HomeViestejäCatherine Viel12.8.2023 - Ilmentämisen salat

12.8.2023 - Ilmentämisen salat

ILMENTÄMISEN SALAT

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
12.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näen itseni melko huonona ilmentäjänä. Mutta alan ajatella, että ymmärrän väärin, mitä ilmentäminen merkitsee. Loppujen lopuksi, mitä muuta se on, kuin yritystä luoda jokin haluttu lopputulos?

Aloin luoda haluttuja lopputuloksia vuosikymmeniä sitten pyytämällä täydellistä parkkipaikkaa Pysäköintijumalalta. Poikkeuksetta – poikkeuksetta – muistin joka kerta pyytää, vaikka vain muutama sekunti ennen tarvettani, että täydellinen paikka materialisoituisi. Tämä pätee vielä tänäkin päivänä.

Eilen pyysin positiivista kulkua vanhemman sukulaiseni vuosittaista silmätarkistusta varten. Oli monimutkaista logistiikkaa ja koordinointia silmäklinikan henkilökunnan kanssa ennen vastaanottoaikaa ja sen jälkeen. Lisäksi pyysin mukavaa ja kivutonta kokemusta sukulaiselleni. Teen tätä jatkuvasti asioissa, joilla on merkitystä – pyydän positiivista lopputulosta.

Olimme sisällä ja ulkona puolessa tunnissa, ilman kohtuutonta stressiä iäkkäälle potilaalle. Henkilökunta ja lääkäri olivat ystävällisiä ja avuliaita. Mikään niistä ei-halutuista asioista, joiden tiesin voivan helposti materialisoitua, ei uskaltanut ilmaantua.

Enkä odottanutkaan sitä. Odotin tasaista purjehtimista, ja vesi oli tyyntä kuin lasissa.

Jos se ei ole ilmentämistä, niin mikä on?

*****

Varmuuteni siitä, että olen keskivertoa huonompi ilmentäjä, kumpuaa kyvyttömyydestä vaikuttaa välittömästi kiinteään fyysisyyteen pyytämällä/vaatimalla tiettyä asiaa. Olen lähettänyt pyyntöjä uupumukseen asti liikkuvasta, notkeasta ja kivuttomasta kehosta (eli siitä mikä minulla oli ennen "niveltulehdusta"). Kahdeksan vuoden jälkeen tätä, tein johtopäätöksen, kenties ylimielisesti, ettei ollut mitään karmallista oikeutusta jatkuvalle kärsimykselleni. On vain huonoa tuuriani olla ihminen planeetalla, jota kontrolloivat voimat, jotka haluavat ihmisten kärsivän ja joilla on edellytyksiä varmistaa, että niin on.

Vaikka oleminen vastakkain planeetan kontrolloijien kanssa oman terveyteni taistelukentällä ei ole tasaväkinen taistelu, varmasti suurenmoinen ilmentäjä pystyisi silti voittamaan, vaivatta. Jos pystyn poikkeuksetta materialisoimaan parkkipaikan vaatimalla, miksen saa kivutonta kehoa toteutumaan? En odota välitöntä molekyylien muuttumista ja kivun oletetun syyn, "tulehduksen", häviämistä – mutta kohtuullisessa ajassa, miksi sitä ei tapahdu?

Kenties se on ongelma. Minun pitäisi odottaa välitöntä parantumista, salamaniskun Jumalan kädestä täräyttävän minut suoraan loistavaan terveyteen. Sen sijaan kuvittelen, että voisi viedä – sanotaan – yhden yön saada aikaan merkittäviä perustavanlaatuisia muutoksia luissa, nivelissä, kudoksissa ja hermoissa. Annetaan enkeleille ja henkiparantajille se aika, jonka minä, maahan sidottuna ihmisenä, kuvittelen heidän tarvitsevan. Onhan huhuttu, että medipetitkin (med bed) vaativat muutaman tunnin ongelmakehon kunnostamiseen.

*****

Teen edelleen energiatyötä itseeni. Käyn akupunktiossa, käyn kiropraktikolla, teen uskollisesti harjoituksia puolisäännöllisesti. Luultavasti otan lisäksi uuden kehoterapeutin – rolfingin tekijän joka "koristaa" kraniosakraali- ja sisäelinhieronnalla. Luin hiljattain, että boorinpuute voi aiheuttaa niveltulehdusta ja lisäravinteilla voi saada maagisesti kivun häviämään. Taas yksi lähestymistapa tutkittavaksi.

Ovatko nuo toiminnat myös osa ilmentämistä? Verrattuna ytimekkääseen parkkipaikan pyytämiseen tai vähän mutkikkaampaan "hyvään käyntiin lääkärillä", se on kömpelöä ja aikaavievää. Lisäksi tiedän, että se parkkipaikka tai haluttu lopputulos toteutuu, joka näytetään järjestettävän puhtaasti jonkinlaisella energiamanipuloinnilla, jonka laitan liikkeelle pyynnölläni. Olosuhteet ja ihmiset asettuvat riviin sen mukaan, mitä pyysin, ja suurimman osan ajasta lopputulos on se positiivinen, jonka kuvittelen.

Luuni ja niveleni, kehoni solut, eivät ole yhtä yhteistyökykyisiä. Ironista, että pystyn ilmeisesti manipuloimaan laajempia energiamalleja, joihin liittyy monia ihmisiä ja olosuhteita, mutten pysty vaatimaan, että omat soluni tuovat itsensä harmoniaan loistavan terveyden kanssa.

Teen vähän lisätutkimusta boorista. Pohdin tuota uutta kehoterapeuttia. Ja pyydän, taas kerran, täydellistä, loistavaa terveyttä ja hyvinvointia NYT.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >