HomeViestejäCatherine Viel24.7.2021 - Tri Peebles - "Haavoittuneen parantajan" yli

24.7.2021 - Tri Peebles - "Haavoittuneen parantajan" yli

TRI PEEBLES – "HAAVOITTUNEEN PARANTAJAN" YLI

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
24.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tohtori Peeblesin äskettäisestä henkilökohtaisesta tulkinnastani, Natalie Gianellin kanavoimana (NatalieGianelli.com)

"Ensimmäinen muistattava asia on, että silloinkin kun kutsut sitä haavaksi, se ei ole mitään pahaa, mikä tarvitsee korjata. Se on vain jotain, mikä paljastuu ja mikä haluaa parantua ja muuntua."

________

Kerroin tohtori Peeblesille, että minusta tuntuu usein "haavoittuneen parantajan" prototyypiltä, koska en tunne itseäni tarpeeksi ehjäksi auttaakseni itseäni, puhumattakaan muista. Tämä on hänen vastauksensa. (Katso myös aiheeseen liittyvä artikkeli "Murtaudu vapaaksi mielen orjuudesta", 23.7.)

Tri Peebles: Kunnioitamme sitä, rakkaani. Haluamme muistuttaa sinulle, jotta voit olla lempeämpi itsellesi, että ne jotka haluavat parantaa, ne jotka kutsutaan parantamaan Maa-planeetalla, kokevat aina haavat syvimmin.

Juuri nyt mieli sanoo: "Olen edelleen haavoittunut parantaja. Tunnen edelleen tunnehaavat. En ole sopiva parantamaan muita."

Näin ei koskaan ole. Työnä tässä on, voitko kohdata rakkauden, rakkauden itsesi sallimisessa, samalla tavalla tai vielä järkkymättömämmin, kuin kohtaat muiden haavat?

Ensimmäinen muistattava asia on, että silloinkin kun kutsut sitä haavaksi, se ei ole mitään pahaa, mikä tarvitsee korjata. Se on vain jotain, mikä paljastuu ja mikä haluaa parantua ja muuntua.

Siis on tärkeää muistaa, että kun näet haavoja itsessäsi tai muissa, kun näet oman mielesi orjuutta ja muiden orjuuttamista, se ei ole paha asia. Se on edelleen tietoisuus. Se on edelleen Jumala. Mikään siitä ei ole ei-jumala. Ei ole mitään paikkaa, missä Jumala ei ole. Tämä on tärkeää.

Tosiaankin rakkaani, miten haluat kohdata sen? Et voi kohdata sitä yrittäen korjata jonkin, minkä ajattelet olevan väärin. Sen sijaan kohtaa se sanoen: "Miten voin tuoda rakkautta, rauhaa, harmoniaa, iloa, toiveikkuutta siihen hetkeen, jossa olen? Anna minun tuoda se, anna minun olla se ja anna minun tunnistaa se itsessäni."

Ja tämä on hyödyllistä. Siis et kohtaa sitä yrittämällä korjata jonkin, vaan olemalla se energia, jonka haluat nähdä.

Siis emme halua sinun fokusoituvan siihen, "miten pääset A:sta B:hen", vaan "miten ruumiillistat B:n nyt". Ja jos työstät sitä, niin sinulla on tosiaankin taito parantaa.

Olet kuullut monista suurista parantajista, joita on kulkenut Maa-planeetallanne, Jeshuan, Kristuksen, ollessa yksi heistä. Ja tosiaan, Jeshua, Jeesus, ei parantanut yrittämällä muuttaa sairaita parantuneiksi, vaan näkemällä pisteen B ja näkemällä parantuneet, eheyden yksilöissä. Nähden sen jo nyt.

Siis älä fokusoidu välttämättä siihen, miten korjataan jokin väärin oleva, miten lopetetaan orjuutus, vaan miten säteillään sitä, tullaan totuudeksi siitä, kuka olet. Rakkaus, rakkaus sallimisessa, rauha jne.

Se on myös hyvin, hyvin parantavaa sinulle, erityisesti sisäiselle lapselle, koska harjoittaessasi tätä, pientä tyttöä sisällä muistutetaan jatkuvasti: "Olen jo sitä, mitä mieli luulee, etten ole. Olen jo sitä, millaiseksi mieli on yrittänyt saada minut. Olen jo sitä."

Ja niin hänestä tuntuu ehjältä ja tyytyväiseltä, eikä rikkinäiseltä "matkallaan täydellisyyteen". Ymmärrätkö?

CV: Ymmärrän, mutta olen hämmentynyt siitä, mitä sanoitte aiemmin – että minun pitäisi tutkia jonkinlaista hengitysharjoitusta tai jonkinlaista tunnevapautusterapiaa, koska minusta tuntuu ristiriitaiselta "olla hetkessä" ja "olla jo pisteessä B".

Tri Peebles: Jumalan siunausta, kunnioitamme sitä. Siis antakaamme sinulle oma perspektiivimme.

Periaatteessa se on ristiriitaista. Siis olet täysin oikeassa. Suosittelemme hengitysharjoitusta ja tunnevapautusta, koska silloin kun yrität tehdä tätä, kun työstät tätä itsesi aspektia, mutta sinulla on tunnetyötasoja tai -kerroksia tai tunteita jotka ovat olleet jumissa, on vähän vaikeampaa päästä tuohon olemisen tilaan kokonaisuudessaan.

Vähän kuin jos pyytäisimme sinua istumaan ja nauttimaan mahtavasta ateriasta, mutta sinulla on voimakas kramppi jalassasi. Tai sinulla on sormessa tikku, joka ärsyyntyy jatkuvasti haarukan pitämisestä. Silloin sinun on vaikea nauttia ateriasta.

Mutta jos vapautat krampin tai otat tikun pois ja laitat pienen laastarin sormeen, sinun on paljon helpompi nauttia ateriasta.

Siis vaikka puhumme tunnevapautuksesta ja hengitysharjoituksesta, jotta sinut saadaan todella takaisin kehoosi … niin ovatko nämä asiat välttämättömiä? Ei. Koska olet jo Jumalan ydinolemusta.

Mutta et usko sitä. Mieli sanoo sinulle: "Et usko sitä."

Siis onko välttämätöntä ottaa tuo tikku pois sormesta nauttiaksesi ateriasta? Ei ole. Voit ehdottomasti nauttia ateriasta ottamatta tikkua pois. Mutta se vaatii paljon läsnäoloa.

Guru pystyy meditoimaan keskellä sademyrskyä tai liikenneruuhkaa, mutta sen tekeminen vaatii paljon harjoitusta.

Siis opetellessa aletaan lempeästi purkaa häiriötekijöitä. Kun opettelet ja alat tehdä tunnevapautustyötä ja hengitysharjoituksia, periaatteessa se ottaa pois häiriötekijöitä ja vapauttaa painetta. Ja se sallii mielen vähän levähtää, jotta sydän voi tulla todella esiin.

Et ole rikki, sinulta ei puutu mitään. Kaikki mikä tuntuu siltä, on vain mielen havainto. Se on, mitä sinulle on kerrottu. Se on, mitä muut yksilöt ovat näyttäneet sinulle – se on jokin versio tästä.

Mutta mikään siitä ei ole totta. Se kaikki on Jumala, se kaikki on Jumala. Mutta kyllä, se on kuin tikun ottamista pois. Juuri nyt siitä on vähän hyötyä tässä, jotta voit nauttia ateriasta.

Onko se välttämätöntä? Ei, mutta se auttaa matkan varrella. Ymmärrätkö?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >