HomeViestejäCatherine Viel30.12.2022 - Ihmeen ja ilon maailmat

30.12.2022 - Ihmeen ja ilon maailmat

IHMEEN JA ILON MAAILMAT

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
30.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Haluan todella uskoa, että affirmaatiot toimivat. Että kohtuullisen toistomäärän jälkeen, alitajuisen mielen vastarinta hyväksyä positiivisuus vähenee ja terveyden ja hyvinvoinnin kultainen valo voi säteillä minuun.

Ongelmana on, että se mitä ajattelen "kohtuulliseksi määräksi" toistoja, jää kovasti vajaaksi siitä, mitä vaaditaan päästä alitajuisen mielen vartijoiden läpi niin, että hyväksyn ja ruumiillistan tuon affirmaation. Äskettäisessä tulkinnassa Tri Peebles totesi:

"Affirmaatiot ovat melko hyviä … Tärkeä asia on muistaa, että affirmaatiot eivät toimi, koska affirmaatiot toimivat, vaan koska toisto toimii. Ne eivät tyypillisesti toimi, jos teet niitä vain 10 kertaa, mutta ne toimivat oikeasti, kun olet tehnyt niitä 10.000 kertaa … Kun sanot ääneen sanoja siitä, mitä haluat elämääsi, se on tehokasta. Mutta tämän todella superlataa, kun teet sitä joka päivä vuoden."

Täytyykö minun odottaa vuosi? Seuraava, kiitos. Miten olisi hypnoosi, joka kunnolla tehtäessä ohittaa nuo vartijat täysin ja laittaa ehdotuksia suoraan alitajuiseen mieleen? Tämä on paljon houkuttelevampaa, erityisesti koska minulla on ollut hieman menestystä tuossa tekniikassa aiemmin.

Mutta se oli vuosia sitten, ja harmittava epäily kumpuilee jatkuvasti pinnan alla kuin Loch Nessin hirviö. Jos hypnoosi todella toimisi, kukaan ei tupakoisi ja kaikki olisivat terveitä ja kunnossa ja heillä olisi ihanne-elämänsä.

*****

Ihmiset jotka ovat onnistuneet "parantamaan" itsensä fyysisestä tai psyykkisestä vaivasta, ja joskus löytäneet jonkin kultin välittömästi sen jälkeen, ovat saavuttaneet melkein mahdottoman: kumonneet sen negatiivisen ohjelmoinnin, joka on tuputettu ihmiskunnalle geeni- ja muulla manipuloinnilla.

Kirjassaan You Can Heal Your Life (=voit parantaa elämäsi) Louise Hay suosittelee sivuuttamaan negatiiviset ajatukset, joita tupsahtaa esiin työkirjaharjoituksia tehdessä. Hän toteaa, että itsekritiikki on vain mielen rupattelua. "Näetkö, miten olet kouluttanut mielesi soimaamaan sinua ja vastustamaan muutosta? Sivuuta nuo ajatukset ja jatka tärkeää työtä, joka on käsillä."

Mietin, oivalsiko hän kuvaavansa luultavasti arkontti-implantin vaikutusta ihmispsyykeen – ei heikkotahtoista ihmistä joka ei pysty saamaan asioitaan järjestykseen. Me emme ole "kouluttaneet itseämme", mutta jokin varmasti on. 1)

*****

Louise Hay paransi itsensä syövästä menetelmänsä avulla. Hän löysi kustantajan ja jatkoi valtavaan menestykseen, ja on runsaasti todistajanlausuntoja hänen tekniikkojensa hyödyllisyydestä.

Ja kuitenkin … ja kuitenkin. Valtava enemmistö tällaisista menetelmistä sivuuttaa täysin sen mahdollisuuden, että jos pakka on huolella järjestetty meitä vastaan, meillä olisi parempi onni lototessa. Joidenkin oma-aputekniikkojen onnistumisprosentti (kuten 12 askeleen ohjelma alkoholismin parantamisessa) tuntuu enemmän todisteelta ihmisten haluttomuudesta alistua passiivisesti negatiiviseen ohjelmointiin, ja Hengen väliintulosta pyydettäessä apua, kuin "luodinkestävästä" oma-aputekniikasta.  

*****

Tuntuu, että paras mihin voin päästä nyt, on tunnustaa tyytymättömästi, että oma-avun ja henkisen kasvun ponnisteluissa on muutakin kuin oma vastarintani niitä kohtaan. Affirmaatioiden sanominen joka päivä vuoden ajan saa minut kauhistumaan, mutta jonkin itsehypnoosin nauhoittaminen sytyttää pienen toivonliekin sydämeni nurkkaan.

Kuitenkin, koska näyttää siltä, että nousemme parhaillaan korkeampiin värähtelyihin, joissa negatiiviset vaikutukset häviävät – olematta vielä täysin niissä – tuntuu olevan vähän itua ponnistella massiivisesti juuri missään. Iso osa minua haluaa pyöritellä peukaloita ja odottaa ihmeitä.

En ole vielä löytänyt kiveen hakattua aikajanaa. Ihmiset ennustavat, mutta nuo ennustukset toteutuvat harvoin, jos koskaan, annettuna ajankohtana. "Medipetit" tulevat ensi viikolla! No, kenties 2022. No, kenties 2023 …

Toimettomassa sivusta seuraamisessa, siinä toivossa että kohtalo antaa maagisesti yltäkyllin terveyttä ja hyvinvointia, on vähän viehätystä. Vaikka olen kyyninen itseparannusponnistelujen suhteen – koska on vähän onnistumisia aiemmin, ja negatiiviset entiteetit ovat manipuloineet ihmiskuntaa vuosituhansien saatossa – en pysty täysin antamaan periksi.

Saattaa olla haihattelua, mutta olen valmis pukemaan ylleni himmentyneen haarniskani ja kallistumaan yhtä kimaltavampaa tuulimyllyä kohti. Kenties tällä kertaa saan otteen sen siivestä ja sallin sen nostaa minut ylöspäin ja ylöspäin, ja singota sitten käsittämättömiin ihmeen ja ilon maailmoihin.

_________

Tri Peebles, Natalie Gianellin kanavoimana, nataliegianelli.com

1) Suuri osa ihmisten "hyödyttömästä ja ärsyttävästä mielen rupattelusta kumpuaa aivojen "primääri-implantin" ohjelmoinnista, jota kuvataan luvussa 2 … Se pitää sinut jumissa mielen hienovarisessa (tai ei kovin hienovaraisessa) levottomuustilassa. Vaikka, kuten kuvattiin aiemmin, tästä implantista tulee hitaasti vähemmän ja vähemmän tehokas meissä, kun värähtelymme nousee, se on edelleen hyvin aktiivinen useimmissa ihmisissä, ja täytyy nähdä, mikä se on ja mitä se saa aikaan sisällämme." – Vidya Frazier: Living Free in 5D: Embodying your Multidimensional Self, sivu 191

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >