina vain lähemmäs. Rokotuspassin haamu leijailee valmiina, odottaen tilaisuutta.

*****

Niin usein kuin kanavat ja kommentoijat vakuuttavatkin meille: "Valo on jo voittanut", minun on äärimmäisen vaikea erottaa konkreettisia todisteita tästä omassa ympäristössäni.

Tunteeni menevät siksakkia: epätoivoa sitten toivoa, epätoivoa sitten toivoa. Meitä ovat kannustaneet monet kanavat, erityisesti Lori Ladd äskettäisessä videossa, tunnustamaan ja kokemaan kaikki tunteemme. Sitä varten olemme täällä, ja osittain sillä tavalla edistämme Maan kohoavia värähtelyjä.

Kun tarkkailen tunteitani, se muistuttaa neulaa, joka heiluu edestakaisin, kilpailevien magneettien vetämänä. Rauhan magneetin ja pelon magneetin. Epäilemättä riippuu minusta, kumpi puoli käyttää suurempaa voimaa minuun.

*****

Rauhantilaani edistävät erittäin käytännönläheiset asiat. Muiden kanssa kommunikoiminen antaa perspektiiviä, tasapainoa ja usein maalaisjärkisiä ratkaisuja ja neuvoja.

Muistutan itselleni, miten poikkeuksellisen arvokasta on, itseni ja kaikkien kannalta, sallia ja tuntea kaikki tunteeni, joten tunnustan ja ilmaisen ahdistukseni muurahaisista ja rokotuspassin mahdollisuudesta.

Sitten tekstaan eräälle ystävälle ja kysyn, millaista muurahaissyöttiä hän käyttää, koska niveljalkaiset ovat vallanneet hänen kotinsa. Laitan tuo merkin ostoslistalleni.

Lopuksi silitän kissaa, joka huokuu rauhaa ja tyyneyttä sylissäni, vedän henkeä ja matkin parhaani mukaan sen luontaista viisautta.

Huomaan, että tämä viimeisin ponnistus antaa parhaan tuloksen. Välitön tyyneys, joka leikkaa pelkosumun läpi ja lähettää sen takaisin pimeyteen, josta se tuli.

Rauha on aina vahvempi kuin pelko.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >